+1 oy
869 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bez sürekli bir ihtiyaç. 

Ve neredeyse 1 hafta 10 günde  biter 

Bazıları çok pahali bazıları normal .

Oralarda nasıldır  bilemem arada broşür  görüyorum. 

Bebeğiniz  doğar  doğmaz en ucuz olanı  alın yaramazsa değiştirirsiniz .

Pahalıdan başlarsınız yeri gelir bez  parası olmaz falan sorun yaşamayın çok bu konuda

20 Cevaplar

+2 oy
(22,057 puan) tarafından
Bilmiyorduk ☺
tarafından
Eda  yaaa:))
(22,057 puan) tarafından
:D mucks ❤
(5,908 puan) tarafından
Hahaaaa ++++
-Reklam-
+1 oy
(416 puan) tarafından
Ben de migrosun bezini kullaniyorum dogdu doğalı. Yengem prima getirmişti çocuğu görmeye gelirken. Kullanam da cope gitmesin dedim 2 kere kullandim pişik yaptı çocumu :D minies candir haha
tarafından
Iyi ettin ;)
tarafından
:D :D :D :D
(416 puan) tarafından
Cocuguna prima almayan alçaktır pisliktir shisijsj
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Biz, de ucuzdan başladık her marka kullandım neredeyse şu an prima kullanıyoruz 
tarafından
Iyi ettiniz , sanırım en  pahalısı o dimi
0 oy
(389 puan) tarafından
Haklisin canm ben a101 bezi kullaniyorum beze para vermeyi sevmiyorum atiliyo sonucta
tarafından
Evet leylasoydan:)
0 oy
tarafından
Sen bitanesin yaaaa
tarafından
Canımsın:)
0 oy
tarafından
Kiz hic aklima gelmedi 3 cocuk buyuttumm tehhhh bu zmana kadar nerdeysin 
tarafından
Ya ablaaaa:)
0 oy
tarafından
Olmaz illa primaaaa:)
(13,307 puan) tarafından
Kız anladım neden yazdığını da bizimki de ondan başkasını tutmuyor valla :D
tarafından
Ya seninki de  zengin bebesi :)
(13,307 puan) tarafından
Yok kız ayranımız yok tahterevalli ile gidiyoruz primaya. Babam alıyor çoğu zaman :) beni de o yoklukla en ortopedik ayakkabı ile büyütmüşler illa ortopedik alacağım şimdi oğlana yapıyorlar aynısını
tarafından
Feda olsun minige:)
(13,307 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(3 puan) tarafından
biz yıkanıp tekrar kullanılabilen bebek bezlerinden kullanıyoruz. aslında sanıldığı kadar zor değil. youtubeda vs. birçok video bulabilirsiniz
tarafından
Ya bizde araştırdık da onu çevremiz  bebeğe bez mı alamıyorlar  demeye başlayınca  vazgeçtik  ,onair daha aaglikliymis ya siz hangi marka kullanıyorsunzu
0 oy
(3,022 puan) tarafından
En ucuzu mu valla parasinda degilim ben bebegin poposu ciger gibi oldukdan sonra paranin ne kiymeri varki
tarafından
Ama yaramazsa zaten kullanmayın yazık bebeğe tabiki
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Valla ben en ucuzunu aldım bimin bezini gayette memnunum pişik falan yapmadı 
tarafından
Iyi  ettin:)
0 oy
tarafından
Ben milliyetçiyim :) 

Prima asla kullanmam dedim ve kullanmadım 

Molfix aldık pek begenmedim onu sonra sleepy natürel kullanmaya başladık memnunum bundan
tarafından
Prima nerenin
tarafından
Amerika'nın
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben ilk önce evy baby aldım.  Sonra a 101 e gitmiştim bez gördüm soffio.  Özelliklerine baktım baya iyidi.  Aldın bir paket kullandım baya iyi ne pişik ne bisey . Artık onu almaya başladık.  Eşim kızdı ucuzdur belki iyi değildir falan ama ikna ettim . Eşim çalışmıyor.  Arada ev taşıma olunca gidip ev taşıyor . Mecbur kısmak zorundayım biraz :( 
(6,849 puan) tarafından
Kuzu bugün evy baby 15 TL sepette indirim var ben 2 kez sipariş girdim ayrı ayrı indirim aldım. 80 TL üstüne kargo bedava aklında bulunsun bugüne özel ama. Evy baby shop sitesi
(5,572 puan) tarafından
Saol canım.  Ama 5 aydır soffio kullanıyoruz
0 oy
(637 puan) tarafından
A101 Soffia kullanıyor :) 
tarafından
Yarasın da ne olursa  olsun
0 oy
tarafından
Sleppy aldim bakalim deneyimleyince görücez :) Rabbim kullanmayi nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin ne kadar kaldı kavusmaya
tarafından
2 ay canim
tarafından
Ay az kalmis ilk mi
tarafından
ilk canim
0 oy
tarafından
Biz pirimayla başladık 2 kere değiştirdim poposu pişik den kanamaya başladı  tekrardan pirimaya  döndük 1 bez 1.25 kuruşa denk geliyor
tarafından
Aynen kuzum olmayınca olmuyor bazı bebeklerin cildi çok hassas benim oğlumun pipisi çürüyecek di az kalsın bez değişikliğiyüzünden
tarafından
Ayy  yazık ya , cidden bazı bebekler çok hassas cilde sahip  iki kuruş  ucuz olacak diye yazık etmemek lazım ama bazı bebeklere ucuz olan da yarıyor  o yüzden boşuna fazla para vermemem laizm
tarafından
Benim eltim 20 tanesi 5 tl ye gelen bez kullanıyor çocuğa pişik yapmıyor mesela
tarafından
:) seninki maviş ya
tarafından
2 tarafında  ailesi maviş kuzum bizde herkes maviş☺ ama torunlar arasında sadece benim oğlum renkli gözlü
0 oy
tarafından

Bende molfix slepy basladum ama suan sokun babeland kullanıyorum :D

tarafından
Bebeğiniz için faydası olsunda gerisi bos
0 oy
tarafından

Yoğun bakımda hemşireler bebeland istedi onu aldık şimdi ondan devam ediyoruz çok para vermeye gerek yok her türlü içine ediyor bebeler :P

tarafından
Yeter ki bebeğe iyi gelsin marka fiyat önemli değil ama kimi .bebek cidden  asiri hassas bazen pahalı olanlar onlara iyi geliyo
tarafından
Hediye Molfix geldi alerji yaptı mehlikayi
0 oy
tarafından
Nasılsın canım cem. Nasıl 
tarafından
Iyi  ellerinden öper ♥️
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hamile kaldığımda çalışıyordum .32.haftaya kadar her ay 1paket bez aldım bir kaç çeşit çocuk doğunca miniesten memnun kaldım şuan 1bucuk yaşında halen minies kullanıyorum
tarafından
Aa mantıklı imiş aslında
(7,931 puan) tarafından
teşekkürler canım öyle yaptım valla .diğerleri pişik yaptı yada 2daate bir değişmeme rağmen çiş ve kaka sızdırdı.Minieste hiçbir sorun yaşamadım
0 oy
tarafından

Prima almadı diye kocasını zora sokmayan vız dusuncelı kadınlar :D

tarafından
Kız onun durumu öyle değilmiş aslında kız denemiş   ucuz olanda ama bebeğe kötü gelmiş,  e tabi insan evaldi  söz konsun olunca sinirleniyor bazen
tarafından
Bez degısınfe kuzum illa basta bez pısık yapiyor ama herkes evladına ıyı olsun ister tabi bu derce zora sokmadan durumu olan zaten iyisini alır

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 266 göst.
0 oy
8 cevap 366 göst.
+1 oy
1 cevap 118 göst.
1 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 467 göst.

Kategoriler

1,477,837 soru