0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (16,141 puan) tarafından
Sabah 4 saat derse girdim kızımın kahvaltısı sarktı haliyle sonra kahvaltı yaptırdım direkt uyku ben dersteyken ev bomba düşmüşse dönmüş topladım öğlen için ona yemek ara öğün bulaşık çamaşır. Şimdi müdür yardımcısı aramış okula gelin imza için diyor. Dedim mesai bile bitti eşim yok evde. Pazartesi dedi en son. Ve ben henüz sadece 1bardak çay 1 dilim ekmek  yiyebilidim. 

2 Cevaplar

0 oy
(13,312 puan) tarafından
Hey Allahım evden çalışmak da zor 
(13,312 puan) tarafından
Arkadaş kreşe verdi de 1 yaşında ondan dedim. Düzenleyemiyor musunuz aranızda hocalarla
(16,141 puan) tarafından
Yok canım tıpkı okul gibi program attı bize idare her gün ders var ve saatlerimiz var bazen 5 saat peş peşe düşün bazen 1 saat sonra 3 saat ara yine ders. Hani şimdi yapamıyorum desen telafi dersi yap diyor ama lafını da söylüyor yani ayarlayın diye. Çocuk bu hasta oluyor huysuz oluyor. Burası ilçe canım tek kreş  var zaten o da 36 ay diyı
(13,312 puan) tarafından
Hımmm katıymış kurallar eşin de öğretmen mi
(16,141 puan) tarafından
Müdür yardımcısı canım. Onlar okulda genel olarak
(13,312 puan) tarafından
Hımmm evde olsa yardım illa ederdi sana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kıyamam aynı durumdayız gel sarılalım birde bende 3 tane biliyon büyükle başım belada 3 makina çamaşır vardı onu asdım bende mutfağı toparladım evi topladım süpürülcek çay yaptım içicem sözde 

(16,141 puan) tarafından
Ben çayı en son döktüm rahime artık dedim içemiycem belli oldu. Bende 1 tane Allah sana sabır versin vallahi güç versin. Daha da akşam yemeği yok meydanda he
tarafından
Ben yapamıyorum ki zaten makarna pratik ne varsa onu yapıyorum çünkü hiç durmuyo küçük
(16,141 puan) tarafından
Dünden makarna var bende de akşam büyük ihtimalle o gidecek
tarafından
Olsun yapacak bir şey yok buda gecer inşallah ama tabi biraz zaman alacak
(16,141 puan) tarafından
İnşallah rahime inşallah

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 571 göst.
6 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 843 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (339 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 542 göst.
0 oy
6 cevap 450 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,506 soru

24,430,794 cevap

352,496 kullanıcı

...