9 aylik bebegim var memuriyet sebebiyle ailemmden uzagim ve bebegim dogdugu zamandan beri ailem surekli goruntulu ariyor gunde 2 defa bazen bu 3 defada oluyor hergun ama...benimde işim oluyor isim oldugu zaman isim var diyorum bitince ara diyorlar yada cocuk uyuyor diyorum uyaninca ara diyorlar bazen bebegim uyumaya yakin ariyorum birazcik konusunca aglar kapatirim diye onuda herzaman yapamiyorum bide ön kameraya al bizide gorsun diyorlar bebegim daha 9 aylik ve telefon gordugu zaman istiyor vermeyince agliyor normalde vermeyiz eline ama hep bu goruntulu konusma yuzunden oluyor bide konustuklari zaman 1 saat konusuyorlar bide bana diyorlarki cocuga telefon verme iyi bi aliskanlik degil ona oyuncak telefon alalim diyorlar halbuki ben hic vermiyorum yaninda pekte oynamiyorum telefonla bunu onlarada soyluyorum sen verme ama biz goruntulu konusalim cocuk bizi unutmasin diyorlar bide biraz once annem aradi cocuk uyanik mi dedi uyuyor dedim tamam dedi kapatti beni hic soran yok nasilsin diye varsa yoksa bebek ben bu durumdan onlari kirmadan nasil kurtulurum ilk torunlari ve cok beklediler torun kirmak istemiyorum ama cocugum telefonu gorunce kendini yerden yere vuruyor vermeyince eline