0 oy
1,006 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (508 puan) tarafından
9 aylik bebegim var memuriyet sebebiyle ailemmden uzagim ve bebegim dogdugu zamandan beri ailem surekli goruntulu ariyor gunde 2 defa bazen bu 3 defada oluyor hergun ama...benimde işim oluyor isim oldugu zaman isim var diyorum bitince ara diyorlar yada cocuk uyuyor diyorum uyaninca ara diyorlar bazen bebegim uyumaya yakin ariyorum birazcik konusunca aglar kapatirim diye onuda herzaman yapamiyorum bide ön kameraya al bizide gorsun diyorlar bebegim daha 9 aylik ve telefon gordugu zaman istiyor vermeyince agliyor normalde vermeyiz eline ama hep bu goruntulu konusma yuzunden oluyor bide konustuklari zaman 1 saat konusuyorlar bide bana diyorlarki cocuga telefon verme iyi bi aliskanlik degil ona oyuncak telefon alalim diyorlar halbuki ben hic vermiyorum yaninda pekte oynamiyorum telefonla bunu onlarada soyluyorum sen verme ama biz goruntulu konusalim cocuk bizi unutmasin diyorlar bide biraz once annem aradi cocuk uyanik mi dedi uyuyor dedim tamam dedi kapatti beni hic soran yok nasilsin diye varsa yoksa bebek ben bu durumdan onlari kirmadan nasil kurtulurum ilk torunlari ve cok beklediler torun kirmak istemiyorum ama cocugum telefonu gorunce kendini yerden yere vuruyor vermeyince eline

20 Cevaplar

+8 oy
(2,246 puan) tarafından
Ne kadar kalbiniz dar ben anlamıyorum başınızda sizi arayıp soran düşünen bi aileniz var yapmayın bunu arasınlar sorsunlar sevdiklerinden yapıyorlar kiminin ailesi aramaz sormaz hatta hayatta olmayan aileleri olan var sen dua et ki telefonun ucunda bir ailen var
tarafından
Tamda bu +++ bebegim
(808 puan) tarafından
Kalbimden geçenler bulmuş bunuyor
(917 puan) tarafından
Çok güzel yorumlamissin tamda bu dua et bı ailen var!
Yazık gerçekten kaybedince anlaşılır kıymetleri fakat geç oluyor çok geç + bnden.
(2,246 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar öpüldünüz
-Reklam-
+2 oy
(255 puan) tarafından
Torunn doğunca bizim pabucumuz dama atılıyo zaten :) canları sağ olsun arasınlar olsun takılma bence canım buna. Aile hasreti çeken çok kişi var sen şanslısın demek ki bak uzakta da olsalar yalnız bırakmıyolar seni
(508 puan) tarafından
Evet bu guzel birsey ama cocugum telefon istiyor daha 9 aylik ben bebegimden telefon ve televizyonu uzak tutmaya calisiyorum
(255 puan) tarafından
Çocuklar hemen alışıyor gördükleri şeye haklısın işte başka şeylerle oyalamak lazım hep işimiz zor :)
+2 oy
(25,178 puan) tarafından
Bizde 3 defa görüntülü Konuşuruz 8 aylık oğlum doğduğundan beri fazla gidiş geliş olmadıgı için özlüyorlar doğal olarak koyarım telefonu karşıya annem babam dayılar izler konuşur bakar Allaha şükür ne var ki bunda ne mutlu sana ilgilenmeseler ayrı dert yanarsın 
0 oy
(649 puan) tarafından

Yazık ya ilk torunları çok seviyorlar belli meraklılar da :) güzel bir dille anneciğim telefonu görünce çok ağlıyor uğraştırıyor müsait olunca ben sizi ararım hep dersen belki anlarlar baskı yapmazlar

(508 puan) tarafından
Onlarla konusrkende agliyor telefonu ben tutuyorum elimden almaya calisiyor durumun farkindalar ama yinede cocuk bizi unutmasin diyorlar
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım ne güzel iste ılgınsız oluncada aramadılar sormadılar diyonuz senin annen yine iyiymiş benim annem direk kedisini soruyo
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Torun olunca öyle oluyor mesela akşam kız kardeşim aradı uyucak ama dedim olsun dedi aradı ben rahatsız olmadım onlarda özlüyor sonuçta 
0 oy
tarafından
Anam kimisi ilgiden şikayetçi kimisi ilgisizlikten :)
(2,032 puan) tarafından
Hiç sorma ne güzel işte
0 oy
tarafından
Kız benimkide her akşam arar hergun hatta torunları için arıyolar sonucta aramasalar sormasalar daha mi iyi ne güzel işte seviyorlar torunlarını öyle özlem gideriyo
0 oy
(54 puan) tarafından
Ya bebeğin unutacağını sanmıyorum ki zaten günde 3 kez arıyorlarmış nasıl unutsun çocuk:D iki günde 1 arasalar sıkıntı olmaz da bilemedim şimdi benim annem de torun hasreti çekti ilk benim bebeğim lldu 4 abim var çocukları yok benimki doğduktan sonra abimin çocuğu oldu daha rahimde doğmadı babam öldü annem de arardı 1 saat konuşurduk 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Torunları özluyorlar canım. Merak ediyorlar. Benım annem yakın gun ıcınde mutlaka gelir gorurler. Eve gıttıgı zamn bile arar goruntulu ozledım der. Ben mutlu olurum. Sormasa aramasa daha kotu. Boyle ılgılenıolar. Bence hıc kalplerini  kırma olması gerekeni yapıolar aslında
0 oy
tarafından
Şükredinki arayabilen anneniniz babaaniz var bu neyin şımarıklığı
0 oy
(483 puan) tarafından
Bnce abattmisin aramasalar lafi olur bn ailmle 10 kere gorusuyorm onlara aramasa bn ariyirm ne guzel torunlarini gorunca seviniyorm cnm takilacak bise deilki onlarinfa torunu 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bende  hergun  konuşuyorum  ne  varki  bunda  mutlu  oluyorum  yani  niye kurtulmak istiyorsun ki  aramasalar  bu sefer  niye3 aramadı  dersin birde nasıl kurtulim diyorsun benim annem aramasa bir gün niye aramadın diye kızarım  
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Allah baska dert vermesin bacim :) bizimkilerde ariyorlar valla iyide oluyo zaman geciyo annem aramasa beb ararim kizim uyumadan once gorusuruz sonra uyuturum 
0 oy
tarafından
Ben defalarca arar konusurum gün içinde hatta esim erken uyusun ister gece 12dede ararim çok özledim gidip gelmiyoz dert ortağım canim ailem burnumda tutuyorlar valla ki bendeki sorunda esim niye bu kadar konusuyorsunuz diye kiziyo
0 oy
tarafından
Onlar da özlüyor niye bu sekil anlamadim bencillik yapıyorsun bence ben olsam mutlu olurum oluyorm da
0 oy
tarafından
Keşke benim ailem de beni sürekli arasa ben ararsam ararlar aramazsam akıllarına bile gelmem ne güzel bi aileniz var kıymetini bilin
0 oy
tarafından
Benim oğlumda zile biri basınca çıldırıyor oldu ozaman kocama soyliyim de iki de bir eve gelmesin alemsiniz ha
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Benim annem babamda arar hata bem günde 5 6 kez ararım ailem bıkar ve Allaha şükret arayan Bi ailen var benim hoşuma gidiyo ailem benim eşimin çocuğumun üstüne titredikelri zaman ilginc Bi yaklaşımın var 
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Ay doğum yapayım benim kaynana da böyle olur kesin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 304 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde A2020&2021. (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 417 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semizotu (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.