0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamün aleyküm hanımlar Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler dilerim. 

Hanımlar çamaşırları nerde nasıl kurutuyorsunuz 2 balkonum var 2 Side şuan yağmur alıyor. Çamaşır askiligim yok çıkıp alma şansım yok üşeniyorum çarşı uzak bana peteklere Serince ev soğuyor. .  :'(.  :'(:'(

18 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hele bi minnosun doğsun o zaman yer bulamiyican asmaya ❤☺️☺️ sen bence çarşıya gittiğinde 2 3 tane askılık al bidaha ki kışa bebişin olmuş olur kışın sizi anca idare eder ☺️❤
(9,610 puan) tarafından
Rabbim hiç soldurmasin o yüzünü ❤❤ aynen aslında en rahatı o bende 3 yıldır yani evlendigimden beri  bunu kullanıyorum maşallah sağlam cıktı eğer bozulursa bende kurutmalı alicam bozulmazsa satar üstüne koyar öyle alırım çünkü bende baya sıkıntı cekiyorum kışın
tarafından
5 senelik benimki hatırası da var satmaya kıyamıyorum   ama en mantıklısı kurutmali almak
(9,610 puan) tarafından
Allah güzellerini iyisini nasip etsin canım hatırası varsa satma şimdi nasıl denir yanlis mı olur bilemedim ama inşallah kendi kendiliğinden bozulur ☺️
tarafından
Amin inşallah canım
(9,610 puan) tarafından
Kreminden bulabildin mı canım..ben bugün hastaneye gittim onun etrafında ki eczanelere de sordum ama  yoktu bizim mahallede de 3 tane eczane var onlarda da yoktu yengeme de sordum onlarda da yokmuş hatta onlara sen ilk sorduğumda ertesi günü sormuştum valla bulsam hemen gönderirim sana hep aklımda
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Ben kurutmalık aldım cnm 2 tane var kisın ona seriyorum yoksa kapı üstüne petek üstüne vs at 
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
(2,264 puan) tarafından
Canim gündüz içerdeyken diğer odalara kapılara yatağına sandalyeye serpiştir gece yatağa geçerken de koltuğa atarsin
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
(2,264 puan) tarafından
Ne demek canım ❤
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Kurutmalık la içeri seriyorum
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Kurutlmalıgım var bazen de petegin üstüne koyarım ütü masının üstüne atıyorum bazen de 
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
(486 puan) tarafından
Kurutmalık alman şart 
tarafından
Öyle gözüküyor
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Kurutmalıgım var Havlularımı yaz kış her zaman içeri asarım. Yağmur olmayan açık havalarda her zaman dışarı asarım diğer kıyafetleri 
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Ben kurutmalik ile içerde kurutuyorum yetmedi yerde dalındaki koltukların sandalyelerin üstüne serpiştiriyorum sen de öyle yapabilirsin
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
tarafından

BUNDAN KULLANAN VARMI. Memnun musunuz

image

tarafından
Kullanmadığım odamda seriyorum bazen nereyi bulsam sererim kurutmalğm dolu dolu oluyor bazen
(25,178 puan) tarafından
Bende var cnm oğlumun çoraplarını ağız bezlerini falan asıyorum pek kullanışlı bşy değil büyük çamaşır asılmaz
0 oy
(163,339 puan) tarafından
Bende kurutma var en iyisi kesin cozum kış icin taviseye ederim imkanin musaitse bacikom
tarafından
Çok şükür müsait ama çarşıya gitmeye üşeniyorum.  Aksamada gidicem çünkü ama bı şekilde alicam
(163,339 puan) tarafından
Valla kış aylari icin super bi icat yazin bende bahceye  asiyom kışın zor oluyo yaa evde kurumuyo alirsin o zaman rahat edecen bak
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Canım petek ustunde camasir kurutma çok sagliksiz. Ozellikle bebek kiyafetlerini sakin kurutma
tarafından
Bebek kıyafeti yok cnm ❤️
(13,438 puan) tarafından
Bizimkilerede zararlida ona ozellikle dedim canim :) hep is yapiyor peteklerden tekrar yikasan gör siyah su cikar
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben kullaniyorum petek askiligi rahat oluyor
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Bi kapıdan bi kapıya ip gibi sert bişey bağla as
tarafından
Güzel fikir cnm
0 oy
(505 puan) tarafından
Canım kurutmalık internetten sipariş ver bence dükkanlardan daha uygun oluyor zaten kapına kadar gelir 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ben iyi havada dışarıya asıyorum yağmur yağinca falan kurutmam var öyle kurutuyorm cankm
tarafından
Bende makinam bozulsun diye gözünün içine bakıyorum hem yıkama hem kurutma makinesi alıcam
(5,725 puan) tarafından
İkisi bir arada olandan mi yoksa ayrı ayrı mı benim ayrı ayrı tavsiye etmiyorlar aynı olanı şöyle dusunin kurutmada sorun olsa makine herturlu gidicek yada çamaşır makinenin bı ayarnda sorun olsa gidebilir falan
0 oy
(5,370 puan) tarafından
İmkanın varsa kurutma makinesi al kuzum yeni aldık rahatlık valla benim evimde balkon yok 80 m lare bi de küçücük ev çok iyi oldu sercek yerim yoktu
0 oy
tarafından
Kurutmaligim var kuzum o bile yetmiyor bazen mecbur misafir odasına seriyorum 
0 oy
tarafından
İçeri kuruom askılığı

Asıom 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 407 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy