0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (515 puan) tarafından

Merhaba kizlar :) 

Esimle cok severek evlendim. Cocugumuz 4 yil olmadi cok sukur bu yil oldu 2 aylik huysuz bi kizim var. Dogdugundan beri surekli geceleri aglar esim askeri personel aksam bakar gece ayni odada aglamaya baslayinca gerilir sinirlenir ayri yatmaya basladik. Yakinlasma desen o da yok

Gecen yakinlastim yok dedi bende kalktim gittim o gundur bu gundur konusmuyorum fazla. Bugunde nobete gidecekti opmek istedi bende grip olcam kizi op dedim sinirlendi ise gidince de boyle yapma ben bisey yapmiyorum diyor. Dun evdeydi surekli yanimdaydi benle yemek yapti. Cocuga bakti. Aksam sohbet etmeye calisiyor ben konusmuyorum disari cikti hep benim sevdiklerimden almis etmis. Gecen balik demistim kartim donunce aliyim demisti dun donmedigi halde almis kolye almis

Ama niyeyse yataklari birlestirmeye calisiyorum tamam diyor gece aglayinca sinirleniyor anlamiyor hic. Yakinlik desem keyfine gore degersiz goruyor sanki bilmiyorum.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cinselliği sevmeyen erkek bilemedim canım belki işi ağırdır 
(515 puan) tarafından
Ya onceden de bi tik boyleydi hamilelikte de surekli ayni seyleri yasadik. Kac kere soyledim iste bebek aklima geliyor vs diye lohusalikta iste bitsin o zaman donus vs diyordu simdi ayni. Teli vs hep aciktir bu zamana kadar bisey gormedim  ama asla yapmaz da demem. Bilmiyorum yani nasil davranacagimi
tarafından
Sen bir süre gitme yanına kaçan kovalanır ne kadar geri durabilecekki bende çok iyiyimdir fakat iş ona gelince hiç istemem eşimde aksime benim ben kaçtıkça o geliyor biraz kendi haline bırak sende bu sürede bakımlı ol eminim öylesindir ama biraz daha özen göster kendine ilk adım ondan gelsin
(515 puan) tarafından
Daha gecen ay kanguru aldirdim ki isime yarar diye gelmeden once dusumu yaparim makyajim cogunlukla.eksik Olmaz dantelli taytlarimi giyerim ederim oldum olasi acik sack elbiseler giymeyi severim. Ama bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Bi kıskanma sezdim sanki bu durumda inşallah öyle değildir 
(515 puan) tarafından
Nasil canim
(649 puan) tarafından
Yani seni bebekten kıskanıyor olabilir sürekli ağladığında onunla ilgilendiğin için psikolojik olarak tavır yapıyor gibi
(515 puan) tarafından
Kendisi de bakiyor bu gece oldu daha 3 gibi agladi geldi salladi susturdu mamasini verdi bilmiyorum yani
0 oy
tarafından
Yok ya bence gayet normal calisiyor yoruluyor o yuzden kizda gece uyutmayinca gidiyor. Benim oglum 3 yasinda nazen gece krizi tutar esim hemen kacar. Yakinlasma.konusunda da belki bi isteksizlik oustur cunku onlarin yemeklerine sap atiliyorndiye duymustum ondan kaynaklidir belki? Arastir onu bi. 
(515 puan) tarafından
Kuzu sadece askerlere yemek veriyorlar bunlar ya evden ya da disardan yemek soyluyorlar. Isi fiziken bir yorgunluk yok. Dosya evrek su bu
tarafından
Hee anladim.
Belki sana kiyamiyirdur.
Esim ablasiyla konusuyirdu bende duydum. Ablasi diyordu iste yaklasma esine birqz zaten halsizdir bak hamilelik dogum vs dediginde esim zaten kiyamiyirum demisti uzagiz demisti. Belki seninkide sana kiyamiyordur bebekle yoruluyorsun falan diye
(515 puan) tarafından
Bilmiyorum artik. Ya sevgisi azaldi alisma suresine girdik
tarafından
Sanmammm. Sevgi hemen artik hemen eksilen birsey degikdir ki ♡
Merak etme duzelir oda saskindir yeni bebegi oldu karisi ne acilar cekti vs
(515 puan) tarafından
Insallah oyledir canim hem kizimin durumu hem o durum bunaltiyor iyice daha gecen soyledim cansu ne yapsin artik cocuga bak emzir altini degistir kocasina yemek.hazirla baska bisey yok iyimisin kotumusun diyen yok anca yemegi hazirla cocuga bak ne zaman kadin.oldugumu hatirliycsn dedim bisey demiyor ***** ***** yuzume bakiyor
0 oy
(95 puan) tarafından
Belki sana söylemediği sorunu vardır canım cinsellikle alakalı olabilir sana söylemeye gurur yapıyodur
(515 puan) tarafından
Ameliyat olmustu simdi ayni seyleri yasiyor ama benim de agrima gidiyor gecen acikca sordum bana sacmalama diyor her seye alingansin diyor
(95 puan) tarafından
Benim eşimde kovid oldu 2 ayı geçti yakınlaşamadık  sonra ben beni özlemedinmi dedim ona gözleri doldu keşke eski sağlığıma kavuşsam dedi çok üzüldüm sonra kendiliğinden oldu zaten çok üzülüyolar böyle şeylere biraz sabır
(515 puan) tarafından
Gecen yil oldu bu yil tekrarladi kac kere dedim git tedavi ol vs diye onceden kendi isteyince olur yakinlasirdik simdi durduk yere oluyor goruyorum yakinlasma olmuyor sonra da acaba bende mi bisey var diyorum kiz az kussa kokusu olur diyorum cikariyorum sevdiklerini yapiyorum ama artik icimden de gelmiyor
(95 puan) tarafından
Açıkça konuşabilirsiniz bi problemmi var benim yardım edebileceğim yada yapmamı istediğin varmı diye sor
0 oy
tarafından
Eşime çok şükür birkez olsun ayrı yatmadı ağlasa bile iki bebeğimdede bana kıyamadı her seferinde seni yanlız koymam dedi ama yatsa bende onu tutamazdim yatardı 

Düzelir kuzum ama yatak ayrılınca mesafe giriyor araya oda var
(515 puan) tarafından
Ben de artik istemiyorum dun soyledim artik senden bisey istemiyorum diye su 2 yil daha evine bak kpss den atandiktan sonra isler iyice degisir dedim ciktim o odadan o ne demek diyor bana
tarafından
Babalar bebeğe hemen alısamiyor zaman ver
(515 puan) tarafından
Ama  cok seviyor altini degistirir. Alir oper koklar sallar vs ama bilmiyorum
0 oy
tarafından
Benim oglum da gece 3 den 5 e kadar otururdu gece vardiyası olduğunu için ben salon da yatardım ama zamanla alışıyorlar merak etme bizim alışma süreci 3 ayı bulmuştu her erkek bir olmaz
(515 puan) tarafından
Bilmiyorum canim lojmanda oturuyoruz dun 641 tl gelmis isinma sabh tutmus yatak odasini en kisiga aldim beraber yatmiyoruz ya diyor
0 oy
(843 puan) tarafından
Brnim ki de asker hamileyim şimdilik sıkıntı yok bizde ama komşumun sıkıntısı ayni yataklar ayrı çocuk ağlıyor diye kadına kızıyor çocuk oldu olalı cinsellik yokmuş esi uygunsuz şeyler bakarken yakalamış Bende korkuyorum benim de öyle olursa doğum dan sonra diye askerlerde hep bu sıkıntı var etrafımdakiler den biliyor um
(515 puan) tarafından
Bilmiyorum video izlerse de kendi bilir. Surekli.hep beni suclar eder. Simdi cocuk icin erzuruma gidecegiz onu sstres yapiyorsun cok alingansin soylesin bolesin napiyorum sanki ben vs vs
0 oy
tarafından
Bnm oğlumda çok rahatsız eder geceleri bazen uykusunu alsın diye eşimi bn kendim yollarım başka odaya bnce olması gerek bu gün boyunca çalışıyorlar onları anlamak lazım böylelikle tripleride olmz eşim haftanın 4 günü çalışır gerisi evde evde olduğu zmnlarda alır oğlumu bn uyanana bakar 
(515 puan) tarafından
Bakmakta problem yok zaten ama ne biliyim erkek kadin iliskisinde var
tarafından
İşte uyumasına izin verirsen herşey ok.Gerisini ondan bkle çünkü sen yapıyorsun yapacağını
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hmmm evet can sıkıcı bir durum ama hatasını anlamış gibi biraz daha burnu sürtsün yeterli =) aslında askerlere çapkın derler aldatır derler bence tam tersi benim eşim de asker hayatta cinsellikten çok çok daha önemli şeyleri var askeri disiplin var. Biz de yatakları ayırdık hamileyim diye tabi biraz etkiliyor ama düzelmeyecek şey değil canını sıkma 
(515 puan) tarafından
Ya yatarken aman aklinda bisey kalmasin der telini benim yattigim odaya birakir. Eve gelince teli hep seslidedir zaten calistigi yerde bayan da yok
 AMA bu netten mesajlastigi anlamina is gelmez. Eve saatinde gelir gider evin her ihtiyacini alir ama ne biliyim
(5,397 puan) tarafından
Yok kız ne msji uydurma. Hem kocan öyle düşkün olsa seninle de yapar dışarıda da yapar biraz ara verin bazen oluyor öyle erkekler hamilelikti çocuktu derken onlar da alışma sürecinden geçiyor. Bizimkinin de her zaman teli yerlerde sanmam birşey yapacaklarını olsa mutlaka bir yerden açık verirler.
0 oy
(486 puan) tarafından
Benim eşimde askeri personel 8 aylık bı oğlumuz var ama  bizden ayri uyumaz nöbetten dahi gelse oğlum ağlayınca bakar ben yorgunum demez  

Sonuçta herkez çalışiyo bide 4 yıl çocuğunuz olmamış ya o sessizliğe alıştığı dan belki sinirleniyodur 
(515 puan) tarafından
Bilmiyorum artik. Yatana kadar iyiyiz yemek yeriz templar mutfaktaysam bin kere gelir hadi isini bitir gel diye hamile.kaldiktan sonra sanki kari kocaliktan ciktik yakin ark olduk
0 oy
(658 puan) tarafından
Babalık sendromu yaşıyordur canım benimkide öyleydi zamanla düzelir bide erken kalkıyordur gece onun gerginliği de yaşıyor çünkü sorumlulukları arttı eskiden sen vardın şimdi bebekte var onun sorumluluğunu da aldı alışmaya calisiyor zamanla düzelecek bak kızım 1 yaşında 3 aydır aynı odadayız öncesinde eşimde diğer odada uyuyordu uykusu bölünmesin diye ama baksan aramızda hiç sorun yoktu biraz rahat bırak bence çünkü oda kendi başına alışmaya calisiyor bu durum 1 ayda sürebilir 1 yılda eşine bağlı canım cinsellik te benekle aynı odada olmanız muhtemelen tedirgin ediyordur aynı şeyleri bende yaşadım 
(515 puan) tarafından
Insallah oyledir canim
0 oy
tarafından
Sen fazla abartmissin 
(515 puan) tarafından
Olabilir bilmiyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 909 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Ciceekbakan01 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy