0 oy
853 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
https://www.instagram.com/p/CKCcZR0jJBR/?igshid=sh1ylrzwwb7u instagrami olmayanlar icin olayi aciklayim muzik caliyor gelin oynuyor arkasindadakanli carsafi salliyolar bekaret kani olan carsafi yani boyle bi adetmi var bu ne boyle

20 Cevaplar

+5 oy
(6,190 puan) tarafından
Olay bu adette değil olay böyle mal kişiliklerin namusu iki bacak arasında gormesinde.Bakirelik diye bir şey yok bu kit zekalı cahillere bı anatomi kiyabi dagitilsa neyin ne olduğunu öğrenirler.Bu videoyu geçtim burda da namusu iki bacak arasında gören zeka küpleri var.Tum hayatını iki damla kan üzerine kurmuş akıl fışkırması yaşıyor o yüzden hepsi
tarafından
Artiladim seniiiii cok haklisin
(8,061 puan) tarafından
Aydan sen bensin, taktım artını yazmama gerek yok
tarafından
Böyle düşünen bir insanla oksijenimi paylaştığım için çok mutluyum.
(15,019 puan) tarafından
+++++++++++++++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Pislikleer zihniyeti bozuklar herhlde beklemedikleri için bu coşku
(5,397 puan) tarafından
Demekki bunlar da az görülen bir olay bu canımcım =)) aşırı kınadım başımıza gelmesin de =))))
tarafından
Ama ne iğrenç ya bide göbek atıyorlar bunun için oğlumuz yaptı kanattı mi zihniyet acaba :D
(5,397 puan) tarafından
Ne bileyim aşko gelin de oynuyor yani ben olsam utancımdan yerin dibine girmiştim biz evlendik düğünden sonra eşim e hemen kaçalım buradan dedim balayına gittik bir hafta on gün sonra döndük =))
tarafından
Ahhaha vallah bizimde öyle kimseye görünmeylim 1 hfta dedim ne iğrenç elaleme duyurmak birde yapılanı çerçeve edip herkese göstermek ar damarı çatlamış insanların
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Ne kadar igrenc
0 oy
tarafından

Gelişmiş cağımız bu canım ;)

tarafından
Geliştiğini söyleyip gerileyen tek millet bizim
0 oy
tarafından
Nerenin adeti canım çok çirkin bı adetmis 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Saçma sapan şeyler işte 
0 oy
tarafından
Bunu bende görmüştüm çok iğrenç ya
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bu insanların aklı yok mu ya 
0 oy
tarafından
Hayır birde gelin eşlik ediyor oynuyor böyle bişey olmaz cahillikten nefret ediyom
0 oy
tarafından
Pislik mikrooop
0 oy
tarafından
İğrenç ötesi 

Roman mı sanki bunlar öyle gibi geldi bana Allah akıl fikir versin vümlemize
tarafından
Simdi linclerler roman dedin diye bende dicektimdd linc gelmesin diye demedim
tarafından
Kuzum romanlara yada başkalarıyla alakası yok ki ben romanlar mı acaba dedim onlar iğrenç demedim yapılan olay iğrenç amann zaten herşeyi linçliyolar :)
(5,397 puan) tarafından
Valla roman havasıyla oynuyorlar ne bilelim yani =)
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Şaka gibi. Tam olarak olmasa da Isparta da varmış buna benzer vaka 
tarafından
Nasilmis ordaki
0 oy
tarafından
Ohaaa ben şok 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ne kadar terbiyesiz ve iğrenç bir davranış. Kime ne benim bakireligimden carsafimdan? Pislik insanlar ya Allah'ın cezaları
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Sıkı durun bna bu olayı yapacaklardi ailem karşı geldi ve ben gorucu usulü evlndm  1ci evlilgmde ve bunu genelde çingenler yapiyo 
(1,475 puan) tarafından
Ayy sorma 18 yasndaym geceliklerle duvak sabhi oynicakmism böyle babamgiler kesinlikle böyle birşey kabul etmiyoruz dediler geri adm attilar ve duvak sabhmda 2 kasa içki icti eski kayinvalidem
tarafından
Duvak sabahi dedigin dugunden sonraki sabah heralde oynamadin diyemi icti kaynanan ickiyi dertlendide ayyy sende simdi pisman olcan yazdigina benim sorgum yuzunden
(1,475 puan) tarafından
Yok kız ciktm diye mutluluktan içti ama neyazikki babam beni çıra gbi yaktı biz bulgar gocmeniyiz onlar cingen meshep ırk ten dil ayrimi oldgu icn 3sene evli kaldm bosandm 1oglum oldu smdi 7yildr kürt biryle evliym bekar biryle evlndm
tarafından
Ne sacma yaaaa baktimi bide kanina bizim konusu bile olmadi acilmadi acilmaz yani ayip  kari koca arasinda konusu acilsa bile terslerdim pisman ederdim iyi canim hakkinfa hayirlisi olsun mutlusundur simdi insallah
(1,475 puan) tarafından
Keske diyoruz basta bulsaydık biribirmzi ama böyle nasipmiş neyazikki trakya bolgesinde kizlik araniyo eğer o kizlik görmeseler bozuksa baba evine geri iyade oluyo egerki dugnden önce oglnla kız o işi yptysalar cocukta kbul ederse sorun yok
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Ayy Allahım a cümle aleme gösteriyorlar igrenç bide utanmadan oynuyor gelin 
0 oy
tarafından
Ben bunu ilk tik tok da gördüm burası Türkiye değil Bulgaristan da ki romanlar bunlar ne kadar ayıp herkese gösteriyorlar bunun bi değişiğini Çankıra da gördüm o iş bitti diye kaynanası çarşafı aldı ay bi seviniyo afferim kızıma filan dedi çarşafı aldı poşete koydu millette diyo sakla filan herkes onu bekliyodu resmen sonra silah filan attılar iş bitti diye ben utandım o an
(1,475 puan) tarafından
Bizde bulgariz bizde yok cingenlerde var
0 oy
(649 puan) tarafından
Keşke hiç izlemeseydim sinirlerim bozuldu CAHILLIK işte tam olarak buna deniyor 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Iy igrenc pislikler ve ayrica bende asla oyle kan gelmedi 1 damla falandi oyle olan ne yapiyor
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Zar beyinli zavallıcıklar bu hayatta o kadarcık yerleri var. 

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,205 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 929 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 395 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 712 göst.

Kategoriler

1,474,940 soru

24,147,200 cevap

334,703 kullanıcı

...