0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ablamın kahve makinesinden tut, yoğurt yapma makinasine, saatten bile mesajlaşıyorlar, kocası şimdide O kendi süpüren silen aletten alacakmış. Valla kızın herşeyi elektronik herşeyi makine yapıyor. Bende kahve makinesi bile yok :D eşimin durumu da iyidir ama ne bilim almadım

18 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından

Usengeclik var sanırım biraz :D

-Reklam-
+1 oy
tarafından
İmkanım olsa bnde evimi elektronik yapardım hele o süpürgeler çok iyi bnde alcam nasipse. Ev işini bırakalım makineler yapsın bzde çocuklarımızla kendimizle ilgilenelim oh mis gbi vlla bn anlamıyorum hiç ben temzlerim diyenleri niye kendnizi yoruyosunuz ki hayat kendni bu kdar yıpratmak için çok kısa vlla :)
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Valla çocuk varsa robot süpürge çok çok iyi bir sey
tarafından
Var onunda 2 tane çocuğu benimde 2 tane çocuğum var, ben herşeyi kendim yaparım o makineyle yapar
(6,189 puan) tarafından
Demek ki işine geliyor öyle ya da çok yoruluyor
0 oy
tarafından
Ohh ohhh ablan oturursun hep :))) 
tarafından
Oturuyor zaten ben gibi yıpratmıyor kendini :D ben temizlik, topla çocuk çok yıpratıyorum
0 oy
tarafından
Kız evimi bile supuremeyeceksem yani oyuzden insanlar çok üşengeç oldu artık herşey hazır elektronik 
tarafından
Aynen
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Bırak makina almayı bana çöp almazki onları istim şanslı bence 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Çok güzel la çok sevimli. 
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ablandaki rahatlık şalvarda yok kız jsjsj
0 oy
(405 puan) tarafından
Ne güzel işte. Kendine vakit ayırsın ablan da. :) 
0 oy
(3,998 puan) tarafından
en guzeli ya , ben de cok istiyorum robot supurge 
0 oy
tarafından
Ben o robot süpürgeyi sevmedim ya. Dipleri almıyor çok uzun sürüyor odayı supurmesi. Gereksiz birşey eşim supriz yaptı ama olmadı
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Herşeyi makine yapıyorsa senin ablan ne yapıyor 
0 oy
tarafından

En güzeli :D:Dablan otursun :D

0 oy
tarafından
Valla hiç iyi değil çünkü hareketsiz kalıyor ve bu da çok zararlı yaaa benim elektironik aletlerim televizyon bulaşık makinası çamaşır makinası ocak buzdoabi elektirik süpürgesi sadece onun dışında başka bir şey yok
0 oy
tarafından

Pekii ablan ne iş yapıyo acabaa :D

0 oy
(163,352 puan) tarafından
yaa bosver o saatler kahve makinasi cokta onemli degil saglik mutluluk onemli
0 oy
tarafından
Valla ablan yaşıyor bu hayatı :)) tam benim kafa dengi bende her türlü teknolojik şeyleri severim :))) Hayatı kolaylaştiriyo ev işi nankör vallahiii :)) ben yeni evliyim ilk zaman heveslenip yaparım dedim ama sıkıldım artık şimdi robot süpürge almayı düşünüyorum :))
0 oy
(95 puan) tarafından
Sende al kız bidahamı gelcen dünyaya:))

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 779 göst.
6 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 78 göst.
+1 oy
7 cevap 370 göst.

Kategoriler