0 oy
530 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,475 puan) tarafından

image

3aylik prematüre bebegm var 7aylik doğdu emziriyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok canım.. Ne gibi rahatsızlık oldu
(1,475 puan) tarafından
Uykusuzluk çenede ağırlık gözlerim kan çanağı oldu bebektede huzrluksz uykuszluk
tarafından
Hm Allah yardımcınız olsun inşallah Bi doktora danışın belki değiştirir
(1,475 puan) tarafından
Doktor en dusugnu verdi 1ay snra gel dedi bebek 6aylik olsun yüksek dozunu vercem dedi bir agri kesici bile sute geciyo sute geçmeyen hicbir ilac yok dedi
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm bu psikatri ilacı ben nöbet geçiriyorum diye Dr vermişti ama uni. Sınavlarına girenlere bile bu dozdan veriyormus ben bunun 200 lugunu kullaniyodm bana faydası olmadı ama sende yan etki yapmış belliki Dr şöyle başka verir 
(1,475 puan) tarafından
Emzirdgim icn vucudm güçsüz kaliyo ilac uykuszluk yaptı gözlerim kan cagna dondu bebekte huzursuzluk yapti
(713 puan) tarafından
Anne sütüyle herşey geçtiği için oda geçer kuzum normaldir doktorunla konuş en iyisi farklı ilaç kullan da neden kullaniyosun kuzum bı sıkıntı mı var
(1,475 puan) tarafından
Oglum beni cok sinir ediyo evde sürekli huzrsz olyoruz
0 oy
(591 puan) tarafından
İnternette depresyon ilacı falan yaziyo ama bilemedim 
(1,475 puan) tarafından
Evet depresyon ilacı yan etki bna bebegme
(591 puan) tarafından
Kullanma ozman canim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Daha yuksek dozda kullandım canım ne oldu 
(1,475 puan) tarafından
Yan etki yapti bna bebege
(4,061 puan) tarafından
Bana doktor hamileyken bunu veremem dedi ben epilepsi hastasıyım onu kullanıyorum sadece suan sen doktoruna de bunu canım benim
(1,475 puan) tarafından
Ben dha once 2 tane birden aliyodum 14 yasnda 16 saat uyuyodum bu ilaci ilķ defa kullandm ve dha3gun oldu
(4,061 puan) tarafından
Bu ılac ilk iki hafta bı sersem yapar haberin olsun canim
0 oy
(129 puan) tarafından
Canım bu ilac psikayrik bi ilac ben kullandım ama hamileuken yada emzirirken kullanmadım dozuda düşük seninkinin ben 100 mg kullanıyodum ve bana iyi geliyodu sen neden kullanıyosun bunu
(1,475 puan) tarafından
Çok fazla panik atagm var ve cok fazla sinirliyim
(129 puan) tarafından
Bu ilaç bana iyi gelmişti sakinleştirmişti ve diğer ilaclar gibi uyku sersemlik yapmamıştı düzenli kullan ama aniden bırakırsan kötü yapıyo yada düzensin kullanırsan Rabbim şifa versin inşallah bende panik atak ve sinirvar ama 5 senedir felan kullanmıyorum
(1,475 puan) tarafından
Ben 14 yasnda kullanmaya baslamstm 2 tne verilmisti kuck beyaz centikli ilaclardi 15 yasnda birakmistm o vakitten beri kullanmiyorum ilac ama bu ilac benim.ceneme agirlik yapti sürekli esneme yaptı bebekte huzrluszluk yaptı uykuszluk yapti
(129 puan) tarafından
Bende yapmamıştı canım doktoruna bir danış istersen
(1,475 puan) tarafından
Oyle yapicam bunyem zayif dusmye başladı 3aydr 10 yasnda oglum yuzden 3 cocuk tek basna ağır geliyo bna bedenim her noktasi agiriyo yorgun bitkin hissediyorum kendmi mutsuzm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 211 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bist (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 280 göst.