0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gece uçmaz normalde kafesi hep açık hava üstüne çıkar orda uyurdu bnde içeride yatyorm geçe üç buçukta kuşum hızla uçup kendini resmen duvarlara vurdu bnm canm yandı öyle olunca en son kafesn yannda bekledi baş aşağı bnm kuşumun bı ayagnin parmaklari yok yani fazla tutunamiyo ama gece baş asagi öylece inat eder gibi bekledi çok üzüldüm gece gece:(bilen varmi niye böyle yapar

5 Cevaplar

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Depresyona girmiş benimki de öyle yapıp olmustu
tarafından
Ya demeee üzülürüm bı caresiyyokmuu
(1,938 puan) tarafından
Ben veteriner e götürmüştüm ilav vermisti ama ise yaramadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Depresyona girmişmiştir petshopa götür muhakkak 
0 oy
tarafından
Işık yetersizse iyi göremiyorlar ondan da olabilir 
tarafından
Normalde uçmaz di canım gece
tarafından
Normalde karanlıkta dururdu demişsin uçmadığı için durabilir de uçarken iyi göremez  tvnin ışığı yeterli olmaz.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Karanlıkta  korkuyordur  bizimde  sultan papağan var  gece olunca  korkuyor kafesin içinde uçmaya çalışıyordu 
tarafından
Canim normalde ful karanlık da duruyor eşim yok bnde içerde yattım TV ve aranın lambası acikti buna ragmen oldu bende korktm
(5,941 puan) tarafından
Aa  ozamn  bi veterinere sor canım  üzüldüm  şimdi
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Karanlikta kapağını kapat bence göremediği için çarpar kendini bizdede oldu ışığı açtık hemen kafesinin üstüne gitti
tarafından
Canim normalde ful karanlık da duruyor eşim yok bnde içerde yattım TV ve aranın lambası acikti buna ragmen oldu bende korktm
(2,123 puan) tarafından
Kuşunuzu yenimi aldınız

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 334 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 906 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 562 göst.

Kategoriler

1,471,410 soru

24,098,566 cevap

332,237 kullanıcı

...