0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Hamileyim kedim kızgınlık dönemine girdi ilk defa aşısı yok dışarı çıkartsam bişey olur mu? Hastalık vs.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelikle ne alaka hayvanı tabi çıkar 
(22 puan) tarafından
Hastalık kapma ihtimali varya zaten çıkardım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic anlamam canim :/ kediden
0 oy
(476 puan) tarafından
Çıkarırsan uzun süre dönmeme ihtimali var ayrıca hiç dışarı çıkmadıysa şimdiye kadar şu an da çıkarmanı önermem aşı bakımından çok bir sıkıntı olmaz ama iç parazit yaptırman şart olur. Birde gençlik aşısı ki bence en önemlisi o ama aşıyı sallamadan yaptırman lazım yoksa bir anlamı olmaz zaten. Benim kedim de aşısız ama sürekli evde aynı zamanda kızan döneminde biz gelin getirdik eve bir kaç gün kalıyor sonra sahibi götürüyor. :)
(22 puan) tarafından
Problem arkadaşımın kedisi de kız o yüzden alamıyorum arada bir çıkıyordu ama kapının önünden başka yere gitmeye korkuyor bilmiyorum ne zaman gelirse eve alırım artık.
(476 puan) tarafından
Sen bilirsin kuzum ama ben o riski almam. Sokağa gidip geri gelmeme ihtimali de var. Ben facebooktan buldum tüm gelinlerimi beni de öyle buldular. Sokağa salmak hiç çözüm dahilinde olmadı benim için.
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Risk alma bence neden kısırlaştırmadınız? Toksoplazma çok tehlikeli. Hamilelikte aşıların da 2 ayda bir yapılması gerekiyor
(22 puan) tarafından
Dinimizce kısırlaştırmak günah
(3,209 puan) tarafından
Ben böyle düşünmüyorum. Eğer dışarı salarsanız eve geri alamazsınız o vakit çünkü parazit toksoplazma fib vb bir sürü hastalık bulaşabilir bunlar bebeğinize kalıcı hasar verebilir.  Şimdi bile risk altındasınız.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
37 cevap 1,376 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,477,889 soru

24,189,770 cevap