0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (128 puan) tarafından
Arkadaslar uyku eğitimi  veripte diş döneminde  çocukların uykusunu merak ediyorum. Uyku eğitimini  1 aydir verdim tam da yerine oturdu derken azı diş çıkmaya  başladı  .sürekli  huzursuz uyku desen sıfır  .sizler nasil atlatıyorsunuz. 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben 11 aylıkken verdım dıs donemlerın de sorun yasamadım canım uyansa bile kendi tekrar uykuya gecıyor 
-Reklam-
0 oy
(438 puan) tarafından
Atlatamıyoruz bak 5.30 dan beri daha yeni uyudu 
(128 puan) tarafından
Oglum 25 aylik ama öldüm  sallamaktan Ayaklarim  şişti
(438 puan) tarafından
Aynen benim de saat 1 den beri sallıyom anca uyudu 17 aylık benim de kızım
(128 puan) tarafından
Oglum cok gec diş çıkarttı 1 buçuk  yaşındaydi yeni çikartti 4 tane birlikte sonra oyle azi disini iki ay önce  6 tane cikartti ama hala cikartyor surekli bagirarak uyaniyor.
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Uyku eğitimini 3 aylıkken vermeye başladım ben canım. Dis çıkarma dönemlerinde uyku düzeni bozulur gibi oluyor ama yine de rutini devam ettiriyorum. Dişle ilgili çok büyük sıkıntı yaşamadık biz .
(2,018 puan) tarafından
Canim nasil verdin uyku egitimini tavsiyelerin neler
0 oy
(777 puan) tarafından
Kuzum ben memeyi bıraktıktan sonra vermiştim uyku eğitimini.ama o azı dişler çocuğumu mahvetti.şimdi de son azılar geliyor uyku eğitimi bitti bizde :(
0 oy
tarafından
O azı dişler bizi de mahvetti :((
(128 puan) tarafından
Gece bir bagirmalar durmadan aglamalar huysuz .ne yapacam bilmyrm
0 oy
tarafından
Benim oğlum 18 aylık ben hiç uyku eğitimi vermedim akşam saat 8 oldu mi uyumak ister dış dönemin de gündüz huysuz olsa da gece hiç uyanmadan uyur 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,468,347 soru