0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından

Bebeğim 4 aylık ve 7 gündür sürekli uyumak istiyor beni zor emiyor uyukda da emmeye başladı zor veriyorum neden bana bişey söyleyin lütfen çok korkuyorum

7 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından
Sarilik olabilir onda hic aymadan uyur
(577 puan) tarafından
4 aylık asi olduk öyle bişey olsa ebe söylerdi ve yeni beyaz
(689 puan) tarafından
Genede bazen disa vurmayabiliyor dusukse normalden hadif yuksekse sen bi baktir
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Sarılık atlattı  mi oyle bi durumu varmı 
(577 puan) tarafından
Yok hiç olmadı 4 aylık zaten
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Aç olsa bunu belli eder merak etmeyin. Bu aylarda meme reddi yaşanabiliyor. Sağıp kaşıkla vermeyi deneyin eğer gün içinde emme isteği olmazsa
(577 puan) tarafından
Yok değil mesela şuan kimrasiyir surekli hepsini yapıyorum emzirmek için anlatiklariniz
(1,144 puan) tarafından
O zaman telaş etmeyin. Bu ay uykuya ihtiyacı var anlaşılan bebeğiniz çok çabuk büyümek istiyor :) uyusun yavrucak büyüsün.. Uyku bebeklerin büyümesi için çok önemli. Eviniz sıcak mı? Sıcaktan da uykuya meyilli olabilir. Kalın giydiriyorsanızda olabilir. Çişli bez ağırlığı iyiyse ağlamıyorsa dert etmeyin. Emzik kullanıyorsanız emziği de bıraktırın bu ara
(577 puan) tarafından
Evet zaten emzige başladik tam beni bıraktı ama kendi sakinleşti ona çok iyi geldi yoksa hiç durmuyordu bezleri eskisi gibi dolu değil ama genede iyi evet sobalı ev sıcak hasta olucak diyede kalın giydiriyorum birde ama hep o şekilde giydirdim doğdu doğalı
(1,144 puan) tarafından
Emzik emme isteklerini azaltıyor. Çünkü bebekler sadece aç olduklarında emmezler. Canları sıkıldığında da emme istediği duyarlar. Ve emdikçe süt getirirler farkında olmadan. Emziği emme görevinde kullanıyor. Sizde onu kaşıkla beslediğiniz için yorulmadan karnını doyurmuş oluyor.  Bu bebişler bizden zeki :) tavsiyem emziği bırakın. Ağlasın zırlasın ama çok da ağlatmayın kıyamam.. Ağlayınca emziği bulamayınca memenizi teklif edin yavaş yavaş bir almaz iki almaz üçüncüde alır mutlaka
(577 puan) tarafından
Tam  canım Allah razı olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın
0 oy
(5,775 puan) tarafından
Kan değerlerine baktırtmakta fayda var canım.
(577 puan) tarafından
Nerde baktirabilirim canim
(5,775 puan) tarafından
Doktoruna götür durumu anlat o zaten test ister büyük ihtimalle.
(577 puan) tarafından
Tam teşekküller
0 oy
(12,994 puan) tarafından
Dönem dönem uyku hali dönem dönem uyukuya direnebilir 4 ay atak ayı derlel meme reddi yapabiliyor çok fazla tuhaflık sezdiysen Bi sağlık ocağına danış
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Kızınla aynı durumdayım bende sürekli uyumak istiyorum bari şurda tavsiyeleri bekliyim
(577 puan) tarafından
Ya kaç aylık peki
(577 puan) tarafından
Ha sen mi bende bebeğin sandim
(1,789 puan) tarafından
Ben ben :)))) kızın içinde cevap vereyim iyice doyduğundan emin ol bebekler acıkınca kan şekerleri düşer halsiz düşüp sürekli uyurlar bunu bi doktor söylemişti. Sürekli doyurmaya çalış baygın gibi bişey oluyomus yani
0 oy
(78 puan) tarafından
Ac kalıyorsa olabilir cnm benim bebeğim de ilk doğduğunda öyleydi bende hic bilemedim emzirmeye mama vermekte aklima gelmedi uyuyordu doktor ac kalmis bebek dedi sarılık oldu tabi sonra küvvezde kaldi 12 saat filan oyle düzeldi bide ondan sonra düzenli besledim geçti hastaneden çıkmadan fark ettiler senin 4 aylik istersen doktora götür için rahat eder bide sürekli besle uyandır doymuyor belki 
(577 puan) tarafından
Yok canım sutum var çok şükür ah uyku sorunu olmasa meme reddi diye kabul edicemde
(78 puan) tarafından
Sütünü çektir biberonla dene bide iyice doysun yoksada doktor baksın cnm olabilir ama bazen bebekler de
(577 puan) tarafından
Canım demim bebek bakımda biri yazmis bana bas çevresi kaç diye dün ebe 45 dedi sizinki kaçtı bı sıkıntı olur mu
(78 puan) tarafından
4 aylıkken mi cnm yoksa yeni doğduğunda mi
(577 puan) tarafından
Dün gittim canım aşıya 4 aylık yani kız bebek 45 dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 304 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nagiiiss (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,713 cevap

335,248 kullanıcı

...