0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından
kapalı

Merak ediyorum bilen varmi

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha çok küçük kuzum anlaşılmaz kii
(99 puan) tarafından
Belki birinden alasilmaz diye ikisinide atim
tarafından
Anladım canım direk gözüme 2.fotoğraf çarptı ondan küçük dedim, doktorlar tahminde bulunmadılar mi
(99 puan) tarafından
Aslinda kiza benzeti doktor en son gitigimde ama ben 3 kiz dogurdum bu gebeligim cok degisik benzemiyo onlara bide ruyamda erkek bebek gordum eşimde gormus o yüzden acaba yanilma payi varmi. Diye dusunuyom
tarafından
Ben de 27.hafta da net kız olduğunu öğrendim bi erkek diyodular 1 kız o yüzden güven olmuyor
(99 puan) tarafından
Aynen. Kesin sonuc doğunca artik oğrenicez
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben kız diyorum Saglıklı olsun kuzumm
(99 puan) tarafından
Teşekur ederim fikriniz için
(99 puan) tarafından
Allah herkesin gönlünden geçenini. Versin insallah..
(758 puan) tarafından
İnşallah canım  Sağlıklı olsun . Gönlünden geçen olsun canım bizim söylediklerimiz bir tahmin ola da bilr olmayada bilir .Hər şey güzel olcak ❤❤❤❤❤İçini ferah tut
0 oy
(3,280 puan) tarafından

Hiç merak etme canım 4 doktor değiştirdim kimse cinsiyetinden emin olamadı  29 haftalıkken bana kesin kız dendi ama oğlum oldu  :)

(99 puan) tarafından
Nasil yane hic tahmin bile etmediler mi.
(99 puan) tarafından
Benim 3 tane kizim var eşimin ailesi cok istiyo bunun erkek olmasini bende istemiyor degilim.iki meyveden tatmayi kim istemezki.doktor bana kiza benziyo dedi ama bi turlu emin olamiyorum sürekli içimden bi ses oğlum olucak diyo
(758 puan) tarafından
Ayy ne güzel saglıklı olsun canım  evet hər insan ister  2 sindün de olsun  1 oğlum var kızım olsun istiyorum
(3,280 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İlk kıza benzetti ikincide erkeğe benzetti üçüncüde hiç göstermedi en son kesin kız dedi ama benim içimden hep erkek olacak gibi geldi elim hiç pembeye gitmiyodu hayırlısı olsun yinede canm sağlıklı olsunlarda benim ilk
(758 puan) tarafından
İçine doğmuş canım  .Saglıklı olsun Biz de tam tersi 13 haftalıkdı çok iyi bir Dr du baktığı an erkek dedi    hiç saklanmamışş 16 sı doğum günü teyzesi
(99 puan) tarafından
Benimde hic elim pembeye gitmiyo gercekten su an 35 hafta hala canta bile hazirlamadim.
(99 puan) tarafından
Bide bebeğin kalp atisi 140 altindaysa erkek.üstündeyse kiz diyolar acaba dogruluk payi varmi. Benimki 132 kalp atisi
(758 puan) tarafından
Hastanede o kadar kız deyipde erkek çocuk doguranlar vardı elbise araba bile alıp tutmusdular Kalbin gönlün ne diyorsa onu yap canım   .Hər şey güzel olcak❤  İçinden gelen doğrudur kuzu buna inan ❤
(99 puan) tarafından
Ay insallah cok teşekür ederim.
(3,280 puan) tarafından
Maşallah hayırlısıyla büyüsünler inşallah.
Bizimde kırkımız bi çıksaydı çok ağlıyo ya
(3,280 puan) tarafından
Kalp atışından bi bilgim yok canım yinede hayırlısı sanada sürpriz olur belki
(758 puan) tarafından
3 ayı geçsin rahatlayacak canım gaz sancıları hepsi 3 ay dan sona gidiyor hepsi  .Masallahh canım .Amin İnsallah
(3,280 puan) tarafından
İnşllah canım 3 ay ne zamn olck bilmiyom böyle
(99 puan) tarafından
Insallah herseyin hayirlisi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 670 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysegul_6771 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.