0 oy
497 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,530 puan) tarafından
1 kaynım iki görümcem var biz en büyüğüz buğun kayjimlar gorumler le birlikteydik kaynimin oğluna halası sen bu pis hareketler omerden mi ogreniyosun die sinirlerim zıpladı vala o senin yeninse buda yenin nie sevmiyosun anlamıyorum her cocuk yaramazlık yaparlik tam tersiki çocuğum üstüne ölüyo resmen hala hala die şimdi de davet vercekler gitmeyi düşünmüyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun insan çocuğu söz konusu olunca herşeyi sineye geçirmiyor malesef
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Lafini demişsin iyi olmuş, bence viruste var gitme bu zamanda buda bahanen olur
(1,530 puan) tarafından
Hani anlayan anlayan yok
0 oy
tarafından
Her şeye bu kadar takilmasaniz 
0 oy
(195 puan) tarafından
Kız dönüp sende böyle küçücük bir çocuğa kötü hareketler yapıyor demeyi hangi dizilerden öğreniyorsun deseydin ben de olsam ben de sinir olurdum ne yani doguracagiz üzerine titreyecegiz öz halası gelsin laf söylesin bunlar söylerse eller neler der Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin evlatlarımızı 
0 oy
(512 puan) tarafından
Yemın ederım ıyı sabretmıssın ben olsam o dakka senın agzını cart dıe yırtarım benım cocugumun ne oıs hareketı varmıs da senın tertrmız yegenlerıne ogretıyomus **** derdjm hemen toplanıp cıkardım bnm cocugumun pıs hareketkerı var aman sızınkılerw ogretmesın derdım gercı sızın soyunuz sıze ceker psu hareketlerı de kanından gelmedır derdım pıslıge bak hele 
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Halası sensin belki senden öğrenmiştir deseydin... Nefret ederim ayrım yapanlardan.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,346 soru

24,400,006 cevap

350,050 kullanıcı

...