0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Hastaneye gittim doktor bebeğin çok aşağıda dedi 7 ay önce dogum yaptım sezeryan oğlum vefat etti tekrar hamile kaldım 19 haftalık hamileyim ultrasonla dikisim altından baktı bebek çok aşağıda dedi ama başka bisey demeden gönderdi 

5 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bol bol istirahat et uzat ayaklarını ağır kaldırma ve ilişkiden de biraz uzak dur ins ilerleyen haftalar da yukarı çıkar  
(9 puan) tarafından
Haftaya bidaha randevu aldım bi önlem alınması lazım mi acaba ayaklarımı sürekli uzatiyorum
(12,763 puan) tarafından
İlaç verir mi bilmem ama tek şey istirahat kanama vs olabilir dediğim gibi iş ağır iş ilişki yasak bu durumda başka doktora da git cnm
(9 puan) tarafından
Tamam canm çok sağol inş gittiğimde duzelmistir
(9 puan) tarafından
Çok dikkat ediyoruz inşallah canm
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Başka doktora git canım 
(9 puan) tarafından
Normalde çok ilgilendirdi ama bisey demesi ben de o an skntı yok diye bisey sormadım çıktım ama şuan aklımdan çıkmıyo haftaya bidaha gdcm
(3,239 puan) tarafından
Haftayı bekleme yarın git direk bence ihmal etme canım
(9 puan) tarafından
Randevu aldim en erken cumaya verdi
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Nasil bi doktor o ya..insan bi durumda ne yapip ne yapmayacagini soler..baska bi doktora git mutlaka bnce..insan gibi anlatan birine yani..
(9 puan) tarafından
Haftaya gdcm inşallah ama tekrar evlat acısı yaşamaktan korkuyorum bide dikişlerim çok kötü aşağıda olması iyi degil
(3,074 puan) tarafından
Olumsuz düsünme..cok acil bisy olsa bnce solerdi..sen yine de cok ayaga kalkma uzat ayaklarini..is fln da yapma..yardim.edebilck biri var mi sana..yemek fln yapsin annen yakin mi..dinlenmen sart bnce en azndn doktora gidip kesin bisey ogrenene kadar
(9 puan) tarafından
Kaynanam var da çok kalmıyorum ayağı eşim yardım ediyo
(3,074 puan) tarafından
Aynen canim dikkat et valla..esin de ne guzel yardm.ediyomus..
(9 puan) tarafından
Korkuyo oda daha yeni bebeğinizi kaybettik  çünkü ondan çok korkuyo
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Bol bol dinlen canım başka Dr da görün Bi bence. Bende bazı şeyler yaşadım ama Dr lar çok farklı şeyler söyledi.. Rabbimin izni ile sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(9 puan) tarafından
Inşallah bidaha evlat acısı yaşatmaz rabbim
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm bilgim yok
(9 puan) tarafından
Sağol canm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,106 cevap

333,533 kullanıcı