0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar bebeklerineze bişey anlatırken sizi dinliyor mu? Masal anlatırken atıyorum uzun süre sizi dinliyor mu? Birşey istediğinde parmağıyla gösteriyor mu?

10 Cevaplar

0 oy
(594 puan) tarafından
20 aylık uzun uzun dinlemez cok cabuk sıkılıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dinliyor  ama uzun uzun masal olucağını sanmıyorum yani belki biraz küçükken yapsaymışız olabilirmiş 

Parmagiyla gösterme degilde ne istediğini yere götürüyor oradan anlıyorum ne istediğini 

Herşeyi getirme götürme olayi var bitek sul doldurup getirmiyor birde bakkala gidip ekmek alma olayimiz yok onuda 3 4 ayimiz var sanırım :D:D

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Masal dinlemeyi sevmiyor sikiliyor kitap alirim elime okumak için dinlemez bile su istedigj zaman gu der ya da annecim sunu getirir misin derim gider getirir en sevdiğim huyu da uzerinj çıkarınca kirli sepetine atar misin derim kıyafetleri veririm götürür atar 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
26sinda 26 aylik olacak kızım. kitap okurum ama kısa kitaplar yani son sayfada sıkılıyor genelde. ya da kendi begendigi seyleri gösteriyor kitapta iste kopek varsa hav hav diyor at.varsa kafasını sallıyor böyle ileri geri. gözlerini gösteriyor sonra kendi gözünü gösteriyor ya da benim gozumu. işaret etme durumu var. ama genelde istediği şeyi kendi almak istediği için belli durumlar dışında parmakla gösterme yok. 

onun dışında uzun uzun dinlemeyi pek sevmiyor değişik şekilde yüz ifadesi yapınca falan biraz daha uzun dinleme şansı oluyor 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Tvden yada telden açıyorum masalları videolu olduğu için sıkılmıyor izliyor 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Ne istiyorsa derdini el hareketiyle vücut diliyle çok güzel anlatır anlamamak imkansız. Ama evet biseyi öyle çok uzun uzun dinlemez sıkılıverir hemencecik ☺️☺️
0 oy
(54,206 puan) tarafından
yok uzun sure dinlemiyodu sıkılıyodu hala uzun dinlemez parmagiyla gösteriyordu
0 oy
(17,409 puan) tarafından
Benimki 21 aylik , dinler beni. Hatta bazen ben başka bir işle uğraşıyorsam gelip gözümün içine bakar konuşmam için. Kitap okurken sonuna kadar dinler. Istediği seyleri söyler. 
0 oy
tarafından
18 aylık olacaz mesela yerde çöp vb şeyler varsa ççöpe at diyorum götürüyır atıyor..altına yapınca bıcı bıcı deyip banyo kapısında bekler..bugünlerde yüz organlarını anlatıyorum gözün nerde burnun nerde gibisinden eliyle gösterir..evde ablası da var 6 yaşında o da oynar onunla

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 115 göst.
2 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 181 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tuana-18 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Susus (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,403 soru

24,182,875 cevap

336,419 kullanıcı