0 oy
779 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (345 puan) tarafından

image

kayınpeder geçen hafta bana 2 paket dana kuşbaşı getirmiş ama getirdiği bütün et ürünleri paketli ve tarihleri yakındı zaten yakın olmasaydı göndermezdi eşimle eminim bugün 14 ü son ama 2 paket eti ne yapıcam yani gönderirken bari 1 hafta süresi kalmış ürünü göndermemeliydi haksızmıyım daha bunun gibi 1 paket döner var onu bugün yapıcam düdüklümde yok 2 kg et nasıl pişecek hangimiz et yiyicez gene ziyan olacak 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kavurma yap sebze girmeyince cogalmaz çabuk biter 
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Buzlukta mi diğeri cnm o da mi aynı tarih bugün haşlayıp düdüklüde kavursan yada tencerede neyin varsa yarında yemek yapsan en kotu et sote nohut etli güveç falan yemezmisniz döner bı gecelik zaten aparatif sen bugün kavur etini
(345 puan) tarafından
İkiside buzlukta size göstermek için çektim
(5,725 puan) tarafından
Aldığınizda direk buzluga koyunca bişey olmaz kurban eti gibi düşünün kaç ay yiyoruz buzluktann
(6,075 puan) tarafından
Aynura katılıyorum bozulmaz benim de var dolap da tek fark kayinbabadan değil:D et yönünden ciğerini bile  vermez kendi yer
(5,725 puan) tarafından
Sağol canım benim destek için ♥️
0 oy
tarafından
Keske dondurucuya atsaydin hicbisey olmazdi ama yiyebilirsin kirmizi ete bisey olmaz tavuk olsa yeme derdim de
(345 puan) tarafından
Dondurucuda zaten ama tarihi bugün son peki daha sonra kullansam olurmu ?
tarafından
Dondurucudaysa hic dert etme 2 3 ay snra bile kullanabilirsin
(12,078 puan) tarafından
Tarihinden once dondurucuya attıysan hiç bişey olmaz şimdi yemene gerek yok.. ben tavuk alıp atarm 1 ay sonra çkarp kullanrm
tarafından
Aynen dondurucuda hicbisey olmaz yiyecegin zaman cikarip pisirirsin
(345 puan) tarafından
Tarihinden önce attım buzlukta iki pakette tamam öyle yapayım
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Haşlanmış. Buzluğa köy çıkart ısıtın yiyin ziyan olmaz yazık 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Yemek yap cok gelirse kaynananlarada yolla
0 oy
(891 puan) tarafından
Bir arkadaşim markette calısiyordu bende ciger almistim buzlukta unutmustum bi baktim tarihi 3 gün gecmis.dediki siz ordaki tarihe bakmayin bikac gün veya 1 haftada bisey olmuyirmus getcektende pisirdim hicbirsey yoktu tadi ayniydi
0 oy
tarafından
Lüzum niye ziyan olsun kendi suyunda pişir sonra bolca yag koy Kavur soyuyuncada saklama kabına koy alt dolapta 1 ay bekleyebiliriz yemek olmadıkça canınız çektikçe hemen tavaya koyar iki cevirirsin hazir yemek sana bunu kasap karisi olarak soyluyorum benim alt dolapta kavurmam eksik olmaz
(345 puan) tarafından
Canım düdüklüm yok geçen kuşbaşı bile 1 saatten fazla pişti tencerede kim bilir dana kaç saatte pişer :-(
tarafından
Yok canim yok benim evimde duduklum bile yok yapilan en büyük yanlis ete su koyup pişirmek ne yapicaksin biliyor musun etleri yıka süz tencereye koy bide tencereyi kapatacak degil etin ustunu kapatacak sekilde kapak koy kisikta kendi suyunda pisicek ara ara kontrol et piştikten sonra kapağı kaldir suyunu ceksin yag kay iki cevir doğusun dolaba koy ben 4 kiloyum 1 saatte pisiriyorum pasta gibi oluyo etim
(345 puan) tarafından
Deniycem canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim etleri hep bu yöntemle pişir sipsak oluyo
0 oy
tarafından
Adam vermiş canim neden kötü düşünüyosun bisey olmaz duduklude pisirebilirsin
(345 puan) tarafından
O durduk yere vermez canım evlendik evleneli bu bir ilk oldu tarihi 1 hafta kalan ürünleri toplayıp bana gönderiyor
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Dondurucudaysa bisey olmaz çünkü dondurucuya girdigi andan itibaren tarihde donuyo gibi düşün o tarih buzdolabının normal yerine göre verilmiş tarih bence kıyma cektir pide yap komşulara dagit siz yiyin 
0 oy
tarafından
Kavurma yap bir de eğer buzlukta saklamışsan ömrü uzuyor doğrayıcın varsa doğrayıcıya at kıyma yap kendine tek kullanımlık olacak şekilde buzluğa at 
0 oy
(398 puan) tarafından
Cnm et ürünlerinin hepsinin son kullanma tarihi yakın olur zaten buzlukta istediğin kadar beklet bisey olmaz 
tarafından
Ben de bunu yazacaktım. Yok kayınbaba almış ya yaranamaz
(398 puan) tarafından
Aynen cnm geçmişte ne yaşadılar bilemem belki sevmiyolardir birbirlerini ama herşeyin altında bisey aramamak lazım Allah razı olsun de geç yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,472,612 soru

24,113,330 cevap

333,085 kullanıcı