0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Konum kayınvalidem Allah var iyi davranır ama zamanind adedikleri yüzünden pek sevmem ama hiçte saygısızlık yapmadm her dediğinizde yaparm kızımı çok seviyor ilk torunları başka yok oraya gittigmiz zaman kızın huysuzlandigi zaman fln benden önce atlayıp alıyor ver anne sakinlestirim verim size diyorum anlamıyor ben bakarım diye bu sefer çocuk daha çok ağlıyor eve gelmek zorunda kalıyoruz bu seferde kızıyorlar hemen gittiniz diye anlatamıyorum msla kızım beni istiyor elini uzatıyor tam alacakken kaynanam atlıyor resmen elimden çekip alıyor susuyorum çok seviyor çünkü kızımı görünce kadın çıldırıyor çocuk gbi oluyor ne desem nasıl desem yapma diye üzülsün istemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani pek sorun edilecek bir şey değil sanki cnm çok takma zaten haftada bir iki defa gidiyorsunuz dur çocukta alışır Zamanla keşke. Bnmkikerde vocugumla ilgilenswlwr
tarafından
Seviyorlar sizi demek değer görmek bence çok güzel böyle detaylara fazla takılma derim cnm o belki bir saat sıkıntı verir sana sonra evine geçersin bazı insanlarda öyle kabullenmek gerek
(2,350 puan) tarafından
Napalim bsy demim o zmn çok seviyorlar çünkü kızımı beni eşimi bı sure sonra gece Rina bu huylari
tarafından
Aynen cnm öyle böyle onlarda farkına varır çocukta büyüyünce de istemez boşver sen kötü olma çünkü anladimki insanlar nankör cnm
(2,350 puan) tarafından
Takma canım teşekkür ederim
tarafından
:)))))))))))))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kayınpederim  öyle çocuk düşüyo annedye ağlıyo gel boşver anneni deden sevsin seni diyo . Bir oldu iki oldu sonra baba dedim tabi sende sev ama çocuk böyle zamanlar da bana ihtiyaç duyuyo bana sarılmak istiyo bana bağlı herşeyi senin yaptığın şey onu üzmekten başka işe yaramıyo dedim önce ben alıyım sakinleşsin  sonra veririm sana dedim akşama kadar dursun kucağında ama lütfen bu zamanlarda müdahale etme.  İşe yaradı mı hayır  yinw dedi bi kaç şey baba dedim Gelmicem bi daha bak haberin olsun ben sana güzel güzel anlattım sonra bıraktı 
(2,350 puan) tarafından
Bende öyle dil napimki alınacak illaki
tarafından
Alınıyolar çok küçük birşey bile desen çocuk yırtıyo kendini kucağında şimdi dedesi susturur diyo 5 dk ağlatıyo sonra bana veriyo niye ağlasın boşu boşuna
(2,350 puan) tarafından
Ha bend elma sinirleniyorum ağladığı halde vermiyorlar ya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Otur güzelce konuş bak anne de sen böyle yaptıkça benim gelesim gelmiyor de çocuğum ağladığında bana bırak yoksa böyle böyle senden soğur de bu onu korkutur bence eğer çok düşünse dediğin gibi 
(2,350 puan) tarafından
Denemeye çalışırım ama bende hiç konuşkan bı insan deglm
(2,266 puan) tarafından
Konuşmalısın canım bence
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Her seferinde ben alayım sakinleştireyim size vereyim de sen atla gerekirse elinden al. Benim oğlum da öyle şimdi alıştılar uyanınca falan başkasını görürse deliriyo düzelmiyo. 
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Benimki de alır ama susturur ağlatmaz beni istiyosa anlar direkt verir o an bilemedim eşin alsın olmadı belki ona verir. Benimki de ilk torun deliriyo kadın kalbini kırma kötü niyeti yok diye düşünüyorum 
(2,350 puan) tarafından
Kirkamk istemiyirum ama çocuk beni istiyor ağlıyor gene vermiyor
(1,500 puan) tarafından
Eşin alsın bence dediğim gibi yoksa da emiyosa emziriyim de
(2,350 puan) tarafından
Emmiyor canm eşimde diyor ver diye sus sen otur fln diyor
0 oy
tarafından
Benim kaynanamda öyle üçbuçuk aylik kızım ilk torunları çok seviyorlar ama bazen bende sinirleniyorum çocuk ağlıyor daha susturmaya çalışıyor en sonunda alıyorum ver anne diye bende susuyor bazen bende kıskandığını düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 435 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 48 göst.
15 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (2,491 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,067 soru

24,053,246 cevap

329,788 kullanıcı

...