0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
kapalı
Ben 2 yıllık bşr üyeyim eski adım aşk böceğimdi bazılarınız bilir tlf num değişti uzun bir süredir de girmiyodum bi sorunum var arkadaşlar şimdi bana bi msj geldi eşin seni aldatıyor diye sana foto atarım ıspatlarım dedi msj da ama foto falan atmadı msj da destan yazdı ama bşr türlü foto atmafı ben de bunu sorgulayınca eşimin işyerinde bi bayanla bi fotoğraf çektirmiş foto çekme sebepleri bu bayanın bir çıktığı varmış onun yalan söylediğini ve evli olduğunu öğrenmiş ayrılmak istemiş fakat bu kişi bunun yakasını bırakmamış bıraksın diye de eşimle bir fotoğraf çekip e şimin yüzüne emoji koyup gönderip benim bir çıktığım var demek istemiş peşini bıraksın diye hatta o kişi dükkana gelip şiddet falan uygulamış böyle bişeyi bayan patronuyla birlikte rica etmişler eşimde yok diyememiş şimdi böyle bişeyin var yada yok olduğunu nasıl anlaya bilitim bu arada ben bu bayanla görüşüyorum bana resim olayından bahsetmediler taki bana msj gelene kadar msj geldiği gün dökükdü her şey ortaya napmalıyım varsa eğer bir şeyler nasıl çıkarabilirim meydana yorumlarınız için teşekkürler şimdiden hani eşim beni bu bayanla aldatıyosa beni kendi elleriyle götürürmü o bayanın evine şüphe o kadar kötü bişeymişki bu saat oldu daha ayaktayım
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tuhaf bı olay bacım ben olsam arkasını getirmiyceksem kurcalamam 
(45 puan) tarafından
Fakat çok doğru bir cümle kurdun 4 çocuğum var benim onalara bu tıramvayı nasıl yaşatırım
tarafından
Yapma kuzum ortada somut bı durum yok kadınla alakanida kesmissin boşver uzatma eşini gözlemle 3 çocukta bende var inan ben peşine dusemem sonucunu bilmek uzecekse boşver derim üzülüp tesellisini bulamiycaz acı cekmeye deyecekmi çocuklar için katlancaz dicez mutsuz evlilik cekilir mi Allah'a havale et rabbim ıslah etsin inşallah kötü düşünüp durma kadınla eşinde gorusmesin takip et sana bu kötülüğü yapanda kıskanan biridir
(45 puan) tarafından
Cnm varsada zaten tıpkı mu msj gibi önüme dökülür ona eminim evimde barkımdayım çoluk çocuğumdayım varsa bana yapılan bir haksızlık ezanlarda okunuyo şimdi Rabbim mutlaka gösterir
tarafından
Öle canm sen kendini üzme zaman
(45 puan) tarafından
Dur bakalım zaman ne gösterecek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Götürür bazi adamlar midesiz oluyor hatta seni tamamen uyutmak icin bile goturur. O ne yani nasil bir masal o. Yok iliskjsi varmista tehdit ediyomus da foto cekmizler emoji koymuş daaa bilmem neymis. Yok mu bu kizin abisi, kuzeni HERHANGI BIR ERKEK de kocan oluyo. Hic inanmadim. Atese de körükle gitmek istemem ama bir kadinin boyle kandirilmasina tahammul edemem
(45 puan) tarafından
Kadın dul cnn sinek küçük ama midem çok bulandı
tarafından
Sinek hic kucuk degil ki. Biri mesaj atiyo aldatiliylsun diyo bisey uyduruluyo. Sinek cok buyuk.
(45 puan) tarafından
İnkar ediyo tartıştım hatta ben seni aldatmadım diyo sanki he seni aladattım der ya
tarafından
Canim ne diyim hic inanmadim.ya. kendi esim olsa ona da inanmazdim. Kim sizin aeanizi nesen bozmak istesin ki. Sana foto atsin. Belli araniz bozulsunda kocan ona donsun diye yapilan bisey
(45 puan) tarafından
Yani bunu o kadın yapmış olabilirmi çünkü bana foto falan atmafı atarım dedi ama atmadı
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Güzel hikaye uydurmuslar aldatmasa bile eşimin böyle bir olaya karışmasını istemem midem bulanır benim. Banane elalemden sevgilisinden de cartindan curtundan 
(45 puan) tarafından
Haberim olsaydı müsade etmezdim ya kafam çorba gibi
(14,189 puan) tarafından
Bilmiyorum canım eşini sen iyi tanırsin yapacak bir karaktere sahip mi sen ne düşünüyorsun
(45 puan) tarafından
Cnm 16 yıllık evliyim ne gördüm nede duydum bu güne kadar kalkıpta dostunun evine beni götürecek dğil diye düşünüyorum 14 yaşında boyu kadar kızımız var bu kadar namus yoksunu değil bence
(45 puan) tarafından
Bide bu olaya 7 ay olmuş ben o bayanla 2 buçuk aydır gidip geliyorum hani bile bile götürürmü bilemiyorum hatta o bayana yazdım görüşmek istemiyorum senşnle dedim kadın 3 günde bşr iğne bir iplik kalmış eşimde hani görüşme diğimi duydu sonrdan bana dediki bak ben seni aldatmıyorum olaylar böyle böyle oldu benlik bi durum yok ben sen yalnızsın annenle konuşmuyorsun tek başına sıkılıyorsun kafanda uyyşuyor canının sıkıntısı giddiyor diye götürüyorum istersende görüşme dedi ama ben seni aldatnıyorum gidip gitmemek sana kalmış dedi şunu diyim sana boşuna kesmişsin iletişimini dedi çünkü ortada böyle bir şey yok şimdi bende diyorum ki ben bubkadınla ileyişimi kesmişken bunu fırsat bilmezmiydi görüşmeyi kessmişken bu olaydan sıyrılırım haberi olmaz artık demezmiydi hatta eşim ısrar etti aramamı gidip gelmemi sen ne diyorsun düşünceni belirtirsen sevinitim
0 oy
(216 puan) tarafından
Cnm hiç olayın üzerine gitme eşini seviyorsan diyelim ki yok şüphen seni boşuna üzer diyelim ki kötü ihtimal var yine seni üzer eşin daha utanmaz olur bey ben sana güveniyorum sen asla beni aldatmazsın aldatan alçaktır zaten ve öyle bir olmasın ama bey böyle durumda seni ya öldürürüm ya da terk eder yeniden evlenirim ihanet asla kabulleneceğim bir şey değildir felan de Altan alta sonra ya sen çok Sadıksın beni çok seversin ne kadar şükretsem azdır filan de bence kesinlikle gitme bu konun üzerine zanda bulunmak istemem ama bence ortada hiç bir şey benim fikrim bu yoksa Altan adam hanımına el sürmez hep kötü olur böyle bir şüphesinde değil açıklama şiddet olur felan filan
(45 puan) tarafından
Ş.e.r.e.f.s.z
(216 puan) tarafından
Bacım gitme üstüne sana bir şey kazandırmaz
(216 puan) tarafından
Öyle olsa sen sana iyi ona bak belki varsa bile senin yuvanı yıkmak isteyen mesaj atmıştır yuvana sahip çık mutlu ol kendine bak
(45 puan) tarafından
Zaten elimde somut bi delil yok foto falan atmafı atarım dedi atmadı
(45 puan) tarafından
Ya çok şükür 16 yıllık evliyim ilk defa başıma böyle bir şey geliyo bu güne kadar ne duydum nede gördüm bilmiyorum cnm
0 oy
tarafından
Herşeye tamam eyvallahta eşin neden bu kadar içli dişli ben anlamadım 

Benim esim yanımda değil kiii her dk Saniye boş durmamasina rağmen bir kez Aradm acilmadiysa onun hesabını bile sorarım eşim beni çok iyi tanır benim razı olmadığım bişey yaptığında o işten hayır görmez bende ona  eğer aldatma gibi birşey yapıyorsan rabbim sorsun hesabını misli misli çıkarsın ben görmesemde inşallah canından çıkar diyorum görmüyor diye düşünme ben seni herşeyden haberdar olan Rabbime havale ediyorum evladımla buralarda yolunu gözlerken ihanet edersen Rabbimden bul dedim. Oda ben senden değil Rabbimin verdiği emanete ihanet etmem dedi 

Kısacası Allah korkusu varsa yapmaz sen araştır bak bakalım 
(45 puan) tarafından
E zaten razı olamdığım için böyle rezil oldu gizlemesi ortaya çıktı kimsenin günahını almamam çünkü kadının 5 çocuğu var en büyüğü üniversiteye gidiyor kadından birşey gördüm desem günahına hirerim rabbim ayfınlığa çıkarsın beni varsada yokdsada
tarafından
Amin cnm Umarım yoktur Rabbim korktuğuna uğratmasn
(45 puan) tarafından
Amin cnm inşallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 609 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 180 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Pınar1348 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy