0 oy
416 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hayırlı geceler kizlar dertleşmek istiyorum ailem var ama içimi herkese açamıyorum tanıdık kimseye açamıyorum 3 gündür annemlerdeyim kaynanamla oturuyorum normelde eşim bugün annesiyle eltimle alışverişe gitmişler fazladan eve eşya almis ben bişey alsam eşim fazlasına gerek yok diyor ilk gebeliğim olmasına rağmen bütün bebek eşyalarını 1 yaş aldik yenidoğan yada küçük şeyler hiç almadılar gerek yok dendi beğendiklerimi eşim almıyor gerek yok diyor ama annesine karşı öyle değil bana karşı çok cimri bişey beğendim alim diyorum param yok diyor ama işine gelince de parası var ben çok yoruldum daha 1 yıl dolmadı evleneli ama hayatımdan tat alamıyorum..

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Offf bu erkekler :angry:

-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bu adamlar niye eşlerine cimri dışarıya açık şaka gibiler ya gerçekten ona lazım olan sensin kafasına girmemiş galiba 
tarafından
Umrumda olmadığını sürekli gözüme sokuyor sağolsun
0 oy
tarafından
Muhtemelen seni tecrübesiz anneyi tecrübeli giriyor ayrı eve çıkmazsanız asla bu durumu asamasnz
tarafından
Okuduğum en mantıklı yorum
tarafından
Zaten eşimin amacı odur sürekli beni geri planda tutması bana karşı duyarsız olması anlam veremiyorum
0 oy
(73 puan) tarafından
Ayni ev olunca sorun oluo maalesef Allah yardmcin olsun duzelir inşallah 
0 oy
tarafından
Ana kuzusu desene  .
0 oy
(678 puan) tarafından
Off neden kabul ediyorsunuz ki aynı ewde yaşamayı çok zor ne olursa olsun net olmalıydınız gerekirse evlebmicektiniz işte böyle evlilikler sorun oluyor malesef üzgünüm sabredin güzellikle konuşun ailesine karşı politik olun kayınvalideniz yanınıza çekin  ileride düzelir şimdi o kârı köylü demesin ailesi diye ekstra sert davranıyordur ilerde düzelir 
0 oy
(387 puan) tarafından
Yaa ayni durumdayiz sen benden daha iyisin bizde abisine ev kurdu icini doldyrdu wimdi duynunh edicek kendimizin hic bi weyi yok her ayda para yoluyor birwey diyincede kotuyum 1 oglumuzda var ya kim kabulenir 
0 oy
(26,650 puan) tarafından
Eltinle miiii eltin niye gidiyo Allah sabir versin
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Ana kuzulugu yapacaksa neden evlemis herşeyin bir üslubu var yani evlendiyse esininde fikirlerini göz önünde bulundurmali sadece annede bitmiyor

tarafından
Onlarda kölelik oluyor gelinlik diye bişey yokki
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Bilemedim bu anneci erkekleri

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 289 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 431 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeliş fatoş (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 472 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hnimasln (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,124 soru

24,120,529 cevap

333,447 kullanıcı

...