Merhaba kızlar nisanda doğumum olacak annem biraz kırgın bana bi konuda kendisini üzdüm küs konuşmuyor benimle doğumumda olurmu yanımda bilemiyorum tabi doğumumda kim olur yanımda nasıl olucak diye düşünmekten bir hal olmuştum eşim 1 saat önce kaynanamı aradı kaynanamda istanbula gelmeyi düşünüyoruz dedi eşimde gelin karım ağırlaşıyor doğumda biraz destek olun dedi kaynanamda ben kardeşini bırakırım dedi görümcemde oradan sağolsun ben gelirim 40 ına kadar 7 yaşındaki yeğene ders çalıştırırım temizliğini yaparım sana yardım ederim yenge dedi çok mutlu oldum bu arada görümcem lise 1. Sınıfa gidiyor bebek konusunda tecrübesi yok ama temizliğe oğlumun derslerine yardım eder çok sevindim bu duruma siz olsanız kabul edermisiniz 40 gün sizde kalmasını ? BU ARADA BÖYLE GÖRÜMCEM OLDUĞUNA ÇOK SEVİNDİM memlekette olduğu için ilk defa yüz, yüze gelicez :-)
Balla kaymak gibiyizdir birtane var o da canım kanım bitanemmdir☺❤❤❤
3 tane var hepsiyle de iyiyiz 2 siyle daha iyiyiz ablalarım olurlar bitanedirler
Bizde çok şükür görünce gelin yok ya erken doğum yaptım evimi ihtiyaçlarımı market pazar alışverişimi bile yapmıştı eve geldim dusa gir dedi tamam dedim sonra bi baktım ablamda geldi abla ben yaparım dedim ablandan mı utaniyosun kız sen dedi kızdı bide şakayla Allah'ım razı olsun ablalarimdan ya ben razıyım hepsi bitane oğlum melek olduğunda da eşimden sonra en büyük destekçilerimdi iyi ki varlar
Görümce görmiyim ömrümce sen anla
Görümcem yok ama sağolsunlar eşimin amcasının kızları aratmıyor
Bende 5 tane 3ü evli biri çalışıyor biri okuyor okuyan benle aynı yas Allah var o iyidir ikisi uzakta biri da burda evli ama ne arar ne sorar ne gelir bende aramam öyle evdekielrle iyiyizdir
1,487,365 soru
24,315,044 cevap
344,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın