0 oy
513 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olacak. Günlük düzenli yoğurt meyve ve sebze çorbası veriyorum bazen de yumurta sarısı. Ama hiç irmik pirinç unu buğday ruseym bilmem ney ekmek ici vermiyorum yetersiz mi oluyor karbonhidrat acisindan

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebek irmigi verebilisin aslinda kocaman olmus neden vermiyosun. Ya da guzel muhallebiler yapabikirsin
(2,265 puan) tarafından
Yapıyorum çeşit çeşit çorbalar meyveler. Meyvelerine ceviz eziyorum. Sadece karbonhidrat tarzı vermedim bugün bi dank etti onu vermemek hata mi diye
tarafından
Cok buyuk kayip degil hatta pirinc unu hic lazimda degil ama irmik cok tok tutar hem kilo da aldirir bence bir dene bebek irmigi.
(2,265 puan) tarafından
Hemen yarin alıyorum canım teşekkür ederim
tarafından
Ricaa ederimm canim internetten de bebek irmigi tariflerine bak cok guzel seyler var bazen gece yatmadan yedir oh hem kilo yapar hem tok tutar. Afiyet olsunn
(2,265 puan) tarafından
Zayıf zaten minnoşum. Sağol teyzesi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım tatlı verme derim ben öyle yaptım daha doğrusu ilk çocuk olunca pek bilgim olmuyordu şimdi pek yemiyor
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Yetersiz demiyelim de farklı faydalı şeyler deneyebilirsin ama pirincunu gereksiz faydası yok vemesen daha iyi
(2,265 puan) tarafından
Ben de faydasız diye düşünüyorum. Farklı ne olabilir canım onerin var mi
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Yumurta sarısını her gün verebilirsin. Tahıl olarak çorbalarına bulgur irmik koyabilirsin. Tahıl da alması gerekir. Peynir veya lor verebilirsin ıhlamur verebilirsin. 
(2,265 puan) tarafından
Bulgur ince kısırlık bulgur mu canim
(3,209 puan) tarafından
Ben öyle başlamıştım şimdi normali de yiyo kafama estikçe bazen bulgur bazen normal irmik bazen de yulaf unu atıyordum çorbalarına.
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Farklı şeylerde dene kuzum

(2,265 puan) tarafından
Önerin var mi canım ilk bebiş
0 oy
tarafından
Pirinç unu gereksiz bence canım ruseymi omletlerine yemeklerine bı çimdik atabilirsin çok faydalı. 
(2,265 puan) tarafından
Alayım canım sagol
0 oy
tarafından
Ben pirinç unu ve bebe bisküvisi almadım kızıma vermem ama onun yerine irmik ve yulaflı  meyveli muhallebiler hazırlıyorum yediriyorum 
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım bakayım ben de
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(15,319 puan) tarafından
Başla balım irmik 2 güne bir ver ruşeym 8 ay itibariyle verdim ben 1 çay kaşığı meyvelerde ekledim 
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım bakacam hemen
(15,319 puan) tarafından
Rica ederim canım ama kendini kötü hissederek yetersiz mi yaptım diye düşünme. Sen en doğru şekilde beslemişsindir yavrunu
(2,265 puan) tarafından
Inşallah canım. Allah razı olsun
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Yumurta sarısı sabah kahvaltıda verebilirsin her gün lor labne tuzsuz beyaz peynir verebilirsin pirinç unu gerçeksin çoğu doktorda ekmeği 1 yaşından önce vermeyin gereksiz karbonhidrat diye ruşeym kullanabilirsin bebek irmiği kullana bilirsin

Ben bugün kızıma evde kendim bebek bisküvisi yaptım sevdi onu verebilirsin tarifi verebilirim 
(2,265 puan) tarafından
Çok iyi olur canım ya tarif verebilirsen
(3,818 puan) tarafından
3 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı bebek irmiği
1 yemek kaşığı un gibi çekilmiş ceviz içi
1 yumurta (bir yaş altı sadece sarısı kullanılır)
1,5 su bardağı tam buğday unu
ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir şekil verilir ve 180 derecede 20 dakika pişirilir
İstersen içine 1 tatlı kaşığı pekmez de koyabilirsin
(3,818 puan) tarafından
İnstagram hesabın varsa arzusbebe var çok güzel tarifler paylaşıyor
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 663 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 128 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ebru2621 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 341 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eyvallah (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,909 soru

24,189,967 cevap