0 oy
663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
kızlar bu kaynanalar neden böyle zaten ailemden uzakta oturuyorumsürekli gidip gelen biri de değilimama yinede insan evlenince ailesi ile arasına mesafe koyacakmış kocasının ailesine alışacakmış sürekli telefonda konuşmayacakmış bide ima yoluyla bunları söylüyor zaten gidemiyorum diye üzülüyorum bide bunları duyunca hepten sinir oluyorum size abartıyor muyum kendi kızları bi gün gelmezse kafayı yer ne hakkı var beni sinirlendirmeye üzmeye 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok ya oldu başka isteği varmıymış hasbaminn anneme gidemiyosam ona hiç gitmem 
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Aaa bu şey değil mi benim kaynanam kızları her gün gelir 2 gün gelmese ararlar 6 ay gitmedim eşim izin verdi gittim 1 haftayı burnumdan getirdiler konuşmadılar benle 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ozamn senede konusmasın oglun de oyle sey mı olur ya benim annem babam nasıl seninle muattap oluyor atıyorsam onlarlada istedim zamn konusurm de peki esin ne diyor bu duruma 
0 oy
(843 puan) tarafından
Bende uzağım aileme baya benim kaynanada kıskanıyor arıyorum ediyorum diye zamanla aile unutulur aranmaz diyor ilk evlendiğimde yaptırmadı is kalmadı kocam gurbetteydi kendi kızına hic bisey yaptirmayio hep bana yaptırdı Allah'tan esim aldi beni yanına 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 507 göst.
20 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 277 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,143 göst.
0 oy
39 cevap 755 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu