0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar allah kimseyi kiracı etmesin iki katlı müstakil evde giriş katta bn kiracıyım üsttede başka kiracı var ev sahibinin annesi gelmiş o gün merdivenler kirli evin damı kirli diye baya laf saymış gitmiş bnim biri 5 aylık biri 20 aylık iki çocugum var evim sobalı sobanın kovalarını bike doldurmaya iki günde bir merdiven altında dolduruyorum ona bile çocuklardan zar zor çıkıyorum bn ekmek bile almaya gidemiyorum öglene kadar çocuklar uyuyana kadar aç bekliyorum neymiş evin damını süpürüp yıkayacakmışım ikinci kattan beri merdivenleri yıkayacakmışım bn o merdivenleri hiç kullanmıyorum ki yukarjya çıkmıyorum hiç yukardaki kiracıda kadın kocasıyla sorunları vardı babasının evindeydi oda bir aydır ikimizede baya saydırmış bnm oglum nasıl ev sahibi oldu kendilerinin evin bi birketini alacak paraları yok evi nasıl kullanıyorlar diye laf saymış kendini bilmez canımı sıktı baya eviniz olsa veya siz bi bu durumda olsanız napardınız

12 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ya bacım başka ev mi yok çık git paranla rezil oluyorsun. 
(1,452 puan) tarafından
Dogru diyorsun cnm her ay bir gün günü geçmeden kndi gelmeden biz götürüp veriyoruz parasını evinin biyerini kırmışım bileyinemi zarar vermişim bnm temizligimde pisligimde bana herşeye dır dır
(3,909 puan) tarafından
Cnm kiracıya ev çok asıl
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapacak bir şey yok el mahkum 
(1,452 puan) tarafından
Herşeye bu kadar laf yapılmaz ama
0 oy
tarafından
Parasını veriyorsun bedavaya mi oturuyorsin ciddi zarar vermediği sürece ben hiç birşey demedim pis mis kirliymis onane canım bizimde kiracimiz var kalıcı hasar bırakacak zarar vermediği sürece ben asla birşey demem isterse istifci olsun evi çöp doldursun banane çıkarken temiz aldığı gibi bıraksın yeter.
(1,452 puan) tarafından
Cnm inanki evinin hiç bi kapısına oksun duvarına olsun bi zarar vermiyoruz dışarıya merdiven yıkamaya çocuklardan çıkamıyorum alt katta oturuyorum çıkıp ikinci katın damın yıkayacakmışım ne saçmalık yaa
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Ben de ona ağzıma geleni sayarım hayırdır ya kendinde bu hakkı nereden görüyor acaba insan gibi kızım buralar kirlenmiş musait olunca temizler misin demek varken hayırdır azarliyor az kahır çekiyoruz ya birde ev sahibinin annesinin derdini çekelim 
(1,452 puan) tarafından
Ya bide ona ne gelen ev sahibi pismiş demez biley diyen olsa içindeki kiracılara der biz zarar mı vermişiz evine çocuklarım olmasa çıkar yıkarım merdivenleri ama bi tanesi 5 aylık evde arkamdan aglıyor bi tanesi peşinde suyun içinde hasta oluyor kayıp düşüyor
(14,210 puan) tarafından
Başka ev bak canım sen 3 gün sonra yine gelir o
(1,452 puan) tarafından
Alkah böylelerini laf sahibi etmesin ev sahibi olşmuş ama insan olamamış insanın halinden anlamıyor
(1,452 puan) tarafından
Eşine söylücem ev baksın
(1,452 puan) tarafından
Ev sahibini aradım boşver sen kaynanamı sen bna bak dedi o konuşsun dursun dedi
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Şahsen  ben o ew sahibiyle  hiç  uğraşmam  başka  ewe  taşınırım  para  verdikten  sonra  her yerde  ew war  
(1,452 puan) tarafından
Allah kimseyi kiracı etmesin cnm bi birket alacak paramız yokmuş diye laf konuşuyor bir kirası geç kalmaz allah böylelerine ev veriyor laf sahibi yapıyor görmemişler
(5,941 puan) tarafından
Bende  kiraciyim  ew sahibim  alt  katta hiç  öyle  birsey  demez  onu ilgilendirmez yanı  biz de 15 gunde  bir  ew sahibide  dahil  merdiveni  süpürür  sileriz benim  eşim yapıyor  ben vakit  bulamıyorum  tabi  yapamadigumz da kendi  yapar  bedava oturmuyoruz  sonuçta
(1,452 puan) tarafından
Bnm eşim hiç yardımcı olmaz bide bn alt kattayım kapımın önünü siler temizler yıkarım zaten yukarıya yıkamak bnm işim degil ki
(5,941 puan) tarafından
Bilemem  canım  bende  üst kattayim  alt kattaki de benim kapımın  önünü temizler  bizde  herkes  sırayla  yapar  oldu biri  yapamadı  sira  bizde  olmasada yaparız  pisleniyor  yani  ama sizde  öyle anlaşma yoksa  kendi kapını  yap  birak  o dam  işi de sizi ilgilendirmez  onu ew sahibinin  yapması  lazım
(1,452 puan) tarafından
Yapmak yapmamak sorun degil cnm çocuklarım durmuyor bnm yukardakide kocasıyla sorunu vardı 20 gündür babasının evindeydi insanlık hali olabilr bnm çocuklarım var onlara bakmam lazım bnm çocugum durmuyor peşimden suyun içinden bi merdivenden düşse kndi kurtarabilecek mi çocuklsrım daha önemli bnm
0 oy
(769 puan) tarafından

Ev sahibi dediğin sözleşme karşılığında düzenli parasını yatırdığım insan onane istersen orayı çöplük içinde bırak onun sorumluluğunda değilmi bir kere girip bakma hakkına bile sahip değil haneye tecavüz direk.  Samimi olursun arada gelir otururur o ayrı o bile olmasa iyi ama bu şekilde laf sayıyorsa direk suçlu zaten. 

Bir dhaa geldiğinde söyle hakkınız yok diye üstelik sizi bunun için çıkarmak isterse yine kendisi suçlu vallahi ev parası kadar tazminat öder size. :)

Gözünü korkut canım biraz alttan alma asla. 

(1,452 puan) tarafından
Kız bunu yen ev sahibi bile degil annesi onun hiç hakkı yok zaten aradım ev sahibini onun evi olsa bi dk durmam çıkarım ama ona ne dedim baya söyledim içimi rahatlattım ohhh
0 oy
(483 puan) tarafından
Bnm eski ev sahibi bnzettim cnm mrsinde mi yasiyorusn bnmki boyle maldir aynene gece kapimizi dinlerdi gecenin 2 de arardi  orusbuydu neler neler
(1,452 puan) tarafından
Yok cnm antepte oturuyorum bnm ev sahibim öyle degildi annesi laf yapmış ev sahibim daha dün burdan geçti kapıyı çaldı napıyon ne ediyon dedi kapıyı aç bakım demedi bile kadın kaynanası demiş geçen burdan biley almaya gelince görümüş gitmiş ev sahibine laf etmiş kiracıların böyle böyle diye
(483 puan) tarafından
Aman ozamn bisever kiz oarasini veriyrosun kimse isinine karsmaz parasyla otriyorsun bnm dengesz ev sahibim camlaeinj hergun yika sil diyordi hatt bir kere sinirlendo sinirmden elimi kestim dikisilik oldum serefsz yuzunde
0 oy
tarafından
Haklısın canim da ev sahiplerinin yüzde 70 böyle el mahkum rabbim kirada oturan bizleri kurtarsin
(1,452 puan) tarafından
Aminnn aminnn
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Benim ev sahibim de üst katımda oturuyor herşeye muhalefet eşim mutfakta sigara içiyor amcasına şikayet etmiş içeride sigara içiyor kokusu bana geliyor diye tavan delik heralde ordan çıkıyor ben Bi yere giderim nereye gittin nereden geldin ne aldın ayyy bu ev sahipleri kendilerini ne sanıyor acaba anlamadım 
(1,452 puan) tarafından
Parasını verip oturuyorsun cnm ister sigara içersin ister başka bişey yaparsın evine zarar veriyorsa konuşsun bnimki öyle degildi annesi laf yapmış
0 oy
tarafından
Sende babasının hayrına goturmuyon çatır çatır kirasını veriyon o kadar kiymetliyse oturtmasin kıraci kendi otursun baksın ogluşcugunun evine hadsiz dünya malına bu kadar tamah eden insan dan asla ama asla hayır gelmez sanki sirtlanip ahirete götürecek 
(1,452 puan) tarafından
Görgüsüz işte bnde içim rahat etmedi ev sahibini aradım ev onun olsa bi dakka durmam evinde dedim ne karışıyor bnm temizligime çocugum dursa zaten yaparım temizligimi onun için yapmıyorum kndim için yapıyorum bn dedim
tarafından
Takma bos ver ablam in da bi kiracısı vardı kadı  gelip mutfak dolabının altlarına bakardı çektirdin mı buraları bu gün diye parkelere parmağını sürerdi kirli mı diye bir gün oradayım geldi yine teftiş ediyo aman teyzem tuvalete girme ben yeni çıktım dedim "D hahahah ay hala güleriz kadının o yüzünün şekline daha da gelmedi o lafon üstüne ama iyi oldu canıma degsin
(1,452 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm gel ona da karış teyze deseydin :))
tarafından
Hahaha valla yüz versen karışır tuvaleti çok kullanmayın vs de der saatlik kullandirir yada günde iki kez izin verir "D ishal olursan bittin
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Senin gene ıyı benim evim rutubet oldu küf oldu adam nolcak dedi dıs cepe yaptır dedim cpmpara tutuyormuş kiraya 300 TL bı anda zam dedi evı cok buyuk ama kısın evin yarısını kullanamıyorum soguktan neyse esımle bunun kavgasını yapıyorduk ben evden cıkmak istiyorum diye oda dıyr dur falan o ara ev sahıbı geldı adama demedim kalmadı ama guluyor muhendıs alttan yakmaz san bunlar ısınmaz diyor yakmam diyor soba yakıyor cimrilikten cıldırdım ıce laf ettim o hala guluyor Du yuzsuz neyse esımı aradım dedim Boyle boyle yaptm rahatladın mı dedi evet dedim sukur dıyo kurtuldum cenenden sonra cıkıcz o evden dedi hayırdır dedim ev aldım evı topla dedi anam dunyalr benim hemde begendım ev iki gunde evı tasındık bide haber bile vermedik ev sahibine supriz oldu aradılar neredesin diye 500 TL kırmadan 800 TL dedi bana 50 yıllık eve labirent yok bı *** yoktu iki odaya 500 dogalgaz oduyorduk simdi evin mis gibi sıfır tum evı takıyorum 400 geliyor kızım 40 gunluk o usur diye cok yakıyorum bide :) senide Allah kurtarsın tatlım 
(1,452 puan) tarafından
Aminnnn aminnnn işlh cnm allah bizede nasip eder küçük olsun bnim olsun kimsenin agız komusunu çekmek istemiyorum
(4,061 puan) tarafından
Bende oyle dedım canm obur evimden kucuk ama en azından benim canım cok sukur
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Daha dun sorun yaşadım evum tertemiz ama gidip emlakciya ev berbat ocagi hic silmemis oldugu gibi duruyor banyo berbat haldeydi demis eşyalı evde oturuyorum çıkacağım ama alsim eşyalarını başına çalsın pislik adam yerde cop bile bulamaz en küçük seyi sorun ediuor
(1,452 puan) tarafından
Allah kimseyi kiracı etmesin cnm agız kokusu çekmek zor illa bişeye laf ediyorlar
(1,938 puan) tarafından
Aminn yaa insallah en kisa zamanda evi olmayan herkes ev alir asiri zor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 428 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,390 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 293 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,016 göst.

Kategoriler

1,476,757 soru

24,173,783 cevap

336,007 kullanıcı