0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani eş dostla yazişitigimiz mesajlarimizimi yayinlicaklar biri ozetleyebilirmi.

3 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından

Facebook whatsappı satın aldı banka bilgilerin, fotoğrafların, mesajlar kısaca bütün bilgilerini izleyebiliyorlar 

tarafından
Allah Allah oylr klursa butun insanlar icin kotu bir durum.kesinmiki.faceyi mi kaldiralim..
tarafından
Eşım ın face ve instagram hesabı nı kapattık bız en güzeli kafamız rahat oldu
tarafından
Oncedende yapiyorlardi zaten benim banka kartım yok facem yok neyimi izleyecekler
tarafından
Herşey den korkar olduk malesef kuzum
(345 puan) tarafından
Facebooktan ziyade whatsappı kaldırıyor herkes
tarafından
Face çok ta gerekli deyıl zaten cnm ondan sildik yanı
Ama vatsap okul için lazım oluyor
Yurt dışıyla konuşmak için iyiydı
(345 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
tarafından
Aynen kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır canm facen varsa diyelim msjda kendime telefon alacağım diyorsun face'den telefon reklamı çıkıyor adamda para yok adminin yaptığı gibi burda reklam yayınlıyor para alıyor öyle işte
tarafından
Ayrica kizlar bana vatsapptan onay mesaji gelmisti bende onayladim bilmeden yoksa vattsaba giremiyodum cocuklarin odevleri yaziyor cunku .ne olacak simdi size geldimi bole bisey
tarafından
Evet geldi ama daha sonraya bastım
tarafından
Bende sonra atma yoktu vatsapp acilmiyodu.vatsabi yenikurmus gibi gizlilik sozlesmesi geldi onaylMak zorunda kaldim daha napim odevlet vardi
0 oy
(26 puan) tarafından
Yok bacım artık öyle bisey  Geri adım attı whatsatsap hem çok sacma bisey bi insanin özelini nasil izinsiz paylasirsinn ama korkmayin artık whatsapp geri adım attı haberlerde filan çıktı hatta 
tarafından
Yani oyle seymi olurya insanlarin ozel konusmalari oluyor .fotolari oluyor.sacmalik bisey.ben bir kiyafet aldigimda giyipte esime yolluyorum.insanlarin mahremini ozelini nsail yayinlarlarki.yani ben bole anladim bu olayi.benim facem yok  ama esimin var.onada dedim kaldir kafamiz raat olsun
(1,355 puan) tarafından
Yani vadsabi kullanmaya devam edecek miyiz feysi olmayanda
(26 puan) tarafından
Valla ben giriyorumm artı bana niye sözleşme gelmediii :D valla ben silmediimmmm devamkeee
(1,355 puan) tarafından
Bende giriyorumm geldi bana erteledim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 688 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
15 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde sorgunlum (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,428 soru

24,111,032 cevap

332,965 kullanıcı

...