0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlae samsunu bu aralar cok ozledım herseyını babamları da oyle esimin izni yok suan garnizon terk yasakları da var Trabzon samsun 5 6 saat surer daha once kendim arac kullanarak gitmedim oglumla esım kullandı hep bu sefer sadece ikimiz olucaz ve ben kullanıcam huysuzlanır mı naparım cesaret edemiyorum hıc bebesıyle tek yolculuk yapan var mı arac kullanarak 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadarlık canım bebiş 
tarafından
23 aylık olcak kuzum
tarafından
Uyku sattine yakın çıkın kuzum 2 saat falan uyur belki yanına bebiş için oyuncak kek kraker falan al onlarla oyalanir çok durmasa 5 dk kenara çeker arabayı bakarsın bebise :)
tarafından
5 saatlık yol 10 saat olur kuzum bize tahminimce :)
tarafından
Sjsjsj olmaz kuzum inşallah ya sağ salim gidin gelin inşallah ❤️
tarafından
İnşallah canim Allah razı olsun ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(18,460 puan) tarafından
Kaç aylık oğlun. Gündüz gideceğin zaman oğlunun uyku saati geldiği zaman yola çık. Araba sallana sallana daha çok uyur zaten. Uyandığında da eline oyalanacak bir şeyler ver. 
tarafından
22 canım oglen uyku saatine denk getirmek benım de fikrim en azından 1 bucuk saat yol gıtmıs oluyorum ama ya aglama krizi tutarsa diye korkuyorum bazen yapıypr uzun yola giderken
(18,460 puan) tarafından
Sevdiği şeyler yok mu onu oyalayacak.
tarafından
Var canım cok hemde ama inadı tutarsa yakar benı:)
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bence ar ara mola vererek gidebilirsin oğlun çok küçük değilmiş onu oyalayacak şeylerde alırsın yanına 
tarafından
Aglama krizi tutmaz ınsallah canım gırıstım vır ise bakalım
(1,517 puan) tarafından
Mola verir gönlünü yaparsın canım yani sen annesisin en iyi sen bilirsin eğer kriz anında baş edemiyceğni düşünüyorsan hiç riske atma derim
tarafından
Dusuncem canım cunku uzun sure izinler acılmıcak gıbı
(1,517 puan) tarafından
O zaman bismillah diyip oku üfle çık yola :D
tarafından
Gazam mubarek olaaa:)
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Zorlar belki seni canım annelerden biri gelse yanına öyle gitsen samsuna çocu oyalıcak biri olsa yanında canım tek olursan huysuzlansa mecbr durcan bu seferde canım geç kalrsın 
tarafından
Iste canim bende ondan korkuyorum annem de gelemez vırus var diye otobüse binmek zorunda kalacak yoksa ona da benim gönlüm el vermiyor bırsey olur diye tek gidecem mecbur
(3,151 puan) tarafından
Canım suan otobüsler kalabalık olmz sanırsam
tarafından
Yok canim ya otobıse bınemem riske atamam valla ve cok dura dura gıdıyor 7 8 saatı bulur
(3,151 puan) tarafından
Sende haklsn canım
tarafından
Bakalım canim karar verecem mecbır
0 oy
tarafından
Ben eşlik ederim sana qııı :))) 
tarafından
Gel valla kuzum evde takılırık kimse yok bebeler oynasın :)
0 oy
tarafından
Benimkiler arabayı sever yata yata gider gelirler bana sıkıntı olmaz seninki de seviyorsa arabayı sağına soluna baka baka gider arada uyur bir ik ide mola verirsin oldu bitti anne bebik macerası güzel olur ")) 
tarafından
Valla ilk kez denicem canim korku da var yalan yok:)
tarafından
Bir şey olmaz canım ne olacak sanki benim ablamda iki çocukla bir başına şehir şehir geziyor olsa ona zor olurdu yiyeceğini öleceğini alır çocukların koyar önlerine onlar yiyip içene kadar o gideceği yere varır "D
tarafından
Valla canim bakalım sıra bende ilk defa neler gelecek basıma:)
tarafından
Bende geleyim seninle ama önce kayseriden trabzona gelmem lazım beklersen geliyim sana yardımcı olurum hahahaha "D
tarafından
Ahha gel canım ordan bir samsun yapalım valla sahol de cekırdek cıtlerık:)
tarafından
Ay güzel olur valla ordan sen beni amsyaya da atarsin bacimi görürüm "D misafiri sever yedirir ıcirir gezdirir bizi "))
tarafından
Atmam mı kuzum bir de Amasya yaparız valla oh mis bizden iyisi yok:)
tarafından
Aynen valla ") amasya kalesine çıkar şöyle bi tepeden seyrederiz ") gerçi ben oraya cehennem çukuru diyelim aşırı sıcak ya her yeri dağ ")
tarafından
Bende gıttrıım canım 2 kez hosuma giden bir sehır ama her yerı dag ve cok cok kucuk
tarafından
Aynen şehzadeler şehri amasya medreseleri camileri kümbetleri yatırları var bir sürü resmen seni çağırıyorlar gel diye o süslemeler taş işçiliği falan insani mest ediyor ablam sanat tarihî okuyor hepsin itek tek anlatır su şöyle bu böyle diye alıştım artık ondan her gittiğin yere daha fakslı bir gözle bakar oldum ")
tarafından
Rehberin de var canim ne guzel her yerin ayrı bir guzellıgın ver resmen
tarafından
Evet öyle gerçekten ")

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 201 göst.
5 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (3,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 565 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,459 soru

24,058,748 cevap