Kızlar benim esim pubg oynuyordu 20 gün önce falan çok kavga yaptık ya sil yada benden birşey bekleme evde yabancı gibi oluruz dedim. Sildi 20 gündür oynamıyor ama oyun oynamak istediğini belli ediyor bu gün üzüldüm ona Allah var işten eve evden işe kahvesi osu busu yok arkadaşi da yok dedim tamam hadi yükle ama hafta sonu gündüz girmek yok bir gün arayla girceksin ve 10 da girip 12 de çıkcaksın tamam dedi bakalım inşAllah iyi yapmışımdır ya resmen bağımlısı olmuş oyunun nasıl mutlu oldu size anlatamam
Bende oynuyorum kız çok eğlenceli aslında eşimle berabee oynuyoruz eşim sinirlense de benim oynama seklime olsun yine de oynuyoruz
Bende oynuyorum kız eşimde lol oynuyo ben sıkılıp bırakıyorum bakıyorum o zevkle oynuyo benide al ekibe diyorum bende oynuyorum lol :D
Eşimi izne çıkardılar yedi yirmidört oynuyo bi bilgisyar dan bi telefon dan ben artık bisey demiyorum sus yeter diyorum elalem bile diyor ki yenge kızıyo galiba diye eşim hiç o an boğasım geliyo bahanesi de ben de elalem gibi kahveyemi gideyim bi oyunum var oda çok mu yani der hep
Bende oynuyorum cnm eşimle güzel oyun bebekten firsat buldukça tabii eşim baya bağımlı ama sil desem siler yani aman boşver oynasınlar zaten evdende çıkamıyorlar
1,489,453 soru
24,344,196 cevap
346,175 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın