0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
10 aylık olmak üzere oğlum malum herşeyi yiyoruz birazda özgür bırakıyorum onu yemek yerken ama lekeler bi türlü çıkmıyo leke çıkarıcı kullanmadan leke çıkarabilen varsa yoruma bekliyorum şimdiden teşekkür ederim kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizde 11 ayligiz ayni sorun bizde de var bnd şuracikta beklim ben bazen beyaz sabunla çitiliyom biraz çıkıyor 
(1 puan) tarafından
Geçen gün instagramda bi sayfada karbonat ve sirkenin en iyi leke çıkarıcı olduğunu okudum bi deneyeyim dedim ama nasıl köpürüyor anlatamam şişe elimde patlayacaktı nerdeyse biraz yapabildim kısmen faydası olmuş acaba ben mi yanlış bisey yaptim
-Reklam-
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Aspirin varsa onu sk canim ben onu skiyorum
(1 puan) tarafından
Aspirin bi deneyeyim bakalim
0 oy
tarafından
Vanısh kosla kullanıom çıkarıo canım 
(1 puan) tarafından
Onlar zararlı olmaz mı bebek için
tarafından
Yok cnm makınaya atıom sonra zaten
0 oy
tarafından
Kolonya kullaniyorumn ben leke cikaricinin olmadığı zaman ama bebek kıyafetlerin de kullanilir mi bilmiyorum :)
0 oy
(53,964 puan) tarafından
cikmiyor ya denedim bende karbonat sirke limon tozu ama wanish gibi guzel cikarmiyo
(1 puan) tarafından
Wanish nasıl kullanıyoruz canım bende alayım bari olmayacak böyle sinir oluyorum gül gibi kıyafetleri leke valla
(53,964 puan) tarafından
ben önlük takmadim kizima rahatsiz oldu her kıyafeti lekelendi ama o mutlu. sokta arada indirime giriyo takip et uyguna yakalarsın.
lekenin üstüne suruyosun sonra legene koyuyosun kiyafeti ustune kaynar su dokuyosun ben bide toz deterjan koyuyorum cikiyo bi gunde beklet öyle sonra makineye atıp yikiyorum o kosla gitsin diye
(53,964 puan) tarafından
kaynar su olmasi onemli
(1 puan) tarafından
Bende önlük takmıyorum istemiyor benim oğlum bide ben çok özgür bırakıyorum yemek yerken döke saca yiyor aynen onlar mutlu oluyo işte neyse bende alicam wanish artık yapicak bisey yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Btumut (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 609 göst.
16 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 323 göst.
9 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Pikachui16 (807 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Evli_mutlu_cocuklu_ (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,496 soru

24,099,747 cevap

332,351 kullanıcı

...