+1 oy
1,064 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Cem bugun benim yatagimin uzerinden dustu :(

Cok uzgunum 6 aylik daha minicik agzi kanlar icindeydi

6 aydir en cok bugun agladi asla susuturamaidm ...

Sizden Ricam  bebeginiz donmeye baslar Haslam's asla yuksek yerde tek birakmayin. 

Sizin bebek hic dustu mu dusunce ne oldu ne yaptiniz ne yapilmali

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Brnim ki besiginden yere tepesinin ustune dustu. Cocuk bunlar kuzum. Acemiydik bilmiyorduk emin ol digerlerinde daha tecrubeli oluru. Ben hic dusunmezdim donecekte dusecek ayaga kalkcak besikten. O gunden sonra tecrube oldu. Kuzenlerimmi falan bile gorsem hemen indiririm. Olur boyle seyler. Yeyerki iyi lsunlar duse kalka buyuyecekler. Sen guzel bir annesin skma canini ♡
tarafından
Tesekkur ederim kubra ya o an cok caresizdim...
tarafından
Seni anliyorum ama dusecegini biksen bjrakirmiyidin :) istemeden oldu sonucta :)
tarafından
Tabi  tabi asla  birakmazdm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benimkide 6 aylık.hic yüksekte bırakmadım düşmedi ama dönerek evi gezdiğini için bugün yerde bırakmstm.done döne peteğin oraya gidip kafasını petege vurmuş ben mutfağa gitmiştim 2 dakka küt diye ses geldi çok ağladı çok üzüldüm
tarafından
Ah canim kyamam...
Peki yere battaniye seriyo musun
Bide onun icin gece yerde mi.yatyosun
tarafından
Gündüz seriyorum canım.komple halıya baştan başa hayır yatmiyorum gece yatağında kendi tek yatıyor yatağın korumaligi var düşme ihtimali yok. Ben hiç yatmadm bebitomla alismasn diye
tarafından
Teşekkürler saol
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun
tarafından
Allah razi olsun busrammm
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Gecmis olsun canim ben 3 aydan sonra hic yuksege yatirmadim oglum icin yerde yatiyorum valla
tarafından
Ah ah ne bileydim ki yaaa
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Geçen gün kanepeden düştü içerdeyim bi ağlama sesi geldi ama bi baktım yerde nasıl kötü oldum korkmuş yavrum biraZ ağladı sonra sakinleştirdim 

2 saat uyutmadım gözlemledim kusması yada gözlerinde kayma var mı diye çok şükür bişey olmadı 
tarafından
Kac aylik ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,870 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 114 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu