0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Kızlar 1 yaş gece beslenmesini kesmek için erken mi acaba? Ben daha önce başladım aslında yaklaşık 1 aydır geceleri uyandığında emzirmiyorum geri yatırıp emzik verip pış pışlıyorum. En çok geceleri emerdi o yüzden sütüm dolardı geceleri emmeyi bırakınca daha az dolduğunu farkettim. Ama kesintisiz de uyuyor artık bundan sonra gece beslenmesini kesiyim mi ki:ermm:

9 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Benimkide 1 yasinda kalktigi icin sut veriyorum acikmasa zaten kalkmaz diye düşünüyorum 
(1,169 puan) tarafından
Uyumadan önce pirinç unu maması yer ve zaten 8 9 aydan sonra geceleri acıktığı için kalkmazlarmış alışkanlık olduğundan kalkarmış
(4,850 puan) tarafından
Bende pirinc unu yediriyorum sen hangisinden veriyorsun veya nasil yapıyorsun
Doktorlar da onermiyor zaten 1 yastan sonra gece beslenmesini ama sut veriyorum iciyor bitiriyor
(1,169 puan) tarafından
Arı mama alıyorum canım. Önceden hero baby gece mamaları kaşık mamaları alıyordum da yetmiyor çabuk bitiyordu. Bende gece emzirsem emer ama alıp emzirip yatırınca uyumadığını uykusu açıldığını farkettim
(4,850 puan) tarafından
Bende ari mama alıyorum ama pek tok tutmuyor benimki acikiyor hemen icine başka biseyler katıyor musun
-Reklam-
0 oy
tarafından
18 aylık daha 1 aydır kestim ama 1 2 emziğini veriyorum geri uyumazsa kalkip süt hatırlıyorum ama eksikle uyursa bırakıyorum 
(1,169 puan) tarafından
Ben 1 aydır gece hiç emzirmedim geri yatırınca da huysuzlanmıyordu da vicdan yaptım 2 gündür
tarafından
Evet bazen geri yatınca ya açsa diyorum kendime kızıyorum uyuýamiyirum
0 oy
(7,138 puan) tarafından

Kız hayatın kurtulmuş haberin yok :D benim bir bucuk yasında oglum gece 7 8 kere kalkıyor kesintisiz uyusa bende bırakırdım gece beslenmesini. Sende hazır bıraktırmışken yine uyanmaya alıştırma bence

(1,169 puan) tarafından
Demi bi yanım da senin gibi düşünüyor arkadaşımın oğlu 3 yaşında alışmış gece uyanmaya hala uyanıp duruyorda işte annelik vicdan yaptım bu sefer de :)
(7,138 puan) tarafından
Bir yaşındaymış zaten vicdan yapma bence yatmadan güzelce doyur sonra sabah kadar kafa rahat ve deliksiz uyku ohh miss
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Gunduz yeterince doyuyorsa kes bence.hic verme gece bise.sabaha kadr uyur.
(1,169 puan) tarafından
Doyuypr uyumadan önce de pirinç unu yapıyorum zaten
0 oy
tarafından
Bir yaş erken yaa bence 15 16 ay Ken olabilir
(1,169 puan) tarafından
8 9 aydan sonra aslında sadece alışkanlıktan kalkarlarmış bebekler
tarafından
Doyuyosq sorun yok
0 oy
(1,468 puan) tarafından
4 . Aydan sonra kalkmazsa  gerek yok diyorlar  kız:)
(1,169 puan) tarafından
Duymamıştım hiç bak işte annelik vicdan yaptım
(1,468 puan) tarafından
Benimki  3 aylık olunca  ben birakicam  valla  yoksa alisicak  şuanda 48 günlük  doğdu dogali  gündüz uyumaz gece hiç kalkmadan  uyur ama ben kalkio gözü kapalida  olsa doyururum  3 ayından sonra kendim kalkarsam  vericem  kalkmazsam  oda uyusun  kendi kalkarsa  veririm:) bence sende öle yap belkide alisdi kim bilir
(1,169 puan) tarafından
Çok küçük ama sanki ya kalkmadı mı tamam kaldırma ama uyanınca beslenmelidir çok erken değil mi
(1,468 puan) tarafından
Çoğu kişi 40 çıkınca kalkmiyor kız:) zaten diyorum ya kendi kalkarsa yada ben uyanirsam  kalkicam  doyurcam  ama alarm  kurmicam  3 den sonra
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Oglum kalkarsa veriyorum mama iciyor kalkmassa vermiyorum kendine biraktim onceden 1 kere mutlaka kalkardi ama su 1 haftadir artik kalkmiyor sabaha kadar uyuyor 
(1,169 puan) tarafından
İyi yapıyorsun ne kadarlık canım
(1,157 puan) tarafından
1 yasina 1 hafta kaldi canim
0 oy
tarafından
Kesmissin bence geri alistirma zeynep 14 aylik bende biratirdim gece emmesini bu gece4. Gecemiz olacak fark ettimki aslimda acikmiyor sadece aliskanlik kazanmis ve emmek icin uyaniyormus 
(1,169 puan) tarafından
Demi bi an emziresim geldi de bu gece hiç hatırlatma dedim kendi kendime zaten 8 9 aydan sonra alışkanlıktan uyanıyorlarmış gece
tarafından
O kadar bunalmistim ki 8 10 kere rahat kalkiyordu iyi oldu
(1,169 puan) tarafından
Aynen bide uykuya dalamıyordu saatlerce onunla uğraşıyordum
0 oy
tarafından
Gece beslenmesini tabiki kes ama emziği de kes .

Bu sefer emzikle dalmaya alışmış olucak canım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 559 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Korkmazayse (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
29 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynosss (13,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,902 soru

24,175,578 cevap

336,098 kullanıcı

...