0 oy
942 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar hani yeni doğunca bebek anne babayla yatar ya insan ortasına alır ne olur ne olmaz ya düşünüyorum da ya eşim uykuda çocuğun üstüne çıkarsa Allah korusun böyle birşey yaşayan oldu mu 

53 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 çocuk büyüttüm hic birini yanıma alip yatmadım valla korkarım ben ne olur ne olmaz
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bence kesinlikle aranızda yatırmayın 
0 oy
tarafından
Babynest e koyar yatırırsın ama hiç tavsiye etmem yanına alıştırma sonra da beşiğine nasıl alıştıricam diye uğraşırsın valla çok zor oluyor çocuk annenin ya da Baba nin yanına alaşınca 
0 oy
(13,673 puan) tarafından
Hiç aramıza alıp uyumadık ilk 20 gün babynestte benim yanımda uyudu en çok korktuğum şey bu şekilde buğulup vefat eden çok bebek var canım
0 oy
tarafından
Çok tehlikeli.

Yapma lutfen
0 oy
(874 puan) tarafından
Biz hiç ortamizda yatirmadik yanımızda beşikte yattı canım 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Öyle bir riske atmadım bebeklerimi çok şükür öyle bişeyde yaşamadım uyku sersemi nolur nolmaz 
0 oy
tarafından
Araya almak mantikli bir hareket olmaz canım ne kendine ne eşine güvenemez insan 
0 oy
tarafından
Hiçbir zaman yatağımza almadık 6 aylık.oldu Hala da yatağında yatar alıştırmak istemedim
0 oy
(5,740 puan) tarafından
Cocuk ortanızsa olmasın canım. Anne yani besinde yatağının içinde olsun.
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bebekler ister 10aylik olsun gene de anne babayla uyumaz.herkesin kendi yatağı var
0 oy
(626 puan) tarafından
Bebekle aynı yatakta yatilmaz kim dedi sana onu. Yatarsan ezersin tabi uyku ani ne olacağı belli olmaz. Ben ayrı odada yatirdim hatta rahatsiz olmasin diye, odasina yatagina alissin diye. 6aylik hala odasında uyuyo kendi kendine

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 466 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,150 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 984 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.