0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki aylık hamileyim bugün arkadaşım çok uğraştığı belli olan bir kahvalti sofrası paylaşmış afiyet şifa olsun ona ben iki aydır yemek yapamıyorum yaptığım da bana hiç lezzetli gelmiyor kurduğum davet sofralarini özenli sunumları özledim bugün oturdum mercimek çorbam bile güzel olmuyor diye ağladım elimde değil

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçer kuzum ya 
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ayy Allah seni kız hamilelikten hep
0 oy
tarafından
Hep böyle olmayacak tabi ki mide bulantın falan geçince herşey normale dönecek 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Geçecek kuzum biraz daha sabret
0 oy
(162 puan) tarafından
Bu kadar düşünüp kendini hırpalamak doğru değil canım ya herkes her şeyde iyi olacak diye bi kaide yok . Üzme tatlı canını bence :))
tarafından
Bende yapabiliyordum işte artık yapamıyorum hiç güzel olmuyor sabah canım kısır çekti bir çay bardağı kadar yaptım yiyemedim bile hepsi duruyor hiç güzel gelmiyor tadı :(
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Anne olmak cok zorlu bir yol sabir gerek sonunda cok guzel olacak ozaman bol bol.guzel sunumlar yaparsiniz insallah :)
tarafından
Yeter ki bebeğim iyi olsun yemeklerim güzel gelmemeye başlayınca özgüvenim zedelendi
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Sana öyle geliyor. Ben de 6 aylık oldum hep kendi yaptığım yemekleri yedim hepsi lezzetsiz geliyordu tavuk et kokuyordu ama hep yedim =)) 19. Haftadan sonra tamamen düzeldim şimdi Immmm yiyorum elime sağlık canım ben. Kimseye hiç el açmadım tenezzül etmedim millet hasret kaldı =))
tarafından
En iyisini yapmışsın canım ben de aç kalırım yinede istemem kimseden hamilelikten galiba yani kırk yıl düşünsem çorbam güzel olmuyor diye yarım saat ağlayacağım aklıma gelmezdi
0 oy
tarafından
İlk 3 ay insanlarda dahil her seyden tiksiniyorsun zaten bir cogumuz boyle boyle olduk yani ama 20.haftaya dogru kendine geliyosun merak etme ilk zamanlar gibi olsam ölmüştüm şimdiye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 375 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 424 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Medineseker (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 655 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,756 soru

24,063,463 cevap

330,259 kullanıcı

...