0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gayet iyi kızlar bu sene en fazla yükseliş bunlarda olacakmış herkes dijital paraya yönelecekmiş gece 800tl yatırdım şuan 1000e yaklaştı elinizde nakitiniz varsa değerlendirebilirsiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olaya Fransız kaldım o ne canm
(5,397 puan) tarafından
Günah şeyler bence =)) faizli para olmalı şimdi 800 verip sabaha kadar 200 tl faiz gelmiştir. Ya da para işletiyoruz diyorlar
tarafından
Bitcoin altın gibi düşün alıyorsun yükselişe geçince satıyorsun sanaldan İnternet üzerinden yapılıyor tüm işlem
tarafından
Hayır canım ne günahı buda altın gibi al sat yapıyorsun altın bozduracağın zamanda yok günah fazlasını almam diyormusun öyle düşün
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Bizimki de yatırdı yükselince hemen sattı :angel:

Gerçi onun değildi kardeşinin parasıydı

tarafından
Uzun vaadede daha iyi aslında şöyle bir ay bekleseydi yada daha uzun süre ben araştırma yaparken 160 lardaydı şimdi 290lara çıktı
(12,271 puan) tarafından
Aman ne hali varsa görsün valla karışmıyor um;)) ne istese ok nu yapıyor boş kafaya ne eserse;)))
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun banada anlatsana canım merak ettim bende katirurim küçük küçük 
tarafından
Ben paribudan yapıyorum canım işlemlerimi onu indir gece almaya çalış gece düşüşe geçiyor sabah yükselmeye başlıyor ama hemen satacaksan hiç girme
(12,271 puan) tarafından
Tmm kuzu oda ordan bakıyor ;)) ben yapayım da görsün ben unut o parayı dedim ama dinleyen kim;))
0 oy
tarafından
Ama faiz gibi degilmi ya yoksa altin gibimi olur acaba
tarafından
Hayır bunun faizle alakası yok sanal para zaten altın gibi evet yükselebilirde düşebilirde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 373 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
10 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
0 oy
7 cevap 514 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,536 cevap

332,616 kullanıcı