+1 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebek hic uyumuyo bakin  saat kac olmus hala agliyor mama icmedi  anne sutu aldi hep fakat acaba bu cocuk doymuyo olabilir mi su an 6 aylik ne yapabilirim uyku oncesi?

1 cevap

0 oy
(188 puan) tarafından
Günde kaç defa cisli bez değiştiriyorsin kaç defa kaka yapıyor
tarafından
3 cis falan kaka bazen gunde  1 bazen hic
(188 puan) tarafından
Bence duyuyordur ama 6 aylık olmuş gece tok tutan muhallebiler mamalar falan var denesen ben bilmiyorum bı ayımız var ek gıdaya sen bı dene çok güzel tarifler var
(188 puan) tarafından
Bide mama dene bı gece eğer rahat uyuyorsa demekki açtır
tarafından
Ya icimi  rahatalttin ama
Daha yeni tadim yapiyoruz 1 kac cay kasigi onu doyurmas ama dur bu gece yok tutan seyleri aratayim saol
tarafından
Mama kusuyo icmio
(188 puan) tarafından
Kaşık mamalar bar canım aylar icin ben 4. Aydan itibaren veriyorum sende 6+olandan al ek gıda yerinede geçiyor
Bez konusunda da benim doktorum öyle demişti cisli bez günde 3 4 un ustundeyde kaka da yapıyorsa duyuyordur demişti ama gece muhallebilerinden yap ver yada kaşık mama
tarafından
Kasikmama kucuk kavabozdaki Dimi  ya sevmedi onlari da
(188 puan) tarafından
Yok canım onlar değil onlar hiç tavsiye de edilmiyor zaten küf falan görülmüş üstünde kutularda oluyor kaşık mama diye geçiyor alıyorsun kaynayıp ılık olan suyla yapıyorsun kıvamı muhallebi gibi oluyor toz şekilden
tarafından
Ayy iyiki soyledin  tesekkur ederim ♥️
(188 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 484 göst.
0 oy
8 cevap 262 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,377 soru

24,110,288 cevap

332,933 kullanıcı

...