0 oy
1,128 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Eltimle aramız iyidir çok iyi anlaşırdık yada ben öyle sanıyor muşum görümcemle aramızda ufak bi kırgınlık var evlerimize gitmiyoruz ama kapıda falan karşılaşırsak birbirimize allahın selamını veriyoruz normalde eltim görümcem ben hep beraber çay kahve içerdik ama aradaki kırgınlık olunca bidaha ne ben gittim nede görümcem geldi aynı konu yüzünden( çocuk muhabbeti) gecen sene eltimde görümcemle kavga etti ama ben kahve çay yemek yaptigimda hep ikisini aynı ortama soklama çalıştım sırf barışıp konuşsunlar diye aralarını düzeltmeye çalıştım bi süre sonra zaten konuştular ama şimdi bakıyorum ki eltim kahve çay yapıyor görümcemle keyif yapıyor hiç bana söylemiyor aramı düzeltsin demiyorum ama en azından benim kadar bi çabalasın isterdim bu konuyu eltimin yüzüne vurmak istiyorum ama kıskandığımi düşünür diye bişeyde demek istemiyorum kızlar yanlış anlamayın içimdeki kıskançlık değil ben bi emek verdim karşılığı böyle olunca zoruma gidiyor 

27 Cevaplar

+3 oy
(5,397 puan) tarafından
Eltin bu günü bekliyormuş zaten. Oturup onlarla senin dedikodunu bile yapıyordur. Geçmiş ola. 
tarafından
Katılıyorum arti
-Reklam-
+1 oy
(1,297 puan) tarafından
Konu bilmediğim için bisey diyemiyorum ama belki araya girmek istemiyeodur canım eltin. Belki karışamayacağı bir konudur
(5,397 puan) tarafından
Çocukmuş konu
(1,297 puan) tarafından
Cocuk ama tam olarak nolmus çocuklar mi kavga etmiş çocuğu mu olmuyormuş bisey demiş kırılmış net bilemedim yani
(3 puan) tarafından
Konu çocukların kavgası aynı konuyu eltimde yaşadı ama ben çok uğraştım onun hiç umrunda değil
(1,297 puan) tarafından
Cocuk için küsülmez canım eğer evladına kırıcı hakaret veya ağır bi söz söylemediyse büyüklük senden kalsın sen adim at görümcene. Sevabı  sana inşallah
(5,397 puan) tarafından
Bence eltini de hayatından çıkart ohh ne güzel eltisiz görümcesiz bir hayat =)
(1,297 puan) tarafından
Can can dur kız yangına körükle gitme :)
(5,397 puan) tarafından
Ayy ben Hiç sevmiyorum ya istemiyorum ki sesleri bana gelsin =)) konuştuğu an altında sinsilik arıyorum
(1,297 puan) tarafından
Eltim yok görümcem de var yok arası.  Haklisin yani :)
0 oy
tarafından
boşver en azından kafan rahattır
0 oy
tarafından
Senin anlattığına göre yanar döner tipler. Bence ikisinden de uzak dur kafan rahat olsun hiç umursama napıyolarsa yapsınlar sen kendi dünyana onları sokma 
0 oy
tarafından
Ufak bı kırgınlık için aracı bekleme bence ativer bı adım 
0 oy
tarafından
Eltiyle gorumceyle bu hayat yürümez takmayın bu kadar bugün iyi olursunuz yarın laf duyarsınız 
(3 puan) tarafından
Benim ailem yanımda değil ikisinide ablam diye bildim ben zaten buraya geldimde araları çok iyi değildi sürekli çaya kahveye çağıran bendim kimseyi birbirinden ayirmadim
tarafından
Sana ayırdın demedim canım bugün iyi olursunuz yarın onlar iyi olur çok güvenme her zaman seni birakabilecehini bil anlamında soyledim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Belki görümcen istemiyor dur yada senin gelmeyecegini düşünüyordur yapmışsın iyik yüze vurma çağırırlar ise gidersin böylelikle herkesin gerçek yüzünü görürsün pek samimi olma boşver 
(3 puan) tarafından
Wallahi böyle pat pat diye yüzene vurasım var ama kıskandığımi düşünür diye bişey demiyorum
(12,762 puan) tarafından
Yüze konuşmak daha iyi ama kiskandigini düşünür daha çok havalara girerler boşver
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Eden bulur hiç karışma sende görümcende düzelmeye bak eltile mesafeli ol bırak bu saatten sonra
(3 puan) tarafından
İkisinide bıraktım zaten ne yaparlarsa yapsınlar
(1,234 puan) tarafından
İyi yapıyn canm takılma hiç Bi süre sonra gelirler sana. Merak etme
0 oy
(163,295 puan) tarafından
Vaay benim temiz kalpli bacim sen cok iyi niyetlisin ama eltin fena 
(3 puan) tarafından
Ortada kaldım resmen oysaki görümcemle bana hep canımsın derdi eltimde bacım derdi ben aldatıldim gibi oldum şuan
0 oy
tarafından
Elti işte adı üstünde görümce ile seni çekiştiriyordur 
(3 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Eltinin ekmeğine yağ sürülmüş bence 
0 oy
tarafından
Bacım bu devirde kimseye iyilik etmiyeceksin iyilik yap denize at 
(3 puan) tarafından
Aynen öyle ama değer verdiğim insanlardan böyle karşılık görmem zoruma gidiyor
tarafından
Oo ben neler yaptım neler yapmadım cnm şuana kadar hiç göze gelmiyor ki benimde emeklerine yaziğim geliyor
0 oy
(7,930 puan) tarafından
eltin senin kadar iyi kalpli ve yapıcı değilmiş bence canım boşver ne halleri varsa görsün.Ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi olur
(3 puan) tarafından
Benimde ailem yanımda olsa bi kız kardeşim olsa en azından böyle üç kâğıtcı insanlara bel bağlamam yaşadığım şehirde yapayanlizim
0 oy
(80 puan) tarafından
Aman boşver naparlarsa yapsınlar sen kafanı dinle. Zaten onların da muhabbeti çok uzun sürmez merak etme. 
(3 puan) tarafından
Çok uzun surmiceni biliyorum ama ikisinede mesafe koyucam
0 oy
(347 puan) tarafından
böyle basit şeyler için kendinizi özmeyin deymez yani 
(3 puan) tarafından
Bilmiyorum ama zoruma gidiyor
(347 puan) tarafından
anlıyorum
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kimseyi araya sokma sen git gorumcene  eltin demek ki herkez benle iyi olsun  derdinde 
(3 puan) tarafından
Ben bir kere olsun görümcemin gelmesini bekliyorum çünkü onu hatalı buluyorum ama oda çok burnu havada yani çocuğunun hatalı olduğunu bildiği halde gelmiyor
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Aksi düşünülemezdi elti çünkü sen yaparsın o yapmaz
(3 puan) tarafından
Ben bidaha asla kimse için böyle bi çaba içerisine girmicem
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Valla kimse alinmasin ama eltinin adi ustünde el yanii ona bel baglama sen kendi hayatina bak .kimse senin gibi dusunmez ilk firsatta seni dislamiss baksana 
(3 puan) tarafından
Ewet beni dışladı resmen
0 oy
tarafından
Görümcem belki aynı ortamda bulunmak istemiyordur tembihlediği içinde çağırmıyor olabilir içinde kalıxapına sor eltine 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Elti işte zaten böyle bir ani bekliyordur bende oksay öyle düşünüp kırılirdım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 514 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur.97 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 380 göst.
0 oy
14 cevap 527 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,277 soru

24,028,662 cevap

328,573 kullanıcı

...