0 oy
1,128 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Eltimle aramız iyidir çok iyi anlaşırdık yada ben öyle sanıyor muşum görümcemle aramızda ufak bi kırgınlık var evlerimize gitmiyoruz ama kapıda falan karşılaşırsak birbirimize allahın selamını veriyoruz normalde eltim görümcem ben hep beraber çay kahve içerdik ama aradaki kırgınlık olunca bidaha ne ben gittim nede görümcem geldi aynı konu yüzünden( çocuk muhabbeti) gecen sene eltimde görümcemle kavga etti ama ben kahve çay yemek yaptigimda hep ikisini aynı ortama soklama çalıştım sırf barışıp konuşsunlar diye aralarını düzeltmeye çalıştım bi süre sonra zaten konuştular ama şimdi bakıyorum ki eltim kahve çay yapıyor görümcemle keyif yapıyor hiç bana söylemiyor aramı düzeltsin demiyorum ama en azından benim kadar bi çabalasın isterdim bu konuyu eltimin yüzüne vurmak istiyorum ama kıskandığımi düşünür diye bişeyde demek istemiyorum kızlar yanlış anlamayın içimdeki kıskançlık değil ben bi emek verdim karşılığı böyle olunca zoruma gidiyor 

27 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Aslında üçünuz güzel muhabbet kurmussunuz bundan sonra herşey unutulsa da daha temkinli yakınlık olur. Ama kırgın olduğunu bilsin bence hemen kötüyu düşünme canım niyetini bilemezsin onun bakış açısı ile seninki bir deg doğrulariniz bir değil ama ben olsam aleni söylerdim sizin için harcadigim çabayı senden görmek isterdim diye. Belki de o zaman ki cabandan rahatsız olmuş ve aynı rahatsızlığı sana yaşatmak istemiyordur bilemezsin ki kalbini açtın baktin mi der mis Hz Allah. Önce Hüsnü Zan sui zanda bulunma iyilik sende kötülük sahibinde kalsın
-Reklam-
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Bence habire çocuk gibi küsüp durmayın yetişkin insanlar sonra aramızı düzeltti düzeltmedi derdiniz olmaz. 
0 oy
(641 puan) tarafından
Aynı sinsi bende var kaynanam hakkında atıp tutardı bana ben olsun boşver derdim sen kğöüksğn konuş derdim ben kaynanamla konuşmuyrm şimdi ordan ayrılmıyo sinsirella asla çıkmazdı praya ben küstğm kaynanamla o ordan ayrılmıyo daha aman boşver kıçına tak kafana takma umrumda değil kimse
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kız bi süre sonra onların ikisi kavga eder sana yanaşmaya çalışırlar ozaman çekirdeğini çayını al uzaktan izle sadece bişeyde yapma =) 
0 oy
(704 puan) tarafından
Hep böyle olur zaten buna fırsatçılık denirr
0 oy
(883 puan) tarafından
Seni inan okadar iyi anliyorimki bende bu hareketi ablamla annem tartistiginda yapiyodum bırak aynı ortama koymayı hadi sarılın öpüşün bekliyorum diyodum olarin olayı büyük olmasına. Rağmen kuculturdhm ama ben yoktan bişey için kirilsaydim ikiside. Birbirine karşı olayı benim gözümde buyulturlerdi daha çok konuşmamı istemezlerdi bikere dedim ama size. Yazıklar olsun siz tartisinca sizi baristirmadan uyumuyorum ama ben biri izle tartisinca hiccc umrunuzda deil dierinizin dedim ama kusura bakmayın ben sizin gibi içten pazarlikci olamiyorum demiştim sende boşver canım ama yanyana gelincede şöyle böyle detaylı demede yoksa dediğin gibi kıskandığıni düşünür :)))

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 514 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur.97 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 380 göst.
0 oy
14 cevap 527 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine2803529 (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,475 soru

24,031,258 cevap

328,706 kullanıcı

...