0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (1,850 puan) tarafından

Kızlar oğlum 17 aylık önceden konuşuyordu simdi konusmuyor önceleri cok guzel kahvaltı yapardı simdi yemek istemiyor acaba kardesi dogdu ondan mi anlamadim gitti vallaha napabilirim sizce bide cok ilgilenemiyorum onunla ev is bebek yemek :(ooof cok üzülüyorum

5 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Geç konuşacaktır canim ben kizdada tık yok ben 4 yasinda konuşmusum mesela annem ole dio
(1,850 puan) tarafından
Kız bebek ev is derken ihmal ediyorum ama yaa önceden birsürü kelime söyelrdi
-Reklam-
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Benim kızım da 1 yaşında önceden 4.5 kelime söylerdi şimdi sadece anne diyor ve 2.3 gündür hiç kahvaltı yemiyor dönem dönem böyle olurlar merak edilecek bişi değil bence ilgiyi eksik etme sadece 
(1,850 puan) tarafından
Ya umarim öyledir canim inan ki bak bebek ev is yemek derken bitkin düşüyorum ilgilensem de 5 dk en fazla
(12,971 puan) tarafından
Anlıyorum seni benimde 2 tane nasıl akşam oluyor anlamıyorum elimden geleni yapıyorum ama fazla oyun oynayamıyorum anca akşamları Allahtan diğeri büyük 4 yaşında seninkiler daha ufak Allah yardımcın olsun canım
(1,850 puan) tarafından
Ay saol kuzum umarim düzelir
0 oy
tarafından
Dönemleri canım..telefon TV aciyosan iş yapicam diye  oda konuşmayı geriletiyo.bizimki öyleydi..herşeyi tekrarlayan çocuk gitti herşeyi isaretle anlatan çocuk geldi..bende telefonu kestim.tv de gunnde bir saat...şimdi herşeyi tekrarliyo bizimkide geç konuscak 3 yaşında şuan..i
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Büyük ihtimal kardesiyle ve ilgiyle alakali cnm..bebekle ilgilenmk cok vakit aliyo ama ona da biraz vakit ayirman lazm bnce..bir anda ilginin baska birine gitmesi hosuna gitmemistir cnku o da daha cok küçük..oyun ister ilgi ister yani..babasi bebekle ilgilensn arada sen de onunla vakit gecr bnce..
0 oy
(704 puan) tarafından
Kendide bebek olduğu için ilgiye onunda çok ihtiyacı var.Yeni gelen bebeği elbette ki kıskanacak.Benimkilerin arası 5 yaş benimki de kıskanıyor.Bu ne yazikki olan bir durum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 371 göst.
20 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 554 göst.

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,461 cevap

333,161 kullanıcı

...