0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Eski postumda anlatmstm kardeşim ve eşi iftira attılar beni kötü ettiler diye bugün annemgile gitmişler yuzsuzler tamam bende kaçtım ama onun kocası anneme küfür etmişti abilerime küfür etmişti habersizdeb varmışlar ben duydum bunu aradım işte halamgil aracı olmuşlar baristirmaya çalışmışlar neymiş kız kardeşim annemgile kalacakmış annem yok demiş abimde kovmus şimdi halamgilde kaliyorlarmis yarın evlerine gideceklerms bende abime msj attım bana gurursuz diyordun kim gurursuzmus düşünün diye haksızmiyim ya

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pek birşey anlamdim ama barışmak kötü bit şey değil hatasını anlamışlardır belki bir şans vermek 
(2,350 puan) tarafından
Ne hata anlamasi anneme küfür eden adamın bizim evde işi yok banada iftira attılar ha bide ben daha gitmedim iki buçuk yıl olmuş onlar daha üç aylık ebliler
tarafından
Olabilir cnm küçükler belli cahiller büyüklük edip affedin kız kardeş çok güzel bir şey onu kocwsinin yanında boynu bükük bırakmayın belki mahcup bile olmusturb
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic bilmiyorum eski postunu ama barışmak bence kötü bişey değil kardes sonuçta
(2,350 puan) tarafından
Barışmak kötü dil ama yaptıkları terbiyesizlik neler dediler arkamıza sozvduler
tarafından
Canım su an okudum da kardeşine iyi davranıp sana niye böyle yapar lar aklım almıyor
0 oy
tarafından
Önceki postunuzda şimdi okudum bence kendince haklida olsan yaptiklerin doğru degilll.

Kardeş candır yaa cannn

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,332 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 724 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde suheylay (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 486 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy