0 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından

Kızlar ben bi düşük yasadim yumurtalığım alindi tekrar hamile kalirim kalamam korkusuyla cok şükür hamile kaldim. Hamileligimin başında esimle kayinvalidemgil yüzünden cok kötü tartıştık bana evlilige uyum saglayamadigimi soylemisti. Neyse onu atlattik ama bende bel fitigi var cok oturamiyorim cok ayakta duramiyorim hafta sonu 3 gun kayinvalidemler bizdeydi cok yoruldum ondan galiba kasigim belim kırılıyor resmen bugun bugun is yerinde zor durdm bunu bildigi halde 1 defa aradi en son aradım söylendm isten aldi beni eve bıraktı çıktı arkadaşının yanina gitti. Su anda aklimda sorular var acaba benden sogududa bu bebek mi susturuyor kendini. Sanki bu bebege bebege bisi olmazsa uzulmez gibi hissediyorim filan bilmiyorum :(

8 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Yok kız sanmıyorum bakma ne kadar belli etmeseler de istiyorlad
(43 puan) tarafından
Bilmiyorum ki hic boyle hevesi yokmus gibi sanki hic cabalamadan bu bebek olmus gibi. Hani olursa olur olmazsa olmaz gibi bir rahatlik hissediyorum iste
(2,127 puan) tarafından
Hamilelikten kız bende de oluyor hiç hevesi yok ne şunu alalım diyor ne karnımı seviyor ne bilim şaka yapıyor hala sanki yokmuş gibi bebek bende bir ara dedim sen hamile olduğumu karnım sisince mi anlicaksin ben şimdi de hamileyim son ayimda da ha dedim ona göre dikkat et ama ayni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardeş başka işin yok mu bu derdi çok mu aradın bu mu yani 1 defa aradı senden soğudu 
(43 puan) tarafından
Mesele 1 defa aramasi değil hic aramadigi zamanlarda oluyor çalışıyoruz diye. Fakat karnimdaki onunda bebegi ve ne kadar olursa olsun biraz paniklemesi lazim demi bu sorun
tarafından
Yok be canım niye paniklesin herkes hayat mücadelesinde bak eşim farklı bı işe gitti bugün hiç aramadım Allah bilir ne durumda akşam gelince öğrenirim
(43 puan) tarafından
Canm demek istedigini çok iyi anlıyorum biz zaten gun boyu yazisalim konusalimci bir cift değiliz bizim cocugumuzun olmasi biraz zordu ama cok şükür uğraştırdı ama oldu. Ve benim gebeligim biraz riskli ve geceden bu yana çok kotu ağrı cekiyorum. Hayat kosturmasi ama sen olsan yinede bir hastaneye gidelim mi demez misin ?
tarafından
Erkekler anlamıyor canım ondan normal karşıladım benimki ilgilidir sorar gel gelelim doğumda çocuk yoğun bakıma alındı ben ameliyatliyim git sen gör dedim gitmedi daha ilk çocuğu . Doğum yaptığım gün sanki kocam gitti başkası geldi acıktım ona baktım tam isteyecem ne bakıyon dedi yani oluyor boyleler her zaman öncelik sensin ben anaysam o da baba diyoz ama öyle olmuyor bunları şimdi düşünme ilerde burnundan getirirsin ben şimdi çok başına kakiyorum eşimin çok üzülüyor
0 oy
tarafından
Hamilelik piskolojisi canm esinden suphe mi duyuyuorsun
(43 puan) tarafından
O soyledigi soz üzerine bu sekilde agrilarima filan tepki vermemesi supheye düşürüyor iste
0 oy
(1,328 puan) tarafından
eşini en iyi sen tanirsin canım nedesem boş olur 
(43 puan) tarafından
Bazen taniyamiyorsun canim valla :(
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Canım hem çalışıyorsun hem 3 gün misafir ağırlıyorsun hem kocan yardımcı olmuyor Allah yardımcın olsun gerçekten Bi karşına alıp konuş erkekler hamilelik psikolojisini hiç anlamıyorlar, ama yinede kötü düşünme belki hormonlardan bu şekilde hissediyosundur
(43 puan) tarafından
Sirf bu konu yüzünden birbirimize girmiştik işte onun uzerine sen evlilige uyum saglayamiyorsun demisti bu soz zaten hep beynimde uzerinede bunlar olunca bilmiyorum inşallah hormonlar boyle dusunduruyordur
(2,071 puan) tarafından
Gerçekten öyle kız ben evi terk edip gittim 4 ay geri dönmedim psikolojiyi bozmuştum her lafı batiyordu şimdi çokta tın diyorum kızım yanımda yeter bana :)
(43 puan) tarafından
İnşallah banada kucagima almak nasip olurda bi an önce. Bazen benimde aklima gelmiyor degil çünkü biz kaybetme korkularini ellerinden alıyoruz o yuzden bu kadar rahatlar belkide
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Eşini en iyi sen tanırsın

(43 puan) tarafından
Galiba bazi yerlerde taniyamiyorsun :(
0 oy
tarafından
Yok canm ya niye sogusunki 
(43 puan) tarafından
Hic boyle hevesini goremiyorum artik
0 oy
tarafından
Çocuk gibisiniz yaw 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 227 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 910 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 490 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 141 göst.
11 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Melektrn (117 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,756 soru

24,115,511 cevap

333,215 kullanıcı

...