0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar arada bir deniyorum ayakta sallamadan uyumanın bir yolunu saçını okşuyorum yanına yatıyorum yok gündüzde zaten 30 dk zor uyuyor hamileyim birde artık salladikca kasıklarım ağrıyor hemende uyumuyor 2 saat sallıyorum inanın bende diyorum ki gündüz zaten çok uyumuyor 27 aylık şuan gece uyusun diyorum ve sallamadan uyumasını bekleyim diyorum ama nasıl alistircam nasıl davrancam neler yapmam lazım bilmiyorum bı bilgisi olan varsa yazabilirmi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence gunduznuyumasin aksam 10 da yataga gotur yanina yat uyur elbet. Masal anlat ninni soyle. Benimkide ayni bende biraktircam gunduzu zaten gece kendi uyuyor
tarafından
Bende öyle düşünüyorum erken uyur hemde yoksa 11 12 gibi uyuyor gündüz uyumadı zaman 10 da uyuyor
tarafından
Ayni ayn ibenimdeki.
Simdide kalkmis beni yatirndiye agliyor valla napcagimi sasirdim. Ben de 6 aylik hamileyim 3 ayda duzene soksam nasil guzel olur ya. Bide en buyuk derdim cis hala alistiramadim sen ogrettin mi
tarafından
Canım ben iki yaşına girince 1 haftada öğretmiştir ama bizim başka bı evimiz daha var oraya gidince klozeti sevmediği için yapmadı tuttu mecbur bez bağladım çok büyük hata yaptım sonra çıkarttım ama bu kezde altına yapmaya söylemeye başladı unutsun diye bekledim şimdi gene baslicam ama önce uykuyu öğretmem lazım
tarafından
Ay napicaz yaa aman be off. Cis i de soyluyor ama tuvalete gitmiyor. Ben gidince anne cis yapti baba yapti diyor sen yap diyorum korkuyor. Ben yazi beklicem artik ya
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Canim benim oglumda 27aylik gunduzleri uyutmuyorum aksamda saat 10gibi besiginde 5dakka salliyorum hemen daliyo
tarafından
Oylemi bebde öyle yapiyim bari 3 yaşına kadar gündüz uykusu şart diye bı yazı okumuştum ama baktım oğlan git gide uyumak istemiyor bende kesiyim uyumasin akşamda sallamadan uyutmaya alistiriyim diyorum sonra tuvaleti ogretcem
(665 puan) tarafından
Evet canim bende 2saate yakin ayagmda salliyodum uyumak bilmezdi şimdi çok çabuk uyuyo
0 oy
tarafından
3 yasından once onerılmıyor canım ve cok uykusuz kalmıs olıyor gelısımı ıcın iyi degıl
tarafından
Canim bebek ıcın fedakarlık yapıcaksın dıcem ama bir de hamilesin bilemedim kuzum kararı sen ver ama dıgru saatler benim yazdıklarım
tarafından
İşte ah her çocuk için yapabilsek kabul ettirebilsek canım benim oğlan erkende yatsa  gene aynı saatte kalkıyor ya alışmış
tarafından
Kuzum kes oglen uykusunu gozlem yap bir hafta nasıl olıyor gun ıcınde huysuz mu uykusu var mi baktın normal Uyutma
tarafından
Öyle yapacam artık napiyim başka çarem kalmadı kendi uyumaya alışsın sonra tekrar gündüz uyuturum
tarafından
Rabbım yardım etsin canım
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Vallaha kendi pat diye düşer benim kız öyle 
tarafından
Benim ki öyle değil işte malesef ve saklarken çok zorlanıyorum
0 oy
(713 puan) tarafından

Bu 

image2 yaşındaki çocugu gündüz uykusunda n kesmeniz için daha erken benim oğlum 2 yaşındayken akşam 9 da yatar sabah 7 de kalkar öğlen  12 de bir buçuk saat yatar akşam yine 9 yatırırdım  öğlen geç yatırmamaya çalışın akşamda en geç 10 gibi yatırmadan önce biraz oynayın yorun en geç 10 gibi ışığı kapatıp yanına kivrlin sesiz ortamda 15 güne kadar alışır  yukarıdaki tabloya göre ayarlayabilirsiniz  kizim 50 günlük 4 ayda uyku düzenine başlıcam bende 

tarafından
Ne güzel yazmışsın tatlım çok teşekkür ederim ama her çocuk için bunu yapamıyoruz malesef ilk zmanlar bende senin gibi 9 da yatiriyodum ama hem 9 da uyaniyodu esimde o saatte yeni kalkıp işe gidiyor bende 10 gibi kalkmaya alıştım böyle gidiyoruz bakalm gündüz saat 2 3 gibi uyutuyorum ama uyumuyor bazen bazen 5 dk uyuyor bazen 30 dk yani
0 oy
tarafından
3 yaşından önce gündüz uykusu kesilmez
0 oy
(54,204 puan) tarafından
28 aylik hergun duzenli uyumaz bugun uyumadi mesela uyumayan cocuk uyumuyo
0 oy
(156 puan) tarafından
Bende senın gibiyim cnm ama uyumuyor Pes ettım artık gunduz uyumadıgı halde gecede artık zor uyuyo bu uykusuzluk yuzunden sınırlı bı cocuk oldu ne yapcam şaşırdım 
0 oy
tarafından
Benim oğlum memeden ayrıldı 2 yaşında kendi uyumaya başladı sallamayida bıraktım yanına yatıyordum öyle uyurdu şimdi 5 yasinda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,660 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,464 cevap

336,303 kullanıcı

...