0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Kızlar ya oğlum kucak delisi oldu babamız işe giderken ben hiç bişey yapamıyorum yemeği bile anca eşim geldiğinde yapabiliyorum ya da oğlum uyurken. Temizliğimide öyle geceleri yaparım nasıl ben kucaktan indiricem alıştı iyice hep kayınvalidem aldı kucaina alistirdi. Ne yapmam lazım yere koydum mu ağlıyor afedersiniz tuvalete bile zor gidiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,573 puan) tarafından

Yapmayarak :d :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Emekleyene kadar bizde öyleydim yerde asla durmazdi örümceğe koyup o şekilde işimi yapiodum şimdi yürüyor rahatim
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız hemde benim kız 14 aydır öyle. Sadece oturup onla ilgilenirim istio kendi saga sola koşuyo ama ben yemek yapcam zaman aglıo kucak için
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Slingle bağla kendine öyle yap işini
(943 puan) tarafından
Kanguru aldım ben onda da sırtım çok ağrıdı
(1,860 puan) tarafından
Sırtına bağla:D
0 oy
tarafından

Sen gelde beni gör ama benimkini kimse alıştırmafı benimki kolik bebek aşırı gazlı hiç susmuyo hiççç 

0 oy
tarafından
Çok şükür hiç öle şeylere alismadik akşamdan yapiom gündüz ödev aktivite yapıyoruz yemek falan onlar 9da yatıyor sole bı toparlayıp işimi yatıyorum bende 
0 oy
tarafından
11 aylık oldu örümcekde gitmiyor 1 diğer odaya emeklemiyor anca kucağa gelecek emeklese bile paçalarımdan tutup kalkıyor düşecek diye bırakamıyorum Lavaboya gidemiyorum napacam bende şaşırdım 
0 oy
tarafından
Onu öyle alistirarak çok büyük bi hata yapmissin canım sen nereye gitsen götür yanında ama koy pusetine seni izleyerek dursun zaten yorulur izlerken uyur bile yani ben hiç kucağıma alistirmadim kimseye de öyle vermedim pusetinde sevin dedim oda puseti çok seviyordu çok güzel oldu her isimide yaptım hiç bana engel olmadi
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kızım 6 aylık sabah ilk kalktığında sakin oluyor zaten üstünü altını değiştirip yediriyorum yere bi battaniye serip oraya bırakıyorum bide TV den müzik açıyoruz çünkü sesi seviyor evi toplayıp hemen supuruyorum zaten sonra huysuzlaniyo biraz Oynuyoruz falan derken öğle uykusuna yatıyor o uyurken yerleri Vileda yapıp tuvalet banyoyu yikiyorum Bi mutfak işi kalıyor onuda uyanınca mutfağa alıyorum mama sandalyesinde oturuyor yada ana kucağında yatıyor yanında biri varken sesi çıkmıyor yani benimkinin ama yemek bile yiyemeden Bi bakıyorum akşam olmuss 
0 oy
(163,555 puan) tarafından

Gece bebis uyudumu yapiyom gunduz rahatim :ermm:

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 711 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu