0 oy
881 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Herkese selamlar hepinize sağlıklı günler hanımlar sorum şu ki yaklaşık dört aydır evliyim aile ile birlikte yaşamiyoruz fakat çok baskı ve tutucu bir aileye sahip eşim var parasi için hal hatır soran ve para kesilince bana saldıran bir ailesi var daha yeni evliyiz evimize geldi ve bana hakaretler savurdu babası küfür etti bana ve aileme ama eşim aileme olan hakareti duymadı ayrıca ben ailemle konusurken kapima gelip dinlemeler kayıt altına almalar herşeye sustum sabrettim ama eşime başka bir kız alacagını ve bizi boşatacagını duydum bağıra bağıra söyledi bunu ve ben de eşimin babasına hakaret ettim   Eşyalarıma zarar verdiler evimi mahvettiler Bize eşimi görmeye değil takıları almaya geldiğini söyledi o an zaten eşime para için değer verdiklerini gördüm sizce ben ne yapmaliyim kayınvalidem ise beni kızı gibi gördüğünü ve eşinin ne oldugunu iyi bildiği için benimle konusmak istemiş fakat ben istemiyorum konusmak 

20 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kız daha yeni evlisin bu öfke neymiş alla alla dertleri ne
(1 puan) tarafından
Dertleri para
(2,127 puan) tarafından
Aman ins eşin farkindadir canm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hepsi 4 ayda mı yasandı :O

0 oy
(30,173 puan) tarafından

Onlardan uzak bir yerde hayat kurmasaniz huzurunuz olmaz

0 oy
tarafından
Kaynanın sucu yok galiba sen kayınpederle konuşma öyle insan ile muhattap dahi olma iyi seni dövmeye filan kalkmadı öyle insanlar dan herşey beklenir
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Başka şehire taşının kurtulun yakın mı oturuyorsunuz
(1 puan) tarafından
Eşim polis aynı yerde yaşamiyoruz ama evdeki eşyadan tut paraya kadar ortakmış gibi zannediyodu adam eşimde ayarını verdi
(13,675 puan) tarafından
İyi yapmış evinde altın takı varsa hemen bankaya kasaya koyun ki güvende olsun gelir zorla alır
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Bi olay daha yaratırsaniz polisi aricam magkemelerde sürundurüxem sizi filan de tehtit et ve eşinle konus senden yana olsun 
(1 puan) tarafından
Dedim hepsini zaten adam benden korkuyo köyüne rezil olmaktan korktuğu için defoldu gitti
(1,346 puan) tarafından
Ee tamam takma kafana konusmak isterlersede konuşma bence ilk iyi gibi olurlar sonra eski hallerine dönerler
(1 puan) tarafından
İnşallah konuşmayi hiç düşünmüyorum çünki psikolojim bozuldu travma yaşadım
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Öncelikle hamile değilsen hemen çocuk yapma daha yeni evlisin eşini iyice tanı senin arkanda mı yoksa ailesinin ağzına mı bakıyor ne kadar edepsiz insanlarmış onlsrdan uzaklaşmaya çalış mutlaka 
(1 puan) tarafından
Kesinlikle korunuyoruz zaten. İkimizde düşünmüyoruz  çocuk olursa şu dönemde iyice kızışır ortalık
(1,466 puan) tarafından
Aynen aklın varsa yapma zaten ama eşinle de konuş uzaklaşmak istediğini söyle gerekirse şehir değiştir böyle adam sana bile şiddet uygular
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Sen dört aylık evliyken bunları yasadiysan dört senelik evliliğini düşünemiyorum Esra Erol'da görürüz seni yakinda sizin evliliğiniz fazla sürmez Allah sabır versin
(1 puan) tarafından
Babamda böyle söylüyor ama eşim beni gerçekten seviyorsa yem etmez umarım
(1,908 puan) tarafından
Etmiş bile edeceğimi kalmış canm
0 oy
(689 puan) tarafından
Mumkunse baska sehre yerles
0 oy
(13,307 puan) tarafından
İmkan varsa başka yere taşın eşin seni ezdirmiyorsa yüz vermeyin sakın. 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Seninle derdi neymiş başta istemiyor muydu seni
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Ne ki yapacaksın?İlk önce bunların hepsini ailene anlatacaksın sahipsiz misin sen?İkinci olarakta gidip hepsinden şikayetçi olacaksın haneye zarar verdikleri icin
0 oy
tarafından
Bunlari sana yaparak ailesi esin uzaktanmi izledi hic mesafe fln koymadimi 
0 oy
(2 puan) tarafından
Kuzum takma benim kocam asker birincisi kayınpederim para verirken iydi para verdirmeyi kestim diye bana düşmannn kesildi kaynanayla bir oldular bende onlara sesimi çıkardım eşim zaten asker olduğu için takı düğün evini aldı herşeyi kendi yaptı mobilyalara varana kadar ama aç gözlü kaynanam günde 3 paket sigara içer kayınpederimde öyle ben sesimi çıkardım bağırdım çağırdım başka yerden ev aldım şuan o kadar mutluyuz ki benim yuvama el uzatırsanız bende sizin yuvanıza el uzatırım ayağınızı denk alın dedim eşimde benim yanımda
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Daha bismillah canım Allah sana sabır versin eşten çok aileler de çok ama çok önemli bence ailenle paylaş bu durumu el atsınlar yoksa daha çok ezerler seni 
0 oy
(241 puan) tarafından
Bence taşınabileceğin em uzak yere taşın ama burda suçlu eşin. Ne olursa olsun tavrını koymalıydı. Ne demek sana hakaret küfür sen onun namususun. Çok yanlış. Bana yapılsa ve babam duysa o evi başlarına yıkar eşim de öyle. Burda kayınpederin kadar eşin de suçlu canım. Seni koruyupkollamak onun görevi
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Bu adamlar kayinpederler kadınlardan daha beter mikser gibi.. yuva bozana Rabbim razı gelirmi. Allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
4 ayda mı yaşandi hepsi
0 oy
tarafından
Bari bekleselermis 1 yılın bitmesini sonra 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 457 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pollena00 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,181 göst.