0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar pendik de yardım eden yerler varmı acaba belediye hariç bebeğim 73 günlük bezi kira faturalar kredi borcu  yetişemiyoruz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum post üste çıksın isterseniz gogleye yazın çıkar ve ahpap deniz fenerine başvurun gıda yardımı veriyor
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Bez mama yardimi var bi basvuru yap istersen netten bak 
(867 puan) tarafından
Belediye sordum cnm bez mama yardimi vermiyoz dedi öyle bir şey yok dedi
(73 puan) tarafından
Belediyenin degil o ya muhtarliktan basvuru yapiosn yada bu sosyal yardim yerleri var ordan
0 oy
(834 puan) tarafından
Belediyeye başvuru yapabilirsin bebegin icin enazindan bez mama ihtiyaçlarını karsilarlar .kira yardımida veriyorlar diye biliyorum kaymakamliga başvuru yapılıyor.
0 oy
(45,021 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bilgim yok.       
(22,057 puan) tarafından
Bu ne kizz☺
(867 puan) tarafından
Bu ney kiz
(45,021 puan) tarafından
Allah'ım yaa kızımın elindeydi uygulamadan çıkmamıştı o göndermiş ahahahahyytt ayy gülmekten öldüm
(22,057 puan) tarafından
:D anaaa yerim yaaa op yerime la
(45,021 puan) tarafından
Öperim edosum:)
0 oy
(6,325 puan) tarafından
Cnm merhaba bnde pendik esenyalıda oturuyom pendik belediyesi aradım bizde kiradayız eşim çlşmıyor 6 ay 300 tl yardımı yptılar 600 tl aldık bide 153 aradım daha çıkmamış sende büyük şehir belediyesi nı ara başvur bıde cimer varmş e devleten ben başvurdum sed yardımı googleden başvurdum dha cvp yok kızılay da veryormuş pendikte cvp vermıyorlar aradım ama
(867 puan) tarafından
İşte o bilgileri bnde doldurdum gönderdim  sonra okudum evrakları göndermeyince dikkate alınmaz diyor
(6,325 puan) tarafından
Ama arkadaş gndermemş ki hiç sadece doldurmuş ona gelmş evet belge yüklemesi ypmasanız dikkate alınmaz dyor aynen ama inşallah çıkar yaaa online başvuru formu Bahçelievler sosyal yardımlaşma cnm bunu yaz doldur buda var bıde ben doldurdum süreç devam ediyor
(867 puan) tarafından
Vlla doldurdum cnm gönderdim evraksiz cvp nasıl gelecek ki ondan
(867 puan) tarafından
Bahceli evler pendige bakarmi
(6,325 puan) tarafından
Vala bi kız van ercişte yazmış tı cnm gelir inşallah ya Beledyelerde evraksız gelyr ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,458 soru

24,058,686 cevap

330,035 kullanıcı

...