0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar kaç kez aylardır kızımın yurumesi ile ilgili post açtım 17bucuk aylık olduk hala yurimesi düzelmedi 15 aylıktan beri yürüyor aslinda ama çok dengesiz bir şekilde kötü düşüyor mesela salondan mutfağa fln da gidip geliyor ama aniden dengesini kaybedebiliyor özellikle dönerken bu arada kendisi desteksiz ayağa fln kalkıyor bunlarda şükür sorun yok ama ayakta desteksiz dururken örneğin 40 saniye sonra fln ileri geri gidiyor ya da popo üstü düşüyor bende çok endişeleniyorum 2bucuk aydır yürüyor ama neden yürüyüşü tam olarak düzelmiyor diye arkasından ayrılamıyorum çok kötü düşüyor düşünce kafasını vuruyor ara ara da parmak ucuna basıyor sürekli değil bu zamana kadar hep bekledim virüsten dolayı da gitmek istemedim doktora ama endişelerim geçmiyor sizce gideyim  mi doktora kizlar birde konuşması herseyi anlaması taklit yeteneği fln çok iyi şükür nörolojik bir problem olduğunu sanmıyorum ama genelde yürümeyen çocukları norologa götürüyorlar acaba hangi bölüme gitmeliyim sizce

9 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Doktora gotur en azindan icin rahatlar ama hangi bolum bilemiyorum 
(456 puan) tarafından
Tmm canim bende öyle düşündüm cok sağol
tarafından
Bebeklerde ilk çocuk doktoru görür diğer bölümlere yönlendirme yapması gerekir sarı veya kırmızı alana dosya açılması lazım.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kız kardeşim de parmak ucunda yürür du kendi zamanla düzeldi ama dengeyle ilgili bir bilgim yok cnm 

(456 puan) tarafından
Kaç ayına kadar öyle bastı hatirloyor misun kuzum
tarafından
Yok cnm 16 sene oldu inan aklımda yok
0 oy
tarafından
Çocuk doktoruna gideceksin ilk önce canım orada bir genel muayene eder doktor eğer gerek görürse sizi sevk eder düşmeye bağlı kulak kritikleri oynamış ve denge sorun uyarıyor olabilir yada ayak çukuru tam oluşmadıysa o da denge kurmasında sıkıntı veriyor olabilir yine en iyi doktor anlatacaktir 
(456 puan) tarafından
Peki bu dediklerin cam tedavi edilebilir şeyler mi acaba mesela dikkatimi çekti dis çıkarırken daha çok düşüyor
tarafından
Tedavi edilir şeyler tabiki canım kulak kristali oynadıysa ona nasıl bir tedavi verir bilemiyroum ama eğer ayak çukuru oluşmadıysa ona top lu egzersiz veriyor özel ayakkabı alıyorsun fizik tedavi ile düzeliyor birde daha çok minnak tazecik hemen iyileşir
0 oy
tarafından
Hem senin aklinda bir suphe kalmaz hemde bi gostermis olursun canim doktora
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götür o kontrol eder ve yönlendirir canım 
(456 puan) tarafından
Tmk cam col teşekkürler öyle yapayim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Öncelikle çocuk doktoruna git o seni yönlendirir canım benim de oğlum çok düşüyordu köstek kestirme yaptık o günden sonra çok nadir düştü
(456 puan) tarafından
Kime yaptırdınız kuzum
(13,675 puan) tarafından
Cuma günü namazdan çıkan ilk adama yaptırdık iple iç kere ayaklarının bağlar gibi yaptı sonra bağladı kesti canım
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bence bu kadar kafaya takıyosan götür bi doktora buradakilerin demesiyle rahatlasaydın kaç kez post açmazdın canım. Tamam pandemi var ama bu önemli bir durum. 
0 oy
tarafından
Nerdeyse birbuçuk yaşında aslında her bebek bir olmaz ama yürümesi lazımdı sen yinede bi doktora götür canim bu virüs bitmez çünkü 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Cocuk doktoruna gitur canim o yürütüp bakiyor bilgi verir sana 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 387 göst.
0 oy
9 cevap 309 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 919 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
7 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Hclkylmz (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,922 soru

24,175,907 cevap

336,106 kullanıcı

...