0 oy
544 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (128 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kizlar bebegim tam 7 ayligin icinde cici bebe yediriyorm corba veriyorm sabahlari yumurta veriyorm  ek gidaya basladik 6 yi doldurdugunda yani hersey veriyorm baska onerisi olan varmi meyve puresi sebze puresi veriyorm

12 Cevaplar

0 oy
(12,964 puan) tarafından
Tarhana karnabahar brokoli muhallebi aklıma bunlar geldi
(128 puan) tarafından
muhalebi veriyorm canm tarhana ve brokoli denemedim
-Reklam-
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Süt için daha erken. Nette tarifler var canım bakabilirsin 
(128 puan) tarafından
hmm varda neblim bn acil oldugunda cici bebe cok veriyorm
(766 puan) tarafından
Cici bebe hiç verme çok zararlı
0 oy
(128 puan) tarafından
biberonda bisi icmiyo sevmiyo biberonu 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Çaya ekmek ıslayıp verme bi kere onu sil listenden hiç faydalı bişe değil şu virüs zamanı bol vitaminli şeyler ver peynirli omlet yap avokado ezmesi yap ben bugün balkabaklı omlet yaptım oğlum bayıldı ondan yap ver sebze çorbaları tavuklu et sulu çorbalar yap limon damlat içlerine 2 3 damla iyi gelir süt te verme 1 yaşından sonra öneriyor uzmanlar canım 
(128 puan) tarafından
tesekur ederim canm sagol
(1,466 puan) tarafından
Gurme bebek diye bir proğram var telefona indir baya yardımcı canım çok güzel tarfler var
(128 puan) tarafından
tamam cnm tsk
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Nefis yemek tariflerinde bebekler için ek gıdalar var ordan bakabilirsin canim
(128 puan) tarafından
tsk bakacam cnm
(1,038 puan) tarafından
Rica ederim kuzum
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Maddi durumun varsa çaya ekmek doğrama ve cicibebe verme canım süt de verilmez. Bol bol yoğurt ver emiyorsa emzir yoksa mama ver. 
(192 puan) tarafından
Cnm çay ekmeğin bı zararı yok ki biz de çay ekmekle büyüdk sabahları
Şuan yeğenlerimede veriyor ablam
(3,209 puan) tarafından
Hic faydası yok canım çay kansızlık yapar ekmek de şekerdir. Bugün hastaneleri bilinçsiz büyüyenler dolduruyor keşke o zaman da bilgi bu kadar kolay elde edilir olsaydı azıcık araştıranlar vermezdi. Bana hiç verilmemiş mesela.
tarafından
Angella ablan veriyor diye o şey doğru olmuyor kuzum
(128 puan) tarafından
aynen bende oyle buyudum valahi
(3,209 puan) tarafından
Eğer maddi durumun varsa faydası yerine zararı olan birşeyi ben öyle büyüdüm diye veriyorsan ne denebilir ki afiyet olsun. Kansızlık beyin gelişimine kadar etkiler şeker ise bütün kötü hücrelerin büyümesini sağlar.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çaya ekmek ıslayıp neden veriyorsun ki ne faydası var canım mevsim sebzeleri var ne güzel onlardan yemekler çorbalar yap köfte verebilirsin artık havuç tarator yap kıymalı tarhana çorbası yap sarımsaklı tavuk suyu çorbası falan olur 
0 oy
(678 puan) tarafından
Tarhana çorba mutlaka brokoli havuç patates haşlaması verin değişik muhallebiler var tarifler instagraminiz  varsa ordan ek gıda annelerini takip edin bir sürü tarif var köfte verin sebze çorbası  bal  kabağından çorba köftenin içine ıspanak katın 
0 oy
tarafından
Cici bebe çay süt verme bikere yazık 7 aylık daha dünya kadar besleyici gıda var ben anlamıyorum anneleri ya bi koşu gidip cici bebeyi dayıyolar çocuğa
tarafından
Armut ver rendele iyi çalıştırır bağırsağın
(128 puan) tarafından
tsk canm bmm veririm cok sagol
tarafından
Sen de sağol
(128 puan) tarafından
herkez uzerime geldi hic iyi deglim sun
tarafından
Üzerine gelmek için 'ya da kırmak demiyoruz canım yanlış anlama. ama daha faydalı şeyler varken sürekli bunlar olmaz. Evet bebeğine bir zarar vermez belki ama besin değerleri hiç yok. Gurme bebek menüleri uygulaması var onu indirebilirsin bir de instagram kullanıyorsan bebeklere yapılan yemekleri paylasan sayfalar var onları takip edip fikir alabilirsin çok fazla seçenek var :) ben de ek gıda dönemi çok bilgisizdim ve çok araştırdım, doktora her gittiğimde en ince ayrıntısına kadar sordum o şekilde öğrendim
0 oy
(7,136 puan) tarafından
1 yaşından önce Süt önermiyolar doktorlar canm

Ek gıda olarak aklıma, gelenler ise Yogurt, tarhana ve tavuk suyu corbası bunlar cok faydalı olur bebege, Pirinc unu muhallebisi olabilir. Cici bebeyi de saglıklı bulmuyor doktorlar 
(128 puan) tarafından
sagol tatlim cici bebe vermiyorm ztn artik
0 oy
(192 puan) tarafından
Cicibe bizde yiyoruz çocuklarımıza da veriyoruz hiç bı sknti da olmuor ver tok da tutuyor çay ekmekde  benim yegenlerim 6aydan. 2 3 yaşına kdr yediler hc biseyleride yok bazıları linclemisde
(128 puan) tarafından
aynen canim bizi annelerimiz boyle buyutu nolcak yani saglikli ne varki herseyde hormon var yumurtada bile yani aynen uzerime geldiler cok canim sikildi
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kaşık maması verebilirsiniz canım. Tarhana için bence erken bazı çocuklara ağır gelebiliyor.  Bal kabağından çorba yada muhallebi tarzı yapabilirsiniz. Ben patatesi haslamistim kullandığınız herhangi formül mamayla yutabilcegi kıvama gelene kadar acmistim. İnternetten buldum tarifini

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 259 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
5 cevap 137 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,602 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu