0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (2,303 puan) tarafından
Kızlar 17+5 haftalık hamileyim.12 haftalikken %60 kiz dedi uc gun oncede %100kiz dedi degismez dedi bacak arasini gosterdi bebegim boştu ama burda yazilanlardan biraz sanki supheye dustum degişmez demi ilk çcugum olcak burseyler almak istiyorum 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim değişmedi bence degismez
(2,303 puan) tarafından
Seninkinde gozukmusmuydu bacak arasi
tarafından
Yok canim ben zaten öğrenmek istemiyordum doktor ağzından yüzde 70.kiz diye kscurdu birdaha hiç sormadım ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kafanda suphe varsa ayrintiliyi bekle canm ya da ille de biseyler almak istiyosan her iki cinsiyetin giyebilecegi renkler alabilirsin sari beyaz kirmizi vs
(2,303 puan) tarafından
Dogru soyluyorsun canim sagolasin :))
0 oy
tarafından
Bence bi 25 haftayı falan gör derim 
(2,303 puan) tarafından
Oylemi diyorsunn bacak arasi boştu yinede degisirmi dersib
tarafından
Olabilir yani banada 16 da kesin kız dedi 18 de erkek dedi
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bence değişmez benim bebeğimin değişmedi ama yine de şüphen varsa unisex birseyler alabilirsin 
(2,303 puan) tarafından
Gormuymuydunuz canm bacak arasini
(14,201 puan) tarafından
Gördük canım bizimkinde çıkıntı vardı :D
(2,303 puan) tarafından
:D ozaman tamam benimkide degismez :D allah bagislasin insallah bebisini cunlemizjnkini sagol canim :))))))
(14,201 puan) tarafından
Sende sağ salim al inşallah yavrunu canım benim
(2,303 puan) tarafından
Amin kuzum allah razi olsun :*
0 oy
(3,033 puan) tarafından
%100 dediyse değişmez 90 falan deseydi emin değil derdim ama kadın demiş zaten bacak arasını gösterdiyse pipide görünür du al artık yavaş yavaş ama çokta küçük alma kızım 2 buçuk kilo doğdu 1 ay giydirdim 03 aylıkları e bebeğin kalıpları dar özellikle 
(2,303 puan) tarafından
Sagolasinn bacimm 3 6 aylikmi aliyim hep.bana iri bi bebek bu haftasina gore iki hafta onde gidiyor dedi
(3,033 puan) tarafından
Belli olmuyor ki bana 3 kilo dedi 2 buçuk doğdu sen yine hastane için yeni doğan al 2 ser takım da 0-3 al diğerlerini 3-6 al bol bol battaniye al kalinnalma seninki bahara gelecek muslin al kundak yaparsın
0 oy
(183 puan) tarafından
Detaykı utrasyonu bekle birseyler alacaksan. İnsan ozamam emin oluyor. Ben cinsiyetinide detaylıda ögrendim. 
(2,303 puan) tarafından
Aboo hic gostermedimi bebegin gec demis ama kesin demis.bacak arasi bomboş ama canim 17 haftalik daha cikarmiki
(183 puan) tarafından
Ben fakülteye gidiyordum söylemediler. Birde o zaman net oldugu için hiç kafamı karıstırmadım. Bir kez ögrendim sağlam ögrendim
(2,303 puan) tarafından
Ewet saglam ogrenmissin canm hayirli saglkli olsun evlatlarimiz cumlemizin
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Doktor bana kesin kız dedi. Emin misiniz felan dedim evet dedi. Kendimi tutamadim aldim 2 parca bisi atim bak bakam. 
0 oy
(188 puan) tarafından
Bence bebeğine kıyafet almak için çok erken detaylı ultrasona girdikten sonra alışveriş yapmalısın :-)
(2,303 puan) tarafından
Oylemi dersin bacak arasi boştu ama kuzum 17 haftalk cok kucuk de degill degisirmi dersin :)
0 oy
(1,518 puan) tarafından

Bunlari aldım ilk cicileri. 

image

image

image

(2,303 puan) tarafından
Yeriiimm cok guzeller bende almak istyorum iste gordukce icim gidiyoo :))))
(1,518 puan) tarafından
Ay ben kendimi tutamadim 3 unu 80 tl ye aldim İnternet den. Eğer cinsiyette yanilma olursa baska bebisler3 hediyelik veririm
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Erkek defişebiliyor canım ama kız kolay kolay degişmez
(2,303 puan) tarafından
Demi mantiken boşsa boştur sagol canimm
(12,026 puan) tarafından
Valla canım kızımı 11 haftalık ogrendim degişmedi. Oglumu Dr 17. Haftaya kadar emin olup diyemedi kordondur diye
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bende 12 haftalıkken %90 erkek dedi bende o heyecanla yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladım sonra ayrintilida  da erkek diyince eksik olan herşeyi hastane çıkışı aldım ☺️☺️ seninkide değişmez canım bacak arasını gördüyse
(2,303 puan) tarafından
Kesin. Gorduk iki kontroldede tamam ozaman canim saglikli olsun evlatlarimiiizzzzz :)))
(9,610 puan) tarafından
Amin canım benim ben doğurdum büyütüyorum darısı senin başına sağ salim kucağına alırsın inşallah ☺️❤
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Banada ilk 12. Haftada kız dediler, sonra kaç doktora gittiysem hepsi kiz dedi çok şükür değişmedi
(2,303 puan) tarafından
Ozaman benimkide kesin kizzz bacak arasi bostuu .
0 oy
tarafından
Değişmez al bence 
(2,303 puan) tarafından
Aliyorumm ozamann :)
0 oy
(12,121 puan) tarafından
15.hftada kesin kız ddi değişmedi cnm.. hayırlsı olsun
(2,303 puan) tarafından
Amin kuzum cok sagol
0 oy
(515 puan) tarafından
11.4 ken kiz denildi.ve 51 gunluk teyzesi :)
(2,303 puan) tarafından
Yavrummm benimm allah bagislasinn kuzumm hagirli ewlat eylesiinn minnagiimizi:)
0 oy
tarafından
Ayrıntılı bekle derim 12 de kız dedi 15 de erkek 21 de ayrıntılı da kız dediler hayırlı evlatlar olsunlar 
(2,303 puan) tarafından
Minn insallah canim bekliym bari

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,220 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 212 göst.
0 oy