0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kötü siteler felan varmış numara şart değilmiş nasıl oluyor biri detaylı anlatabilirim hiç bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Ben kullaniom bir sorun yokk
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben kullanoyorum hiç kötü bşy yok aksine çok eğlenceli whatsapa bin basar :D 
(1,287 puan) tarafından
Arama butonu na biseyler yaz bak nasıl iğrenç şeyler çıkıyor hemen sildim valla
(25,181 puan) tarafından
Hiçbir şey çıkmıyo cnm kendi resimlerim çıkıyor sen yanlış yüklemişsin gizlilik bilgileri ayarında hata yapmışsın bence çıksa bende de çıkar
0 oy
(552 puan) tarafından
Kötüyü arastirirsan kötü site bulursun cnm sen düz devam et kulak asma fesatlara
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben kullanıyorum hiç aksi bişeyle karşılaşmadım 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Telegram linki oluyor eğer o linki instagrama koyarsan ve ekleyin beni dersen telegram kullananlar seni ekliyor ve ayni şekilde bi telegram linki bulursan sende onu ekliyorsun gruplar filan oluyor mesela bende bi haber sayfasıni ekledim 8 bin kisi var ama kimse bisi yazamiyor grubu kuran kisi güncel haber paylaşıyor sadece
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Gayet  güzel suanlik kullaniyorum
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aynen ya hemen girip baktım her şey çıkıyor sildim hemen kocama söylemeden nasıl kaldirticam
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Ay başlarım telegrama ya kim ugraşır onla en güzeli canım vatsap sade basit kolay. Mark benim bilgilerimi ne yapsın neyim var ki telefonum da, zaten kredi kartım yok banka falan onla alakaklı birsey yok acık cıplak fotom yok hackleseler bile ne bulacaklar sanki ben silmicem valla herkes farklı birsey kullanıyor dedi telegram bip falan Bi arkadaşımla konusak olsam nerden bilecem hangisi var sacma sapan işler ya durup dururken iş cıkardılar
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Admin hangim su whassap ve benzeri soruları bir postta toplasa keske

0 oy
(483 puan) tarafından
Ay esim bakinim dedi bnm telegram ay cok rezil vidolara utanfim valla resmen bu yasima girnedgim seyler vardi ahlaksiz 18 seyler engellernmiyorda silecem olmazsa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,665 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Semanur3306 (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 131 göst.
11 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben Zambak (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,472,825 soru

24,116,637 cevap

333,254 kullanıcı

...