0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
2 yaş sendromunun belirtileri nelerdir bebek nasıl davraniyo bu süreçte beni bı aydınlatır mısınız 

6 Cevaplar

0 oy
(7,134 puan) tarafından
Benide aydinlatin 18 aylik oglumm
-Reklam-
0 oy
(53,863 puan) tarafından
kafasina göre takiliyo ☺️ aslinda simarikligin adi sendrom olmus istedigi olsun diye kendine vuruyo agliyo tutturuyo
(769 puan) tarafından
Demek benim cadının tavırları bu yüzdenmiş
(53,863 puan) tarafından
buyudukce özgüven kazaniyorlar ben yaparim havasına giriyorlar asi ergenler ☺️
(769 puan) tarafından
Ben genellikle yapması gerekenlere izin veriyorum zararlı ise ağlasada izin vermiyorum doğrudur umarım büyükler ağlamasın vs diyo ama bilmiyorum
(53,863 puan) tarafından
her dediklerini yaparsak arsiz oluyorlar cok simariyorlar bende izin vermiyorum annemler veriyo o yuzden buyuklerle bir olmak hem iyi hem kotu☺️
(769 puan) tarafından
Aynen öyle canım sağol teşekkürler
0 oy
tarafından
365 derece dönüyor :))) 
(604 puan) tarafından
20 aylık kızım aşırı huysuz her istediği olsun istiyo olmayınca felaket şekilde agliyo napcagimi bilmiyorum
0 oy
tarafından

soykeyim size hemen

mizmiz cok sacma seylere aglar.

inatlasir

ne soylerseniz tersini soyler.

mesela kizim 2 yas 3 aylik  kafisi attimi hep tersini soyler su istoyorum der tamam su vericem diyorum hayr istemiyorum diyor tatam vermiyorum diyorum yok istiyorum der.boyke tersini soyler .

:))))) 18 ile 36 ay arasi oluyor genelde

(604 puan) tarafından
Benim kızım 20 aylık bir haftadır o kadar huysuz ki kalem istiyo veriyorum bı tane daha istiyo vermeyince bu sefer ogure ogure agliyo çocuk o kadar agliyo ki az önce oldu resmen başım döndü aglamasindan
tarafından
evet kuzum bizdede durum ayni.
0 oy
(512 puan) tarafından
O kadar aksı kı oglum ınanılmaz bugun sabah on da kalktı annanesıne gıttık sımardı kudurdu agladı hersey ıcın mızmızlandı herkesı sınır ettı sonra yemegını zorla bırkac lokma yedı yat dedık herkes ugrastı dedesı bıle ama uyumadı aglaya aglaya aksama kdr durdu eve gectık sımdı uyudı sukur gece kalkıp aglıyor sınırle heryere vuruyor benı ınanılmaz yoruyor ben de 35 haftalık hamıleyım artık ıkısı ıle nasıl bas ederım bılmıyorum ıns cabucak gecer bu durum 
0 oy
(1,698 puan) tarafından

Kendini yerlere atıyor hiç yemek yemiyor uyku düzeni desen nerdeee dışarı çıkınca atıyor kendini aşağıya herşey için tutturuyor olmayınca ağlaya ağlaya içi çıkıyor yavrumun altını bile degistirtmiyor öfff  vuruyor ne varsa yüzüme fırlatıyor saçımı çekiyor saldırıyor ve daha neler neler

Başa tuttur herkes görsün :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 90 göst.
+2 oy
6 cevap 171 göst.
+2 oy
2 cevap 82 göst.
+3 oy
11 cevap 312 göst.
19 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (489 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,699 soru

24,062,574 cevap

330,234 kullanıcı

...