0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Halı örtüsü kullanan var mı kızlar, bunların sıvı geçirmezi var mı? Halı çok kirleniyor beyaz halımın rengi. Çok sık kirleniyor.. Bana kullanıp memnun kaldığınız öneri verebilir misiniz?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elifim nasılsın bebem
tarafından
İyiyim şükür selmosum sen nasilsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben aldimda çok toplanıyordu geri topladım 
tarafından
Çok kirleniyor ya kızım sürekli biseyler döküyor
tarafından
O zaman yapisanlardan al canım
0 oy
tarafından
Altı yapışanlardan al elifim
tarafından
Nerden alsam kuzum bilemedim ki sırf örtü gelirse o da olmaz en azından dökülen işlemesin icine
tarafından
Süngerli altı yapışan olacak halın naylınsuysa ona göre al
Yün halıysa hangisini alırsan al kayıyor
tarafından
Tamam kuzum
Valla bilmiyom da yün mü sünger mi
0 oy
tarafından
Sungerliler var gecirmiyor siviyi gecirmiyor ama deliniyolar hep onermem.onun disinda olanlarda var ben aldim sungerli degil ama 3 senedir kulaniyorum.
tarafından
Tamam canım çok sagol
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Altı süngerli benim hali örtümün sıvı geçirmiyor hiç geçen oğlum çay döktü halıya hiç geçmedi topladım makineye attm  hemen çok güzel 
tarafından
Yani alez gibi nalyon olmuyor ama süngerli oluyor öyle mi canim
tarafından
Ben kanepelerime sungerli aldim daha alali kac ay olmadi delindi bi kac yerden halbuki narin programda 30 dereceden yukarii yikamazdim
(2,063 puan) tarafından
Bak fotoo atayım canım
tarafından
Sana zahmet atar mısın foto
tarafından
Bakim bi
0 oy
(84 puan) tarafından
Ben welsoft kullanıyorum sıvı geçiriyor ama hiç kaymıyor. Süpürge tututyorum o derece kaymıyor :) 
tarafından
Sıvı geçirip gecirmemesi önemli biraz canim
0 oy
(2,063 puan) tarafından

image

boyle benimki canım altını attım süngeri 

tarafından
Tamam canım çok sağol❤️
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Hiç bilgim yok canım postun yukarı çıksın :)

tarafından
Sağol canım❤️
(12,521 puan) tarafından
Nasılsın canım :) annen nasıl
tarafından
Çok şükür iyiyim canım annemde daha iyi elhamdülillah. Ama yasin ve hastalığın vermiş olduğu hasar var. Halsizlik vs.. inşallah geçecek bunlarda☺️
tarafından
Sen nasılsın kızlar nasıl gebelik nasıl gidiyor ☺️
(12,521 puan) tarafından
İnşallah canım.. Bizde iyiyiz çok şükür onlar uyudu ben midemle cebelleşiyorum. Biraz zorluyor beni ama hayırlısı :/
tarafından
Maşallah sizlere ya. Geçen bı eltimin kıza baktım. Maşallah çok akıllı bı kız. Kızımdan 6 ay büyük
 Dedim benim iki çocuğum olsa çok zorlanirsin heralde. Helal olsun dedim ya iyi idare ediyorsunuz☺️☺️
Bende mide bulantısindan çok çekmiştim ya doğurana kadar
(12,521 puan) tarafından
Valla Allah sabrını da kolaylığını da veriyor bunu ben bir kez daha gördüm şahit oldum. Benim kücük 16 ay bitecek Dr emzirmeyi bırak dedi çok ağrılarım oluyordu. Rahim kasılır dedi neyse.. Ben dedim şimdi napcam çok küçük ve o kadar o kadar düşkündü ki anlatamam kucağıma emmek için geliyodu sadece gece çok uyanıp emiyodu vs stres yaptım. Ama o kadar kolay bıraktı ki Bi gün gece istediğinde "annecim baba uyudu, ablan uyudu, mamalar da uyumuşlar artık" dedim. Bu cümleden sonra hiç istemedi ve ben şok oldum. Yani gerçekten her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor ya Rabbim öyle.. Yaparsın sende kız yap bitane haha:)
tarafından
Bende çok istiyorum ama bı yanım çok korkuyor.. Kızımda yaşadığım aynı sıkıntıları tekrardan yaşarsam, yapamazsan diye ... Ama Allah içimi biliyor ya hayırlısıyla bı evladım daha olsun istiyorum
(12,521 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
5 cevap 630 göst.
11 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 742 göst.
31 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 261 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,347 soru

24,084,814 cevap

331,412 kullanıcı

...