0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oğlum 10 gün sonra 7 ayı bitirecek yüz ustuyken bazen sirt üstü dönemiyor. Emekleme desen hiç yok. Yüz üstü bırakıp emeklemesi için yardim edeyim diyorum ama hemen kızıp bağırıyor. Sizce yine de yapmalı miyim yoksa o an kaldırmalı mıyım ? Yanı yatırıp ayaklarından itmek falan gerek mi yoksa emekleme kendiliğinden oluyor mu

5 Cevaplar

0 oy
(12,988 puan) tarafından
Bence kendi haline bırak elbet emekler ben hiç bişi yapmadım kendi kendine emekleriler
(2,265 puan) tarafından
Millet geç oldu diyor ama umursamıyorum ben de acaba yardim etmek mi gerek diye düşündüm
(12,988 puan) tarafından
İlk çocuğum 11 aylıkken emekledi ne geçi her çocuk farklı
(2,265 puan) tarafından
Canları ne zaman isterse iste :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayir canım bırak cabalasin o öyle alismis senin vermekmne kucagina almana falan biraz kendisi ogrenmeye gayret etsin
(2,265 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Zorlama benim oğlum 11 aylıkken emekledi 6 aylıkken oturtuyodum minderle hemen öne yıgılıyodu kimseyi dinleme her çocuk bir olmaz hafif destek vere bilirsin zamanı var demek ki 
(2,265 puan) tarafından
Yok canım milleti takmıyorum da acaba emeklemesi için yatırıp ayaklarından itmek falan gerek mi  yoksa emekleme kendiliğinden mi oluyor
tarafından
Hafif yardım ede bilirsin ben yapıyorum ayaklarım dan itiyodum ama oğlum inatla geri geri surunuyodu istemiyosa zorlama zamanla alışır önüne top kek filan koy belki öyle heves eder
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Yapmalısın hatta 4. Aydan itibaren düzenli yapmalıydın canım. Yüzüstü durması kaslarının gelişmesi için çok önemli 
(2,265 puan) tarafından
Ayaklarından da itmeli miyim. Koyuyorum da hemen ağlıyor ben de kaldiriyorum
(3,209 puan) tarafından
Yok canım itme sen onu koy önüne de oyuncak koy sen de yat onunla. Yatarken de bir elini tut kendi dönsün tek elinden destek ol. Yaptıkça alkışla aferin de iyi birşey yaptığını anlasın.
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(476 puan) tarafından
Bence verilebilir ilerlediğini görmek teşvikde olabilir ama dikkatini çeken bir hedef olmalı illa ki karşısında 
(2,265 puan) tarafından
Sağol canim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 318 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ikbal (54,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (919 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy